Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
SOMBRE NEDİR?
PAYLAŞ

Saç

SOMBRE NEDİR?

  • Aralık 20, 2022

Ombre işlemine alternatif olarak karşımıza çıkan sombre doğallığı beraberinde getirirken, detaylarını ve nasıl yapıldığını öğrenmek ister misiniz?

Güzellik dünyasındaki trendler sürekli kendini güncellerken ve bizlere oldukça güçlü yenilikler sunarken, söz konusu saçlar olduğunda da bu dinamik çizgisini sürdürüyor. Hatta daha yukarılara bile çıkarıyor. Odağımıza aldığımız popüler işlemimiz bu kez ise sombre…

Sombre nedir?
İsmi size ombreyi çağrıştırabilir. Zaten türediği renklendirme işlemi de bu. “Soft ombre” olarak ortaya çıkan ve sombre olarak kısaltılan bu işlem, saçın köklerinden uçlarına doğru kademeli bir renk geçişi sağlıyor. Bunu yaparken de doğallığı elden bırakmıyor ve bu çerçevede saçlara boyut kazandırıyor. Eğer yumuşak bir geçişle saçlarınızda değişim yaratmak istiyorsanız, sombre işlemi sizin için biçilmiş kaftan olabilir.


Sombre nasıl yapılır?
Sombre nedir sorusunun cevabını verdiğimize göre, bir de nasıl yapıldığını keşfedelim değil mi? Ombreye benzer şekilde, dipler koyu bir renkle boyanırken, uçlara doğru yavaş yavaş daha açık tonlarla geçiş yapılıyor. Bununla birlikte, sombre saçın ön tutamlarını da işin içine dahil ederek daha sıcak bir görünüm kazanmanıza yardımcı oluyor. 


Sombre saç renkleri hangileri?
Sombre söz konusu olduğunda bağlı kalmanız gereken tek bir renk yok. Küllü sombre, karamel sombre, kızıl sombre ve bronz sombre gibi farklı tonlardaki renklerle bu işlemi gerçekleştirebilir ve görünümünüze doğal bir hareketlilik katabilirsiniz. 


Sombre saç rengi ne kadar kalıcı?
Sık sık kuaföre gitmekten hoşlanmıyorsanız ve saçlarınızın fazla yıpranmasını da istemiyorsanız, sombre işlemi diğer saç renklendirme işlemlerinden daha uzun bir şekilde kalıcılığını koruyor. Renk koruyucu şampuanlar ve haftalık bakımlarla sombre yaptırdığınız saçlarınızın aylarca keyfini çıkarabilirsiniz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ