Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
TREND ALARMI: RENKLİ AMA NUDE GÖRÜNÜM
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürün

Nude

TREND ALARMI: RENKLİ AMA NUDE GÖRÜNÜM

  • Temmuz 20, 2020

Nude makyajı sevmeyen yoktur. Biz de çok seviyoruz! Çünkü; akılda kalıcı olmanın yolu bazen sadelikten geçer. Toprak tonlarıyla yapılan nude makyajı artık çok iyi biliyoruz. Şimdi biraz bu tarza renk katalım, tazelenelim. Ne dersiniz? Renkli nude makyaj derken tam anlamıyla nefes kesen, romantik ve pastel tonlardan bahsediyoruz. Pembe ve tonlarının ağırlıkta olduğu, bebek mavilerin, lilaların, sarıların, uçuk yeşillerin olduğu bir nude makyaj... Bu renkleri birbirleriyle doğru şekilde kombinlediğinizde harika görüneceğinize emin olun. 
 

Adım adım renkli nude makyaj nasıl yapılır?
 

1) Mat ama aydınlık bir görünüm veren, kadifemsi bitişiyle cildinizdeki yağlanmayı ve parlaklığı 8 saat boyunca kontrol altında tutan Nars Velvet Matte Skin Tint’i cildinize uygulayın. Makyaj için güzel bir zemin olur. Pürüzsüz ve yumuşacık bir ten elde edersiniz. 

 

2) Göz çevresinde Make Up For Ever Ultra HD kapatıcı kullanarak koyu halka ve varsa morlukları gizleyin, üzerine Make Up For Ever HD Powder geçerek kapatıcıyı sabitleyin. Göz makyajına başlamadan önce de Make Up For Ever Eye Prime ile göz kapağınıza baz yapın ki, farınız saatler boyu bozulmadan dayansın.

 

3) Krem farlar bu makyaj stili için idealdir. Shiseido Shimmering Cream Color PK302 (pembe) veya BL215 (mavi) renklerini kullanabilirsiniz. Farı göz kapağınızın üzerine sürün. Kaş kemiğine kadar sürebilirsiniz. Bu şekilde far sürdüğünüzde eyeliner ya da kalem çekmeyin, bu makyajda gerek yok. Tamamen natürel şekilde renklenmiş göz kapağı yeterlidir. Make Up For Ever Precision Blender Brush #236 no’lu far fırçası bu krem farları uygulamak için çok uygun bir fırçadır. 

 

4) Kaşlarınızı Make Up For Ever Pro Sculpting Brow 3’lü kaş şekillendirme kalemi ile çizin, doldurun ve vurgulayın. 

 

5) Yanaklarınızda orkide pembesi rengi Nars Impassioned allık harika duracaktır! Bu makyaj stili için en harika seçim olur. Romantik pembe rengiyle duru bir ifade verir yüzünüze...

 

6) Göz makyajınızı dengelemesi için çok yumuşak pembe bir ruj seçin. Pastel tonlarda mat dokular güzel olmaz. Mat olmayan uçuk pembe bir ruj seçin. Nars Rosecliff ruj, saten yapılı gül kurusu rengiyle makyajı tamamlar

 

7) Ve finalda maskara! Uzun, muhteşem kirpikler yaratmak için kirpikleri uzatan ve tek tek ayıran özelliğe sahip bir maskara tercih edin. Nars Audacious maskarayı kullanabilirsiniz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ