Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
TIRNAKLARI NE GÜÇLENDİRİR? SAĞLIKLI TIRNAKLAR İÇİN 8 TÜYO
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
ULTIMUNE POWER INFUSING HAND CREAM
SHISEIDO
Ultimune Yaşlanma Karşıtı Nemlendirici El Kremi
2.100,00 TL 1.785,00 TL
WASO MULTI RELIEF SOS BALM
SHISEIDO
Çok Amaçlı Cilt & Saç Bakım Balmı
1.650,00 TL 1.402,50 TL
MOISTURIZING NAIL CREAM
ALESSANDRO SPA
Çabuk Kırılan Tırnaklar İçin Bakım Kremi
499,00 TL
THE GENUINE LAPLAND HAND CREAM
POLAAR
Nemlendirici ve Besleyici El Kremi
690,00 TL 586,50 TL
HALFETI HAND CREAM
PENHALIGON'S
Halfeti El Kremi
1.480,00 TL
LUNA HAND CREAM
PENHALIGON'S
Luna El Kremi
1.480,00 TL

Oje & Tırnak Bakım

TIRNAKLARI NE GÜÇLENDİRİR? SAĞLIKLI TIRNAKLAR İÇİN 8 TÜYO

  • Mayıs 22, 2024

Tırnak bakımı yaparken aynı zamanda tırnaklarınızı güçlendirmenin yollarını da arıyorsanız, neler yapabileceğinizi keşfedin.

Bakımlı ellere sahip olmanın yolu elbette sağlıklı tırnak görünümünden geçiyor. Ellerinize maske ve kremlerle bakım yapsanız da, tırnaklarınız cansız bir duruşa sahipse tamamen verim alamayabilirsiniz. Tırnaklarınızı ister kısa isterse de uzun kullanmayı seven, ilk ilgilenmeniz gereken nokta güçlü olmaları. Çünkü güçsüz tırnaklar kırılmaya eğilimlidir ve aynı zaman sağlıklı bir şekilde uzamazlar. Eğer tırnakları ne güçlendirir diye merak ediyorsanız, evde kendi yöntemlerinizle yapabileceğiniz şeyler mevcut.

1-    Tırnak bakım ürünleri konusunda seçici olun
Öncelikle tırnaklarınıza uygulayacağınız ürünlerin içeriğine dikkat edin. Tırnaklarınız da vücudunuzun bir parçası ve kalitesinden emin olmadığınız yağ, serum ya da ojeleri kullanmamalısınız.

2-    Tırnak bakım yağı kullanın
Tırnaklarınızın hem daha sağlıklı hem de daha güçlü olması için profesyonel markaların tırnak bakım yağlarından destek alabilirsiniz. Bunları günlük olarak tırnaklarınıza sürerek masaj yapmalı ve düzenli olarak kullanmalısınız.

3-    Evde tırnak güçlendirici yağlar ile karışım hazırlayın
Hazır olarak bir ürün almak istemiyorsanız, evde kendiniz de yağlarla karışım hazırlayarak tırnaklarınıza bakım yapabilirsiniz. Bunun için zeytinyağı, jojoba yağı, hindistan cevizi yağı, avokado yağı, tatlı badem yağı gibi yağlar kullanabilirsiniz.

4-    Zeytinyağı ve limonla tırnak bakımı yapın
Tırnaktaki sararmaları engelleyen, nemlendiren ve güçlendiren bu karışım, tırnakları ne güçlendirir sorusunun en kolay cevaplarından biri. Çünkü evde hali hazırda bulunan bu iki malzeme sayesinde daha sağlıklı tırnak görünümü elde edebilirsiniz. 

5-    Mümkünse jel tırnak ve kalıcı oje kullanmaktan kaçının
Bunlar tırnaklarını uzatmakta zorlananlar için kolay bir alternatif olarak görünse de, sık sık bu işlemleri yaptırmak tırnaklarınızın soyulmasına neden olabilir ve bu da onları zayıflatır. Jel oje için gerekli olan ultraviyole ışığa maruz kalmak, ayrıca kanser için bir risk faktörüdür. Elleriniz UV ışığına maruz kalmadan en az 20 dakika önce ellerinize güneş kremi sürmenizi öneririz. Ancak bu işlemleri yaptırmaya kararlıysanız da uygulamalar arasında tırnaklarınıza bir mola verdiğinizden emin olun.

6-    Tırnaklarınıza oje sürmeye ara verin
Aynı şekilde, oje güzel görünse de tırnaklarınızın nefes alması gerekir. Sürekli oje kullanımı sonucunda tırnaklar zayıflayabilir. Bir hafta kadar ojeli tırnaklar kullandıktan sonra ojeyi aseton içermeyen bir cila çıkarıcı ve ardından tırnaklarınızı bir hafta boyunca havalandırın.


7-    Tırnaklarınıza losyon kullanın
Ojeni çıkardıktan sonra veya yeterince nemlendirilmediğinizi düşünüyorsanız, tırnaklarınızı nemlendirdiğinizden emin olmak için ellerinize el kremi sürün. Bunu ellerinizi her yıkadığınızda yapabilirsiniz.

8-    Tırnaklarınıza zarar verecek hareketlerden kaçının
Bir şey açmak ya da soymak için tırnaklarınızı alet olarak kullanmayın. Bu şekilde tırnaklarınız kırılabilir ve zayıflayabilir. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ