Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
YAĞLI SAÇLAR İÇİN EN İYİ ŞAMPUANLAR
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
No. 4C BOND MAINTENANCE CLARIFYING SHAMPOO
OLAPLEX
Derinlemesine Temizleyen & Bağ Güçlendiren Şampuan
1.490,00 TL
DETOX SCALP + BODY SCRUB
WE ARE PARADOXX
2’si 1 Arada Vegan Saç & Vücut Peelingi
1.475,00 TL 1.175,00 TL
No. 4D CLEAN VOLUME DETOX DRY SHAMPOO
OLAPLEX
Hacim Veren Detoks Etkili Kuru Şampuan
1.490,00 TL
DEEP CLEANSE & MOISTURE DUO
OLAPLEX
Derinlemesine Temizleme & Nemlendirme Sağlayan Bağ Güçlendirici İkili Saç Bakım Seti
2.980,00 TL

Yağlı Saçlar

YAĞLI SAÇLAR İÇİN EN İYİ ŞAMPUANLAR

  • Ekim 25, 2023

Saçlarınız yağlıysa ve bunu kontrol altına almaya yardımcı olacak ürünler arıyorsanız, önceliğiniz şampuanlar olmalı. İşte sizin için bir araya getirdiğimiz önerilerimiz…

Saçlarınızı yıkadığınız günün ardından neredeyse 24 saat içinde yeniden yağlandığını görmek biraz can sıkıcı olabilir. Hele de saç diplerinizde kaşıntı olmaya başlıyorsa, bir an önce yeniden yıkamanız da gerekebilir. Özellikle ince telli saçların yağlı olması daha da zorlayıcı bir durumdur çünkü hemen sönmeye ve şekilsizleşmeye meyilli hale gelir. Peki, bu durumda ne yapılmalı?

Öncelikle şampuan seçiminizi buna göre yapmalı, saç derinizde yağ dengesini sağlayacak içeriklere sahip ürünler tercih etmelisiniz. Yağlı saçlar için şampuan incelemeleri ve önerileri arıyorsanız doğru yerdesiniz. O halde sizin için hazırladığımız listeye göz atmaya ne dersiniz?

Olaplex No. 4C Bond Maintenance Clarifying Shampoo
Eğer saçlarınızda derinlemesine temizlik etkisi yaratacak bir şampuan arayışındaysanız, No. 4C Bond Maintenance Clarifying Shampoo’ya şans verebilirsiniz. Sadece yağlı saçlı olanların değil, saçındaji fazla yağ, sert su mineralleri, klor, ağır metal gibi kirleri ve birikintileri nazikçe temizlemek isteyen herkes için uygun bir ürün. 

Yağlı saç derisini kontrol altına almaya yardımcı olur, saçı kurutmaz, saç derisini temizlerken saçların daha hacimli görünmesini sağlar. Burada önemli olan tek detay, bu şampuanı her yıkamada değil haftalık olarak kullanmalısınız.

We Are Paradoxx Detox Scalp + Body Scrub
Her ne kadar peeling olsa da, saç derinizi arındırmak istediğinizde bu üründen de destek alabilirsiniz. Saç diplerinizde kepek ve kuruluk, kaşıntı, kızarıklık ve hassasiyet varsa ürünü duş sırasında şampuan gibi saç diplerinize uygulayıp saçlarınızı arındırabilirsiniz. Anında saç köklerinizi rahatlatır, ferahlatır ve tertemiz yapar. Saçlarınız çok yağlıysa, haftada 2-3 kere kullanabilirsiniz.

Kristin Ess Deep Clean Clarifying Shampoo
Saç derisindeki birikmeyi etkili bir şekilde gidermesinin yanı sıra, saçları sağlıklı ve nemli bırakır. Bu şampuan aynı zamanda saç hacim kazandırır ve özellikle ince saçlarda gözle görülür dolgunluk sağlar.

Oribe Serene Scalp Oil Control Shampoo
Saç derisini yeniden dengelemek ve genel olarak yağı azaltmak için amino asitler, gül defne özü ve yeşil deniz yosunu ile formüle edilmiştir.

Curlsmith - Wash & Scrub Detox Shampoo
Tüm saç tiplerine uygun arındırıcı etkilidir ve saç derisini kirden ve ürün birikiminden nazikçe ama etkili bir şekilde temizler, saçlarda detoks etkisi yaratır. Saç derisinin koruyucu bariyerini güçlendiren probiyotikler, mikroorganizmalar ve birikintileri gideren elma sirkesi içerir.

dpHUE ACV Soothing Shampoo
Özellikle boyalı ve yağlı saçların seveceği bu şampuanın en önemli yanı saç rengini koruması… Saç derisini temizlemek için elma sirkesi ve saç derisini yumuşatmak için aloe vera, zencefil kökü ekstresi ve lavanta içeren formüle sahiptir.

Yağlı saçlar için günlük bakım nasıl olmalı

Tıpkı cildinizce T bölgesinin daha yağlı olması gibi, saç deriniz de daha sık yağlanıyorsa bunun nedeni vücudunuz tarafından çok fazla sebum üretilmesidir. Genetikten hormonlara kadar pek çok nedenden kaynaklanabileceği gibi, egzersiz nedeniyle veya aşırı terleme gibi çevresel faktörlerden de kaynaklanabilir.

- Saçlarınız gerekli görüyorsanız, fazla yağlı bir görünüm varsa ve kaşıntı yaratıyorsa günlük olarak da yıkayabilirsiniz. Ancak anlık bir çözüm arıyor ve dışarı çıkmadan önce saçlarınızın daha temiz görünmesini istiyorsanız Olaplex No. 4D Clean Volume Detox Dry Shampoo da kullanabilirsiniz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ