Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
SAÇIN ÇABUK YAĞLANMASI NASIL ÖNLENİR ?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İLİŞKİLİ ÜRÜNLER
DETOX SCALP + BODY SCRUB
WE ARE PARADOXX
2’si 1 Arada Vegan Saç & Vücut Peelingi
1.475,00 TL 1.175,00 TL

Saç

SAÇIN ÇABUK YAĞLANMASI NASIL ÖNLENİR ?

  • Aralık 07, 2022

Eğer yağlı saçlardan şikayetçiyseniz, bunu nasıl önleyebileceğiniz yollarını sizler için bir araya getiriyoruz.

Hepimizi saçı günlük olarak belirli bir oranda yağ üretir ve bu yağ aslında saçınızın sağlığıyla doğrudan ilişkilidir. Ancak ekstra yağlı bir cildiniz ve bunu takiben yağlı bir saç deriniz varsa, hormon seviyelerinizden ya da tükettiğiniz gıdalardan ötürü saçınız çabuk yağlanıyorsa, bu rahatsız edici bir görünüme sebebiyet verebilir. Saç yağlanması kadın ve erkek pek çok kişinin şikayetleri arasında yer alırken, saç yağlanmasını engellemek belirli değişimlerle kesinlikle mümkün.

Saçın yağlanmaması için ne yapılmalı?
Saçlarım çok çabuk yağlanıyor diyorsanız, öncelikle kullandığınız şampuanı buna uygun seçmelisiniz. Doğal içeriğiyle arındırıcı ve canlandırıcı özellikli We Are Paradoxx Detox Clarifying Shampoo, kepeği ortadan kaldırıp sebum seviyesini düzenlerken, saç derisini rahatlatıyor. Ekstra bir temizlik isterseniz de We Are Paradoxx Detox Scalp + Body Scrub size derinlemesine bir temizlik sunmaya hazır.
Ürün önerilerimizin ardından saçın yağlanmaması için ne yapılması, gelin birlikte inceleyelim.

Saç kremini sadece uçlara uygulayın
Saç yağlanması noktasında öncelikle uyguladığınız ürünler ve nasıl uyguladığınız önemli. Hem duşta hem de duştan sonra uyguladığınız krem ve serumların saç derisine değmediğinden emin olmalısınız.

Elma sirkesi kullanın
Yalnızca su ve elma sirkesi gibi iki bileşen içeren bir karışımla saç yağlanmasını önlemek mümkün. Çok az miktarda elma sirkesini birkaç bardak suyla seyrelterek duştan çıkmadan önce durulama suyu olarak bu karışımı kullanabilirsiniz. Bunu haftada 1 olarak uygulayabilirsiniz.

Yağlı yiyecekler yemekten kaçının
Güzellik rutinlerimizin çoğunda olduğu gibi, yediğimiz şeyler de sürdüğümüz ürünler kadar etkili. Eğer saçınız her zamankinden daha fazla yağlanıyorsa, son zamanlarda nasıl beslendiğinizi gözden geçirin. Yağlı ve işlenmiş gıdalardan mümkün olduğu kadar kaçının ve günlük meyve-sebze alımınızı artırın.
 

Saçlarınızı her gün yıkamamaya özen gösterin
Eğer çok fazla şekillendirici ürün kullanıyorsanız, kepekli ve fazla yağlı saçlarınız varsa mümkün olduğu kadar arındırmak önemli. Ancak saçların yağlanmaması için gerekmedikçe yıkamamak gerekli. Çünkü saçınızı her gün yıkamaya başlarsanız, saç deriniz daha fazla sebum üretmeye başlayabilir. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ