Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
YÜZÜNÜZÜ NE SIKLIKLA NEMLENDİRMELİSİNİZ?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
VITAL PERFECTION CONCENTRATED SUPREME CREAM 50 ML
SHISEIDO
Olgun Ciltler İçin Yaşlanma Karşıtı Bakım Kremi
7.800,00 TL
VITAL PERFECTION CONCENTRATED SUPREME CREAM 30 ML
SHISEIDO
Olgun Ciltler İçin Yaşlanma Karşıtı Bakım Kremi
4.750,00 TL
BENEFIANCE WRINKLE SMOOTHING CREAM 50ML
SHISEIDO
Kırışıklık Onarıcı Krem (Normal, Karma ve Yağlıya Dönük Ciltler)
4.750,00 TL
BENEFIANCE WRINKLE SMOOTHING CREAM ENRICHED 50ML
SHISEIDO
Kırışıklık Onarıcı Krem (Kuru ve Çok Kuru Ciltler)
4.750,00 TL
BENEFIANCE WRINKLE SMOOTHING DAY CREAM SPF25
SHISEIDO
Kırışıklık Önleyici Yoğun Gündüz Kremi SPF25
4.750,00 TL
VITAL PERFECTION UPLIFTING AND FIRMING CREAM
SHISEIDO
Cildi Sıkılaştıran ve Toparlayan Krem - Normal ve Karma Ciltler
6.350,00 TL
VITAL PERFECTION UPLIFTING AND FIRMING CREAM ENRICHED
SHISEIDO
Cildi Sıkılaştıran ve Toparlayan Zengin İçerikli Krem - Kuru/Çok Kuru Ciltler
6.350,00 TL
ESSENTIAL ENERGY HYDRATING DAY CREAM SPF20
SHISEIDO
Yaşlanma Karşıtı & Uzun Süreli Nem Sağlayan Gündüz Kremi
3.050,00 TL
BIO-PERFORMANCE ADVANCED SUPER REVITALIZING CREAM
SHISEIDO
Erken Yaşlanma Karşıtı Süper Canlandırıcı Krem
5.950,00 TL
BIO-PERFORMANCE ADVANCED SUPER REVITALIZING CREAM
SHISEIDO
Erken Yaşlanma Karşıtı Süper Canlandırıcı Krem
4.650,00 TL
FUTURE SOLUTION LX LEGENDARY ENMEI ULTIMATE RENEWING CREAM
SHISEIDO
Yaşlanma Karşıtı Yüksek Performanslı Nemlendirici Krem
25.500,00 TL

Cilt Bakım

YÜZÜNÜZÜ NE SIKLIKLA NEMLENDİRMELİSİNİZ?

  • Ocak 31, 2024

Düzenli olarak cildinize nemlendirici uygulamanız gerektiği bir gerçek. Ancak asıl soru soru bunu ne sıklıkla yapmanız gerektiği…

İçgüdüsel olarak vücudunuz suya ihtiyaç duyduğunda hemen bir bardak su içmeye koşarsınız değil mi? Tıpkı bunun gibi cildiniz de suya yani neme ihtiyaç duyduğunu aslında farklı şekillerde gösterir. Mesela kuruluk, , donukluk, pullanma ya da esneklik kaybı gibi…

Kuru ya da yağlı cilde sahip olun fark etmeksizin cilt bakım rutininizde mutlaka bir nemlendirici yer almalı. Bu adım, parlak ve sağlıklı bir cilde büyük katkıda bulunur. Peki, yüzünüzü nasıl ve hangi sıklıkla nemlendirmelisiniz? İşte bu sorunun cevabını sizler için hemen açıklayalım. 

Cilt bakımında nemlendirici gerekli mi?
Cevap kesinlikle evet! Bazı insanlar çok kuru bir cilde sahip olmadıkları sürece ciltlerini nemlendirmeye ihtiyaç duymadıklarını düşünürler, ancak bu doğru değildir. Aksine yağlı bir cilt nemsiz kaldığında daha büyük sorunlara davetiye çıkarabilir.  cildiniz susuz kaldığında yağlı ve lekelenmeye yatkın cilt daha da kötüleşebilir.

Henüz yaşlanma etkileri görülmediğinde de cildin nemlendirmeye ihtiyaç duymadığını düşünenler de olabilir ki bu da ayrı bir yanlış. Nemlendirici yalnızca cildin sağlıklı ve genç görünmesini sağlamakla kalmaz, aynı zamanda güçlü yaşlanma karşıtı bileşenlerle formüle edildiğinde ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünün önlenmesine de yardımcı olur.

Burada bilmeniz gereken en önemli şey, cilt tipinize ve cilt ihtiyaçlarınıza göre bir nemlendirici tercih etmek.

Yüzünüzü ne sıklıkla nemlendirmelisiniz?
Her sabah ve akşam yüzünüzü nemlendirmelisiniz! Nemlendiriciler, anında nem sağlarken cildi parlaklaştırabilen, pürüzsüzleştirebilen ve dolgunlaştırabilen bileşenlerle doludur. O yüzden hem güne başlarken hem de uyumadan önce cildinize nemlendirici uygulamalısınız ki daha sağlıklı bir cilde sahip olun. 

Cilt tipiniz için en iyi nemlendirici nasıl seçilir?
Cildiniz için en iyi nemlendiriciyi keşfetmek için öncelikle cilt tipinizi ve cilt isteklerinizi belirlemeniz önemli. Örneğin, kuru bir cildiniz var ve güçlü bir nemlendirici özellik mi arıyorsunuz? Ya da belki yağlı bir cildiniz var ve yoğun formüller cildinize uyum sağlamıyor. O halde aşağıdaki önerilerimize göz atarak kendinize uygun nemlendiriciyi bulabilirsiniz. 

Shiseido Vital Perfection Concentrated Supreme Cream: 50’li yaşlardan sonra yaşanan hormonal değişimler için harikalar sunan bu nemlendirici, sıkılaşmış, toparlanmış ve yeniden kontürü belirginleşmiş görünüm sunar. Çene hattını şekillendirdiği, yanakları kaldırdığı, cildi sıkılaştırdığı ve cilt tonunu eşitlediği klinik olarak kanıtlanmıştır.

Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Cream: Kırışıklık onarıcı etki gösteren Benefiance Wrinkle Smoothing Cream sadece 2 haftada gözle görülür bir şekilde kırışıklıkları azaltır, ince çizgileri düzeltir ve cilde nem verir. Daha esnek, dolgun, pürüzsüz ve genç görünen bir cilt sağlar. Enriched versiyonu kuru ve çok kuru ciltler için formüle edilirken, Benefiance Wrinkle Smoothing Day Cream SPF25 ise güneş koruma özelliğiyle gündüz kullanımına uygundur.

Shiseido Uplifting and Firming Cream: Hem gündüz hem de gece kullanılabilen bu krem normal ciltler için uygun ve sarkma, elastikiyet kaybı ve leke gibi yaşlanma belirtileriyle savaşmak isteyenler için ideal. Cildiniz kuruysa Uplifting and Firming Cream Enriched versiyonunu bakım rutininize dahil edebilirsiniz.

Shiseido Essential Energy Hydrating Cream: Cildin nem üretimini harekete geçiren ve ince çizgileri önleyen özel formülüyle Essential Energy Hydrating Cream canlı bir görünümle enerji dolu bir cildi ortaya çıkarmak için 360 derece nemlendirme sağlar. Cilt, kremin verdiği enerji ile parlar ve yumuşaklık kazanır. Gündüzleri ise Essential Energy Hydrating Day Cream SPF20 kullanabilirsiniz.

Shiseido Advanced Super Revitalizing Cream: Nemsizlik, ince çizgiler ve eşit olmayan cilt tonu gibi erken yaşlanma belirtileriyle savaşmak istiyorsanız bu krem tam size göre! Erken yaşlanma etkilerinden şikayeti olan, sabah-akşam tek bir ürün ile bakım rutinini tamamlamak isteyen kuru cilde sahip kadınlar için idealdir.

Shiseido Future Solution LX Legendary Enmei Ultimate Renewing Cream: Cilt bakımında en üst düzeyde ürün kullanmayı tercih edenler için devreye girmeye hazır olan nemlendirici cildi benzeri görülmemiş bir parlaklığı kavuşturmak için cildin tüm katmanlarını enerji ile doldurur. Cilt içten gelen bir enerjiyle daha dirençli, sıkılaşmış ve aydınlık hale gelir.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ