Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
ÜNLÜLERİN ÇANTASINDAN NARS KALEM RUJLAR ÇIKTI!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Ruj

ÜNLÜLERİN ÇANTASINDAN NARS KALEM RUJLAR ÇIKTI!

  • Temmuz 05, 2020

Mat, saten ya da parlak... Nars kalem rujların 3 çeşidi bulunuyor: Saten bitişli, mat ve parlak bitişli. Satin Lip Pencil, dudakları nemlendirirken zengin renk tonlarıyla baştan çıkarıyor. Velvet Gloss Lip Pencil ise muhteşem parlaklıkta renkler sunuyor. Velvet Matte Lip Pencil serisi, en çok satan ve ikon olmuş renklerin serisi!

Farklı bitişlere sahip bu jumbo kalem rujlar Hollywood ünlüleri tarafından da çok seviliyor ve gerek günlük hayatta gerekse kırmızı halıda sıklıkla kullanılıyor. Biz de kim hangisini seviyor diye çok merak ettik ve ünlülerin makyaj çantalarını ortaya döktük. 
 

Blake Lively

 

Blake Lively ünlüler arasında kalem rujları en sevenlerden biri. Ya kırmızı ve tonlarını ya da nude tonları tercih ediyor. Ara tonları pek kullanmıyor. Sıklıkla kullandığı 3 renk var: Nars Velvet Matte Lip Pencil Red Square (turuncumsu kırmızı) ve Dragon Girl (canlı kırmızı), nude tonlardan da Satin Lip Pencil Biscayne Park.
 

Önemli bir tüyo: Kalem rujları, jumbo kalemtraşlarla açabilirsiniz.
 

Taylor Swift

 

Güzel yıldız Taylor Swift gerçek bir kırmızı ruj kadını! İmza görünümü haline dönüşen kırmızı ruju ve eyeliner’ı ile hafızalarımıza kazındı. Bu görünümdeki başrol ise Nars Velvet Matte Lip Pencil Dragon Girl! Bir de saten bitişli seriden marsala rengi Golshan, Swift’in favorisi.
 

Christina Hendricks ve Kate Bosworth

 

Velvet Matte Lip Pencil Pop Life, içinde kırmızılık barındıran bir turuncu. Kan portakalı rengi de diyebiliriz. Ve bu rengi en çok sevenlerden biri Christina Hendricks, diğeri de Kate Bosworth. Gerçekten göz alıcı bir renk!
 

Dünya çapında büyük üne sahip ve bestseller olan mat bitişli Dolce Vita ise yine Hendricks’in olmazsa olmazlarından biri.


Julianne Hough

 

Hollywood’un en güzel kadınlarından biri olan Julianne Hough’da mat bitişli Red Square tutkunlarından... 
 

Anne-Hathaway

 

Mat bitişli Bolero, sıcak bir somon rengi ve bu renk Anne Hathaway’in favorisi! 
 

Charlize Theron

 

Saten bitişli fuşya Yu, kalem rujların en ikonik renklerinden biri. Bu rengi en iyi taşıyanlardan biri de Charlize Theron...
 

Gördüğünüz gibi ünlülerin çantalarından da Nars’ın en ikonik kalem rujları çıkıyor. Dolce VitaDragon GirlYuBiscayne Park... 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ