Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
YAŞA BAĞLI GÖZALTI TORBALARI
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
VITAL PERFECTION UPLIFTING&FIRMING EXPRESS EYE MASK
SHISEIDO
Sıkılaştıran ve Toparlayan Anti-Aging Etkili Ekspres Göz Çevresi Maskesi -12 Çift
4.350,00 TL
VITAL PERFECTION UPLIFTING&FIRMING EYE CREAM
SHISEIDO
Sıkılaştıran ve Toparlayan Anti-Aging Etkili Göz Çevresi Kremi
4.950,00 TL

Göz Çevresi

YAŞA BAĞLI GÖZALTI TORBALARI

  • Mayıs 24, 2022

Göz çevremizde yaşadığımız endişelerimiz olabilir ve bu endişelerimiz erken yaşlarda birçok sebebe bağlı olarak görülebilir fakat gözaltı torbaları denilince bu endişemiz aslında genellikle yaş ilerledikçe ortaya çıkmaktadır. 

Gözaltı torbalarını 35’li yaşlar itibariyle görmeye başlarız ve en ufak yorgunluk belirtisinde daha da görünür bir hal alırlar. Bu sorunun da birçok sebebi olabilir elbette ama en önemli sebebi göz çevresinde ki kasların gevşemesi ve göz çevresinde elastikiyet kaybı yaşanmasıdır. Elastikiyet kaybının yaşanması da maalesef göz çevresi cildinin sarkması ve gözaltlarına yağ birikmesi sonucunu yani torbalanmayı beraberinde getirir. 

Göz çevresi cildimiz vücudumuzun diğer bölgelerine göre çok daha hassas ve çok daha ince bir deriye sahiptir. Bu yüzden özel bir bakıma ihtiyacı vardır. 

Gözaltı torbalanmaları estetik açıdan birçok kişiyi oldukça rahatsız eden bir durumdur. Ve burada Gözaltı torbaları nasıl yok edilir? Sorusu devreye girer. 

Sorunun cevabı için ilk olarak uyku düzeni, beslenme düzeni ve su tüketimi oldukça önemli ve tabi ki göz çevresi bakımı da.
Göz çevreniz için kullanacağınız bakım ürününüzün sıkılaştırma özellikli olması, yoğun nemlendirme sağlaması, torbalanmalar üzerinde bir iddiası olması bakım ürününüzü seçerken dikkat etmeniz gerekenlerden. Doğru ürünü bulduktan sonra ise en önemli adım düzenli kullanmak olmalı. 

Bu konu da sizlere bakım ürünü önerisinde bulunmamız gerekirse hiç kuşkusuz VITAL PERFECTION Antı-agıng etkili göz bakım uzmanlarını öneririz.

Shiseido Vital Perfection serisinde yer alan bu 2 göz bakım ürünü daha gergin, sıkı ve ışıltılı bir göz çevresi için yaşa bağlı yorgunluk belirtilerini ve torbalanmaları hedefleyen göz bakımı uzmanıdır. Sarkmalar, gözaltı torbaları, koyu halkalar ve göz kırışıklıkları ile mücadele etmek isteyen kadınlar için mükemmellerdir.

Gelin bu uzman 2 ürünü birde yakından inceleyelim; 

VITAL PERFECTION UPLIFTING AND FIRMING EYE CREAM: Sarkma, koyu halka ve kırışıklık ve torbalanma gibi yaşlanma belirtileriyle savaşır. Sıkı ve gergin bir göz çevresi için esneklik kaybına neden olan yaşlanma faktörlerine karşı direnir. Retinol içerir. Retinol, yaşlanma ve yorgunluk belirtilerine karşı daha fazla direnç için cildin doğal hyalüronik asit üretimini destekler. Cildin yenilenmesini teşvik eder.

SHISEIDO VITAL PERFECTION UPLIFTING&FIRMING EXPRESS EYE MASK: Özel kompleksi sayesinde göz bölgesinde yaşa bağlı şişkinlik ve torbalanma görünümünü azaltmayı hedefler. Sarkma, koyu halka ve kırışıklık gibi yaşlanma belirtileriyle savaşmak isteyen herkes için uygun ekspres göz çevresi maskesidir. Saf retinol içerir. Saf Retinol, yaşlanma ve yorgunluk belirtilerine karşı daha fazla direnç için cildin doğal hyalüronik asit ve kolajen üretimini artırır. 

Sarkmalar, koyu halkalar ve göz kırışıklıklarını bu 2’li ile düzenli kullanımda sadece 1 hafta içinde gözle görülür biçimde azaltın.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ