Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
Zıt Renklerle Makyaj Nasıl Yapılır? - Ufuk Celep
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
RADIANT CREAMY CONCEALER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Kremsi Kapatıcı
1.540,00 TL

Far

Zıt Renklerle Makyaj Nasıl Yapılır? - Ufuk Celep

  • Temmuz 16, 2020

 

Makyajda zıt renkler bir bütün olarak güzel görünebilir mi? Zıt renkler kullanılarak kontrast oluşturma çok sık kullanılan dikkat çekici bir yöntemdir ancak bu uygulamanın son derece riskli olduğu da su götürmez bir gerçek. Dolayısıyla makyajınızda zıt renkler kullanmak istiyorsanız bir profesyonelden destek almanızı öneririz.

Profesyonel makyaj sanatçısı Ufuk Celep sizler için sarı ve mavi tonlarını kullanarak nasıl zıt renklerle makyaj yapılabileceğini uygulamalı olarak anlatıyor. Make Up For Ever ürünleri ile yapılan makyaj göz alıcı ve pratik! Çok kısa sürede bu kadar dikkat çeken bir görünüme sahip olmak için Make Up For Ever Dou Eyeshadow serisinin Rated R ürünü ideal! İşin sırrı videomuzda!
 

Öncelikle Nars’ın Radiant kapatıcısını göz kapaklarına sürüyoruz.  Ünlü makyaj artisti Ufuk Bey az miktarda kapatıcı kullanmanın uygun olacağını söylüyor.  Bu noktadaki amacımız baz oluşturmak ve kızarıklıkları gizlemektir.  Açık renkteki göz farını göz kapaklarına tampon hareketlerle sürüyoruz.  Farı arzu ettiğiniz yoğunlukta uygulayabilirsiniz.  Zıt renkteki farı ise göz çukurlarının olduğu bölgeye yani diğer fara çerçeve olacak şekilde sürüp, iç bölge ve kaş altına doğru dağıtıyoruz.  Zıt iki renkteki far arasında oluşan çizgiyi de fırça yardımıyla harmanlıyoruz.

Zıt renkleri bir arada kullanmaktan ve yoğun uygulamaktan çekinmeyin diyor Ufuk Celep.  

 

Göz pınarlarına uyguladığımız parlak farı göz kapakları üzerine doğru dağıtıyoruz.  Maskaramızı kirpik diplerinden başlayacak şekilde uygulayarak makyajımızı bitiriyoruz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ