Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
DUŞ SONRASI VÜCUT BAKIMI RUTİNİNDE HANGİ ÜRÜNLER OLMALI?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
DETOX SCALP + BODY SCRUB
WE ARE PARADOXX
2’si 1 Arada Vegan Saç & Vücut Peelingi
1.475,00 TL 1.175,00 TL
THE GENUINE LAPLAND BODY LOTION
POLAAR
Bebekler, Çocuklar ve Yetişkinler için Nemlendirici Vücut Losyonu
1.350,00 TL 875,00 TL
ICEPURE MINERAL DEODORANT
POLAAR
Terlemeyi Düzenleyici Mineral Deodorant
875,00 TL 695,00 TL
GINZA DEODORANT SPRAY 100 ML
SHISEIDO
Ginza Deodorant- Çiçeksi
1.950,00 TL
GINZA ON THE GO SET
SHISEIDO
Ginza İkili Set
4.800,00 TL 4.080,00 TL

Vücut Bakımı

DUŞ SONRASI VÜCUT BAKIMI RUTİNİNDE HANGİ ÜRÜNLER OLMALI?

  • Ocak 23, 2024

İster sabahları canlandırıcı hızlı bir duş, isterse de yoğun bir günün ardından uzun bir banyo olsun, sonrasında vücudunuza mutlaka uygulamanız gereken ürünler mevcut.

Sadece temizlenmek değil sakinleşmek ve kendimize gelmek için de duş almanın günlük hayatımızdaki önemi büyük. Yeri geldiğinde sabahları daha hızlı bir şekilde bunu gerçekleştirirken bazen de akşamları daha uzun bir süreye yayarak vücudumuzu dinlendirmek isteyebiliyoruz. Seçiminiz hangisi olursa olsun sonrasında atlamamanız gereken bir adım var. O da vücut bakımı…

Nasıl ki cilt bakımı yapmayı atlamıyorsanız, aynısını vücudunuz için de yapmalısınız. Özellikle duş sonrası gözenekler açıkken ve cildiniz arınmışken vücut bakımı yapmak kullandığınız ürünlerin de daha iyi nüfuz etmesini sağlar. 

Duş sonrası vücut bakımı rutininizde hangi ürünler olmalı?
- Öncelikle etkili bir vücut bakımı için haftada bir-iki kez vücudunuza peeling yapmayı unutmamalısınız. We Are Paradoxx Detox Scalp + Body Scrub gibi nazik bir ürünle ciltteki ölü hücreleri temizleyebilirsiniz. 

- Duş sonrası bir nemlendirici uygulamak ise atlamamanız gereken en önemli adım. Ancak bunu yaparken cildinizin tamamen kuru olmamasına hafif nemli olmasına dikkat etmelisiniz. Çünkü nemlendiriciyi nemli cilde uygulamak cilde etkili bir şekilde nüfuz etmesini ve nemin kalıcı olmasını sağlar.

- Kimyasallardan uzak doğal içerikli bir ürün tercih ederseniz banyodan sonra vücut bakımı deneyimini daha etkili hale getirebilirsiniz. Polaar The Genuine Lapland Body Lotion %98’i doğal içeriklerden oluşan, kuru ve hassas cildi rahatlatan oldukça etkili bir vücut losyonu. Uzun süreli nemlendirme sağlar, formülündeki bitkisel yağlar ise kaşıntıyı yatıştırır ve cildi besler.

- Eğer vücudunuz çok kuruysa nemlendiricinize biraz vücut yağı da karıştırabilirsiniz.

- Vücut bakımı için yapılması gerekenler arasına ayrıca teri düzenleyen ve kokuyu önleyen bir deodorant kullanmayı da ekleyebilirsiniz. Roll-on formundaki Polaar IcePure Mineral Deodorant hassas cilt tipleri için bile uygun bir ürün. Cilde nefes aldırır, terlemeyi düzenler ve kötü kokuları etkisiz hale getirir.

- Daha  yoğun bir parfüm kokusu istediğiniz zamanlarda ise odunsu-floral notalara sahip Shiseido Ginza Deodorant Spray kullanmanızı öneririz. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ