Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
UYURKEN GÜZELLEŞTİREN CİLT BAKIM ÜRÜNLERİ NELER?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Yüz Maskeleri

UYURKEN GÜZELLEŞTİREN CİLT BAKIM ÜRÜNLERİ NELER?

  • Temmuz 02, 2020

 

Sabaha daha güzel bir ciltle uyanmamızı sağlayan, gece biz uyurken çalışan ürünlere bayılıyoruz! Onlar bizim gece güzellik savaşçılarımız! Uyurken güzelleştiren bu özel ürünleri sizin için yazdık.
 

Cildimiz geceleri biz uyurken kendini yeniler ve onarır. Gece kremleri, göz çevresi kremleri ve serumlar bu yüzden çok etkilidir. Cildin onarım ve yenilenme sürecine destek olurlar. Bunu artık hepimiz biliyoruz. Bir de bu ürünlerden ayrı olarak, biz uyurken cildimizi güzelleştiren maskeler var. Sabah sağlıklı ve parlak bir ciltle uyanmamızı sağlıyorlar. Onları yakından tanıyalım mı?
 

 

1) Shiseido Ibuki Sleeping Mask: Cildinizin gece uykusu kavanoza girdi!
 

Bu jel dokulu gece güzellik maskesi için, gece uykusu kavanoza girdi diyebiliriz. Sleeping Mask, cildi derin bir uyku çekmiş gibi canlı gösteren, yüzden temizlenmesi gerekmeyen jel yapıda bir gece maskesidir. Geceleri cilde uygulanır ve sabaha kadar cildinize nüfuz eder. Ertesi güne canlı, nemli, iyi dinlenmiş ve ışıldayan bir ciltle başlamanızı sağlar. Siz uyumasanız bile cildiniz gece uykusunu almış olur! Üstelik yorgun göz çevresine de uygulanabilir.

 

Maskenin içeriğindeki sıkılaştırılmış vitamin kapsülleri uygulama esnasında patlayarak sabah cildin ışıltılı görünmesini sağlar, bu arada cilt etkili şekilde nem kazanır. 18 saat sonra bile cilt üzerindeki nem etkisini korur. İnce çizgiler ve koyu halkalar azalır. Jel maskenin içinde C ve E vitaminleri, güçlendirilmiş besin maddeleri ve sakinleştirici çiçek kokuları vardır. Kokusuyla da sizi rahatlatır ve huzur verir.
 

Kimlere göre?

 

Çok az uyuyan, güneş ışınlarına gereğinden fazla maruz kalan, stres, kötü hava şartları ve başka birçok nedenden dolayı cildi cansız ve yorgun gözüken kadınlar için mükemmel bir jel maskedir. 
 

KAVANOZUN İÇİNDE TAM BİR GECE UYKUSU: IBUKI BEAUTY SLEEPING MASK!

 

 

2) Shiseido Ibuki Multi Solution Gel: Cilt problemlerini çözen jel!

 

Shiseido Ibuki Multi Solution Gel, hava kirliliği, dengesiz rejim, uykusuzluk, stres ya da aşırı duygusallığa karşı cildi korur. Kuruluk, pürüzler, sivilce, fazla yağlanma, yorgunluk gibi cilt sorunları üzerinde etkilidir. Yorgunluk, sağlıksız beslenme ve stresin neden olduğu yağlanmadan ötürü genişleyen gözenek görünümünü minimize etmeye yardımcı olur.
 

İçeriğindeki PhytoTarget Complex sayesinde düzenli uygulandığında cildi yeniler ve sağlıklı bir ışıltı katar. Salisilik Asit sayesinde ise sivilce gibi sorunları çözer. Doğrudan sivilceler, pürüz ve gözenek problemli bakterilerin üzerinde çalışan içerikler, cilt sorunlarını hızlıca düzeltmek için cilde nüfuz eder ve cildin bariyerini hızlıca onarır.

 

Bu jeli makyaj altına, makyaj üstüne problemli bölgeye uygulayabileceğiniz gibi, kusurların üzerine maske olarak sürüp tüm gece etki etmesine izin verebilirsiniz. 

 

Kimlere göre?

 

Stres ve yaşam tarzı alışkanlıklarının sebep olduğu birden fazla cilt sorunuyla boğuşan kadınlar için çok idealdir.
 

SİVİLCE VE KIZARIKLIKLARLA BAŞA ÇIKMAK İÇİN 5 ÜRÜN 5 ÖNERİ!

 

 

3) Nars Aqua Gel Luminous Mask: Su bazlı aydınlatıcı nem maskesi!

 

Nars Aqua Gel Luminous Mask, cilde yüksek oranda nem sağlayan aydınlatıcı maskedir. Işığı yansıtan özel bir kompleks içerir. İçeriğindeki güçlü doğal bitkiler, kolajen üretimini artırır ve son derece genç görünen bir cilt ortaya çıkarır. Su bazlı bu aydınlatıcı maske, cildin ışığını ortaya çıkarmak için özel Light Reflecting Complex™ teknolojisi (ışık yansıtıcı) içerir. Cildi aydınlık ve nemli bırakır.

 

Gece kullandığınızda yatmadan önce cildinize uygulayın ve bırakın. Nemi fazladan artırmak için haftada 2-3 kez 

 

Kimlere göre?

 

Cildi nem ve ihtiyacı duyan, donuk ve solgun cilde sahip herkes kullanabilir. 

 

KURU CİLDİNİZİ NEME NASIL DOYURURSUNUZ? HANGİ ÜRÜNLERİ KULLANMALISINIZ?
 

‘HANGOVER’ GÖRÜNÜMÜ MAKYAJLA NASIL ATLATILIR?

 

 

4) Nars Restorative Night Treatment: Onarıcı kuru yağ!
 

Nars’ın yaşlanma karşıtı “Restorative Night Treatment” gece bakımı, yapısı nedeniyle 'kuru yağ' olarak geçiyor. Kuru yağ, cilde uygulandığında yağlı görünüm bırakmadan bakım yapma işlevi gören bir yağ formudur. Uygulandıktan sonra hızla emilir ve cildi yumuşatıp pürüzsüzleştirir. Cildi maksimum seviyede nemlendirir. İçeriğindeki ışıltıyı yansıtan özel etken maddeler sayesinde cilde doğal ışıltısını geri verir. %99 doğal formülü ile temel asit yağları, aktif içerikleri ve 'Gel-Matrix' teknolojisinin karışımıyla cilde yoğun bir gece tedavisi sunar. Hafif ve cilde hızlı nüfus eden yapısıyla dikkat çeken ve ince çizgileri onararak cilde sıkılık kazandıran kuru yağ, geceleri düzenli olarak kullanıldığında cildin nem oranında yüzde 146’lık bir artış sağlar. 
 

Nars Restorative Night Treatment kuru yağı cildinizi temizledikten sonra ince bir tabaka olarak yüzünüze sürün. Böylece gece siz uyurken cildiniz onarılıp, yenilenecektir. Sabah ışıl ışıl ve taze bir ciltle uyanırsınız.
 

Kimlere göre?

 

İnce çizgi, kırışıklık, kuruluk ve matlıktan şikayet eden herkes kullanabilir.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ