Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
SİYAH NOKTALAR NASIL YOK EDİLİR? SİYAH NOKTA TEMİZLİĞİ İÇİN 4 İPUCU
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
DEEP CLEANSING FOAM
SHISEIDO
Lekeye Meyilli, Yağlı ve Problemli Ciltler İçin Köpüren Temizleyici
2.250,00 TL
WASO SATOCANE PORE PURIFYING SCRUB MASK
SHISEIDO
Gözenek & Siyah Nokta Temizleyen Peeling Etkili Maske
2.100,00 TL
VITAL PERFECTION INTENSIVE WRINKLESPOT TREATMENT
SHISEIDO
Gülme Çizgileri, Derin Kırışıklık & Leke Uzmanı Yüksek Performanslı Bakım Ürünü
4.500,00 TL
WASO PORE CARE KIT
SHISEIDO
Gözenek Bakım Kiti
1.745,00 TL 995,00 TL
WASO PORE PURIFYING SCRUB MASK KIT
SHISEIDO
Cildi Arındıran ve Pürüzsüzleştiren Bakım Seti
3.057,00 TL 1.995,00 TL
WASO ANTI-ACNE CLARIFYING SET- SUBTLE PEACH
SHISEIDO
Akne Karşıtı, Arındırıcı & Kapatıcı Etkili Set -Subtle Peach
3.226,00 TL 2.595,00 TL

Cilt Bakım

SİYAH NOKTALAR NASIL YOK EDİLİR? SİYAH NOKTA TEMİZLİĞİ İÇİN 4 İPUCU

  • Kasım 13, 2023

İnatçı siyah noktalar nasıl yok edilir merak ediyorsanız, bunun için size önereceğimiz birkaç şey var!

Kuruluk, aşırı yağlanma, geniş gözenekler, lekeler… Bunlar gibi cilt problemleri arasında çözüm bulma noktasında en sıkıntı yaşanılanlardan biri de kesinlikle siyah noktalar. Üstelik cildinizi düzenli olarak temizliyor, bakımlarınızı aksatmıyor olsanız bile siyah nokta problemiyle karşı karşıya kalmanız mümkün. 

Onlardan kurtulmak adına sıkmayı denememeniz gerektiğini ilk başta söyleyelim. Çünkü bu, cildinizde kalıcı bir hasar ve iz bırakabilir. Siyah nokta temizleme adına neler yapmanız gerektiğini ise şöyle sıralayalım;

1- Uygun bir temizleyici tercih edin
Siyah nokta temizleme aşamasında mutlaka cilt bakım rutininizde buna uygun bir temizleyici yer almalı. Elbette kuru ciltlerde de siyah nokta problemi gözlemlenebilir. Ancak yağlı ciltlerde karşılaşılması daha olasıdır. Bunun için gözenekleri derinlemesine temizleyecek Shiseido Deep Cleansing Foam gibi bir ürün şart. Yağlı ve lekeli ciltler için formüle edilmiş olan bu temizleyici aşırı sebum salgılanmasını önler, temiz ve parlak bir görünüm için gözeneklerin tıkanmasına sebep olan kirleri, kalıntıları ve oksitlenmiş sebumu etkili bir şekilde temizler.

2- Haftalık olarak mutlaka maske yapın
Siyah noktalar nasıl yok edilir sorusunun ilk cevabı düzenli maske yapmaktan geçiyor. Cildinizi düzenli olarak temizlemek, gözeneklerinizi tıkayabilecek tüm kir ve ölü cilt hücrelerini temizlemek için önemli. Ancak derinlemesine temizlik için maske şart.

Siyah nokta maskesi arayışındaysanız, sadece bir maske değil aynı zamanda peeling etkisi de bulunan Waso Satocane Pore Purifying Scrub Mask inatçı siyah noktaları hedef alarak  gözenekleri derinlemesine arındırıyor. Temizleme, arındırma ve peeling özelliğiyle siyah nokta ve tıkanmış gözeneklerin oluşumunu önlüyor.


3- Cilt bakımınızı duştan sonra yapın
Sıcak bir duş, gözeneklerinizin açılmasına yardımcı olur ve siyah noktaları gideren ürünlerin daha verimli çalışmasını sağlar. Bu, kullandığınız maske gibi ürünlerin tıkalı gözenekleri hedeflemesi ve siyah noktaları hem gidermek hem de oluşumunu önlemek için etkili bir yoldur. 

4- Retinol kullanmayı deneyin
Siyah noktaları güvenli bir şekilde temizleme noktasında bir başka önerimiz de bu. Retinol, sadece kırışıklıklar üzerinde etkili olan bir içerik değil. Hücre yenilenmesini hızlandırma yeteneği, onu gözeneklerin açılmasında kahraman bir bileşen haline getiriyor. Haliyle akne ve siyah nokta gibi sorunların azaltılması ve önlenmesi için de kullanılabiliyor. 

Shiseido Vital Perfection Intensive WrinkleSpot Treatment koyu lekelerin, düzensiz cilt tonunun ve donuk, sarımtırak cilt tonunun görünümünü minimuma indirir. Tahriş etmeden daha pürüzsüz, daha sıkı ve daha parlak bir cilt ortaya çıkarır

Burundaki siyah noktalar nasıl geçer?
Yukarıda saydığımız maddeler, siyah nokta temizleme için dikkat edilmesi gereken noktalarında başında geliyor. Özellikle burnunuzdaki siyah noktalardan şikayetçiyseniz, saydığımız bakım önerileri haricinde burun için geliştirilmiş siyah nokta bantlarından haftalık olarak destek alabilirsiniz. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ