Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
DIŞSAL YAŞLANMA: CİLT TİPİM YILDAN YILA DEĞİŞİR Mİ?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
BENEFIANCE WRINKLE SMOOTHING CREAM 50ML
SHISEIDO
Kırışıklık Onarıcı Krem (Normal, Karma ve Yağlıya Dönük Ciltler)
4.750,00 TL

Kırışıklıklar

DIŞSAL YAŞLANMA: CİLT TİPİM YILDAN YILA DEĞİŞİR Mİ?

  • Temmuz 18, 2020

Cildinizin nasıl yaşlanacağına sadece genleriniz karar vermez. Dış etkenler yani çevresel faktörlerin yaşlanma üzerinde etkileri çok daha önemlidir.

Vücudumuzun en büyük organını, cildimizi diğer organlardan ayıran başlıca fark onun dış etkilere açık olmasıdır. İç organlar havanın yağmurlu, karlı, rüzgarlı, kuru veya rutubetli olmasından etkilenmezken, cildimiz bütün bu değişimlerin tam ortasında kalır. Hava kirliliği, fabrika dumanları, endüstriyel buharlar, sigara, egzoz gazları da cabası...

cildimizi dış faktörlere karşı nasıl koruyabiliriz?

Araştırmalar, yaşlanmaya bağlı cilt sorunlarının %80-90'ının çevresel zararlardan meydana geldiğini gösteriyor. Genetik faktörler ve diğer içsel etkenlerde önemli ama onların gücü %20'yi geçmiyor. Eğer etkin bir "yaşlanma yavaşlatıcı program" uygulamak istiyorsanız çevresel yaşlanmayı öğrenmeli ve önlemeyi iyi bilmek zorundasınız.

Genetiğe ve yaşam tarzına bağlı olarak kişiden kişiye farklılık gösterse de, yaşlanmanın ilk belirtilerini farkedeceğiniz zaman 20’li yaşlardır. Önlem almaya o yaşlarda başlarsanız, kırışıklık ve çizgilerle de daha geç tanışırsınız.

Peki, erken yaşlanma belirtilerine karşı neler yapabilirsiniz?


1)Şehirde bile güneş koruyucu şart

 

Genç yaşlarda yapılan en önemli hataların başını korumasız güneşlenmek çeker. Güneşin verdiği zararlar, yaşlanma belirtileriyle çok erken tanışmanıza sebep olur: Güneş lekeleri, çiller, çizgiler, kırışıklıklar… Güneş hasarı denilen bu durum ne yazık ki – o yaşlarda anlamasanız bile- cildinize çok büyük zarar verir ve cildinizin daha çabuk kırışmasına sebebiyet verir.

Her zaman – yaz ve kış- UVA ve UVB ultraviyole ışınlarına karşı koruyan, geniş spektrumlu bir güneş kremi kullanın. Güneş kremi, alabileceğiniz en iyi anti-aging üründür.

Shiseido Urban Environment UV Protection Cream SPF30

Şehir hayatı için yüksek koruma: Shiseido Urban Environment UV Protection Cream SPF50, kışın şehir hayatında cildi için yüksek koruma arzu edenlere göre... Şehir hayatında cildi yaşlandıran faktörlerin başında gelen UV ışınları, kuruluk ve oksidasyon etkilerine karşı cildi etkin bir şekilde korur. Tüm bu zararlı etkenlerden cildi korurken nemlendiren, tüy gibi hafif günlük güneş kremidir. 365 gün kullanılabilir. Cildiniz daha sağlıklı görünürken, ürünün sıra dışı ve güçlü formülüyle, cildiniz erken yaşlanmaya neden olan zararlı UVA/UVB ışınlarından korunur.

Ayrıca harika bir fondöten bitişi için makyaj bazı olarak da kullanılabilir.


2) Dudaklara da nemlendirme ve koruma şart

 

Dudakların çok hassas olduğunu her zaman söylüyoruz. Onları da sürekli nemlendirmeli ve kuruyup çatlamalarını önlemelisiniz. Shiseido UV Lip Color Splash SPF30, güçlü güneş ışığında bile dudakları nemli tutan ve SPF30 ile UV ışınlarından koruyan şeffaf renkli dudak nemlendiricisidir. Nemi dudaklara hapseder. Hafif yapısıyla rahatsızlık hissi vermez. Dudakları korurken aynı zamanda güzel ve ışıltılı bir görünüm sağlar. Uygulaması çok kolaydır ve anında etkilidir. Dudakları yumuşak yapar ve sağlıklı bir görüntü verir.
Uygulamadan saatler sonra bile dudaklarınız iyi görünmeye devam eder. Parlak ve şeffaf bir bitiş için ürünü tek başına kullanabilirsiniz ya da renge canlılık katmak için rujdan sonra uygulayabilirsiniz. Yaz ve kış kullanabileceğiniz bu ürünün 2 rengi vardır. Bu renkler dudaklara şeffaf bir tazelik ve parlaklık verirler.

dudak bakımı


3) Kızarıklıkları kapatır, kuruluğu önler

 

Shiseido Perfect Hydrating BB Cream SPF30, cildin doğal güzelliğini gizlemeden kızarıklıkları, kusurları kapatır ve belirgin gözeneklerin görünümünü sıfırlar. Cilt, saydam bir mükemmellikle canlı görünür ve renk kazanır. SPF30 ile cildi korur ve nemlendirir.


4) Göz çevresine etkin koruma

 

Shisedio Sun Protection SPF25 Eye Cream, zengin bileşimli göz çevresi kremidir. Narin göz çevresini güneşin zararlı ışınlarından korur. Yazın ve kışın mutlaka kullanılmalıdır. Kışın soğuk havanın yarattığı kuruluğa karşı cildi nemlendirir ve kırışıklıkların oluşumunu azaltır. Özellikle kayak yapanların ve çok soğuk havada uzun süre dışarda kalanların kullanması tavsiye edilir.


5) Çevresel faktörlere karşı cildi korur

 

Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Day Cream SPF25, Neuroscience‘dan (sinirbilimi) esinlenerek tasarlanan ilk anti-aging üründür. Bunun anlamı şudur: Cildi genç ve ışıltılı bir görünüme kavuşturmak için anti-aging bakımda daha hızlı sonuç veren ReNeura Teknolojisi+ ile üretilmiştir. ReNeura Teknolojisi+ cildin zamanla etkisi azalan duyusal reseptörlerini yeniden uyandırır ve cildin kendi onarım sürecini hızlandırarak bakım ürünlerine daha verimli bir şekilde cevap vermesini sağlar. Bu gündüz kremi, sadece 2 haftada gözle görülür bir şekilde kırışıklıkları azaltır, kuruluktan kaynaklı çizgileri yumuşatır ve cilde nem verir.

Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Day Cream SPF25

Polenin cilde yapışmasını önlemek için statik elektrik üretimini bastırır. Polenin sebep olduğu duyarlılığı azaltmaya yardımcı olacak bir bariyer etkisi yaratır. SPF25 ile UV ışınlarına, hava kirliliğine ve polenlere karşı cildi korurken, genç ve ışıltılı bir görünüm sağlar. Kokusunda duyuları uyandırmak için nazik, rahatlatıcı yeşil çiçek kokusu ve Kumkat karışımı kullanılmıştır. Paraben ve mineral yağlar içermez.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ