Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
SİVİLCESİZ BİR CİLT İÇİN ÜRÜN ÖNERİLERİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
WASO SHIKULIME GEL-TO-OIL CLEANSER
SHISEIDO
Yağa Dönüşen Jel Yapılı Cilt & Makyaj Temizleyicisi
1.550,00 TL
WASO SHIKULIME COLOR CONTROL OIL-FREE MOISTURIZER SPF30
SHISEIDO
Cildi Yağlandırmadan Renk Eşitleyen Nemlendirici – Tüm Ciltler
1.950,00 TL
WASO SATOCANE PORE PURIFYING SCRUB MASK
SHISEIDO
Gözenek & Siyah Nokta Temizleyen Peeling Etkili Maske
2.100,00 TL

Sivilceler

SİVİLCESİZ BİR CİLT İÇİN ÜRÜN ÖNERİLERİ

  • Aralık 29, 2021

Sivilce oluşumunun en büyük nedenlerinden biri gözenekler içerisinde biriken yağ ve kirlerdir. Genellikle genç ve yağlı ciltlerde görünen sivilce problemi doğru ürünlerle ve düzenli yapılan cilt bakımı ile problem olmaktan çıkabilir.

Sivilcelerden kurtulmanın ilk ve kesin kuralı ise cildi iyi bir şekilde temizlemektir. Yalnızca gün sonunda yapılan cilt temizliği değil burada sabah yapılan cilt temizliği de bir kuraldır. Çünkü sivilce problemi yaşayan ciltler uyandıklarında yağlanmış bir cilt ile karşılaşırlar. Gece boyunca cilt kendi kendine yağ üretir ve sabah yapılan cilt temizliği bu yüzden çok önemlidir. Gün bitiminde ise gün boyunca cildin ürettiği yağı, cilde yapışan kirleri ve makyajı derinlemesine temizlemek gereklidir. Temizleme rutininde ise 2 aşamalı yani yağ bazlı ve su bazlı temizleyiciler bir arada kullanılmalıdır.

Cildin nem dengesi korunmalı

Sivilce problemi yaşayan ciltlerde değişmez bir diğer kural ise cildin nem dengesini korumaktır. Sivilceleri kurutmak isterken cildin tamamını kurutmak ve nemsiz bırakmak oldukça yanlıştır. Bu sebeple de yine sabah ve akşam olmak üzere düzenli bir şekilde cilt nemlendirilmelidir. Nemlendirici seçimi yaparken cildinizi yağlandırmadan nemlendirecek ürünler seçmeniz gerekmektedir.

Sivilce oluşumunun yaşandığı ciltlerde gözenekleri ve gözenekler içerisinde biriken yağı temizlemenin bir diğer önemli kuralı da haftalık bakımda yapılan arındırıcı maskelerdir. Bu maskeler cildi ve gözenekleri yalnızca arındırmakla kalmaz gözenekleri sıkılaştırarak tekrar yağ ve kir dolmasını da önlemiş olur. Böylelikle ciltte sivilce oluşumu en aza iner.

Hem bakımımı aksatmadan yapayım hem de hızlı sonuç alayım diyenlerdenseniz de sivilcelerin hızlı bir şekilde iyileşmesini sağlayan sivilce kurutucularını da bakım rutininize ekleyebilirsiniz.

Yukarıda bahsettiğimiz tüm bu özelliklere sahip olan ürün önerilerimizi de mutlaka incelemenizi tavsiye ederiz.

1. Günlük temizleme rutininde Waso Shikulime Gel-To-Oil Cleanser hem ciltteki yağı, hem makyajı derinlemesine temizleyen 2’si 1 arada bir temizleme ürünüdür. Özel formülü ile kullanım sırasında jel-yağ-süt olarak dokusunu değiştirir. Temizlerken cildin nem dengesini bozmaz ve cildi kurutmaz. Aynı zamanda cilt bariyer fonksiyonlarını iyileştirerek oluşumları minimize eder.

2. Nemlendirici olarak Waso Shikulime Color Control Oil-Free Moisturizer SPF30 cildi yağlandırmadan nemlendiren, ciltte renk eşitliği sağlayan ve SPF30 ile cildi güneş ışınlarına karşı koruyan 3’ü 1 arada bir nemlendiricidir. Gündüz bakım rutininde bu 3 özelliği sayesinde tam bir kurtarıcı üründür.

3. Hafta da yalnızca 2 kez uygulayarak oluşumları minimize edecek Waso Satocane Pore Purifying Scrub Mask size pürüzsüz bir cilt vaadediyor. Gözenekleri derinlemesine arındıran ve sıkılaştıran bu mineral kil maskesi aynı zamanda ciltte sebum dengesini de sağlayarak fazla yağlanmayı kontrol altına alıyor. 
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ