Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
VÜCUT BAKIMINDA NELERE DİKKAT ETMELİSİNİZ?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
NIGHT REVITALIZING SHOWER GEL
POLAAR
Cildi besleyen duş jeli
850,00 TL 545,00 TL
THE GENUINE LAPLAND BODY LOTION
POLAAR
Bebekler, Çocuklar ve Yetişkinler için Nemlendirici Vücut Losyonu
1.350,00 TL 875,00 TL
THE GENUINE LAPLAND FACE AND SENSITIVE AREA
POLAAR
Yüz ve Hassas Bölgeler için SOS Bakım Kremi
1.050,00 TL 685,00 TL
THE GENUINE LAPLAND FACE AND SENSITIVE AREA
POLAAR
Yüz ve Hassas Bölgeler için SOS Bakım Kremi
1.545,00 TL 995,00 TL
ULTIMUNE POWER INFUSING HAND CREAM
SHISEIDO
Ultimune Yaşlanma Karşıtı Nemlendirici El Kremi
2.100,00 TL

Vücut Bakımı

VÜCUT BAKIMINDA NELERE DİKKAT ETMELİSİNİZ?

  • Ocak 31, 2024

Yüzünüze gerekli özeni gösterirken vücudunuzun geri kalanını ihmal ediyor olabilir misiniz?

Yaz sonrası bir sonraki güneşli günler gelene kadar vücudunuza maksimum özeni göstermek istiyor olabilirsiniz. Bu esnada gerek spor, gerekse düzenli beslenme gerekse de bakımlarla vücudunuzun en iyi haline kavuşabilirsiniz. Yapacağınız adımlar içerisinde en basit olanı vücut bakımı olsa da, aslında çok gerekli ve genellikle es geçilmeye daha yatkın. Ancak bunun için sadece birkaç adımı takip etmeniz ve yüksek performanslı ürünleri kullanmanız yeterli.

Temiz içeriklere yer verin
Vücut sabunlarından ve sülfat içeren ürünlerden kaçının. Çünkü bu tarz ürünler ve sert içerikler, cildinizin doğal yağlarına zarar vererek koruyucu cilt bariyerini tehlikeye atabilir. Polaar’ın Night Revitalizing Shower Gel, The Genuine Lapland Body Lotion ve The Genuine Lapland Face and Sensitive Area gibi ürünleri vücut bakımı için rutininize dahil edebilirsiniz.

Peeling adımını atlamayın
Nasıl ki sağlıklı ve pürüzsüz bir cilt için haftalık bakım rutinine peeling dahil etmek gerekiyorsa, aynı şeyi vücudunuza da yapmalısınız. Bu şekilde ölü hücreleri uzaklaştırdığınız gibi duştan sonra kullandığınız ürünler de vücudunuza daha iyi nüfuz eder.

Kuru fırçalamayı deneyin
Bu teknik kesinlikle cildinize sağlıklı bir parlaklık kazandırmanızı sağlayacak. Çünkü sadece ölü deri hücrelerini arındırmakla kalmıyor, aynı zamanda kan akışını ve lenfatik drenajı da uyarıyor. Bir yandan da selülit görünümünün azalmasını sağlıyor. Bunu da duştan önce sadece 5 dakika yapabilirsiniz.

Çok kuru ciltler için vücut yağı
Eğer çok kuru bir cildiniz varsa ve tek başına nemlendiricilerin yeterli olmadığını düşünüyorsanız, vücut yağıyla bakım rutininizi bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz. Cildinizi nemlendirmekle ve yumuşatmakla kalmıyor, aynı zamanda güçlü bir ışıltı da veriyor.

Ellerinizi ve ayaklarınızı ihmal etmeyin
Hepimiz vücut ve cilt bakımı rutininin önemini biliyoruz, ancak çoğu zaman ellerimizi ve ayaklarımızı unutuyoruz. Nemlendirme, el ve ayak maskeleri, ellerinizin ve ayaklarınızın yumuşak, pürüzsüz hissetmesini ve en iyi şekilde görünmesini sağlayabilir.
Elleriniz için kullanabileceğiniz Shiseido Ultimune Power Infusing Hand Cream, nemlendirici etkisi, nemi tutarak cildin bariyer işlevini korurken, polen, toz ve kir gibi havadaki partiküllerin yapışmasını önlemek için cilt yüzeyini yağla kaplar. Elleriniz anında yumuşar ve asla yağlı hissetmez.

İPUÇLARI
- Neyi sevdiğinizi öğrenene kadar farklı şeyler deneyin. Hem losyon hem de vücut yağıyla denemeler yapın. Her birimizin kendine özgü tercihleri var ve sizin için en iyisini deneyerek keşfedebilirsiniz.

- Vücudunuza dikkat edin. Cildiniz ürünü kolayca emmiyorsa ya da kokudan memnun değilseniz bir sonraki ürüne geçmenizde sorun yok. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ