Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
1 GÜNDE 5 YIL DAHA GENÇ VE HACİMLİ CİLT GÖRÜNÜMÜ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
BIO- PERFORMANCE INFILL SERUM & FULL EXPANSION SERUM
SHISEIDO
Cilde Dolgu Etkisi Veren Gece & Gündüz Serumu (2x30ML)
11.250,00 TL

Serum

1 GÜNDE 5 YIL DAHA GENÇ VE HACİMLİ CİLT GÖRÜNÜMÜ

  • Eylül 21, 2022

“Sizlere cildinizin 1 günde 5 yaş daha genç görünebileceğini söylesek ne derdiniz?” Böyle bir duruma kimsenin asla itirazı olmazdı herhalde.

Söz konusu yaşlanma karşıtı bir bakım olduğunda cildimizdeki hacim kaybı en göze çarpanlardandır. Ciltteki hacim kaybı aslında birçok endişeyi de beraberinde getirir. Günümüzde daha genç görünmenin yolu estetik işlemler gibi görünse de halen bu işlemleri tercih etmeyen, bu işlemleri yaptırıp muzdarip olan veya yaptırmaktan çekinen kişi sayısı oldukça fazla.

Ama durun! Sizi şimdi öyle bir cilt bakım ürünü ile tanıştıracağız ki, SADECE 1 GÜNDE 5 YAŞ daha genç ve daha hacimli bir cilt görünümüne kavuşmak artık mümkün olacak.

Estetik işlemlerden ilham alan son teknoloji cilt bakımı ürünü YENİ BIO-PERFORMANCE SKIN FILLER

Shiseido Bio-Performance Skin Filler: Hyaluronik Asit, cilt dolgu enjeksiyonlarından ilham almıştır. Kozmetik ve cilt bakımı dünyasında çığır açacak olan bu harika serum, özel teknoloji ve içerikleri ile ciltte dolgu etkisi yaratarak sadece 1 günde 5 yaş daha genç bir görünüme kavuşmayı hedefliyor.

Evde anında dolgu avantajları sunmak için estetik prosedürlerden ilham alan Shiseido'nun en fütüristik teknolojisini kullanan bir gündüz ve gece ikilisidir.

Cildindeki ince çizgileri, kırışıklıkları ve dolgunluk kaybını görmeye başlayan hızlı ve etkili bir iyileşme elde etmek isteyen herkes için uygun olan bu gündüz, gece serum ikilisi mükemmel cilt bakımı için ciltteki nemi verme ve tutma kapasitesine sahip olan kozmetik endüstrisinin olmazsa olmazlardan biri olan Hyaluronic Acid içeriyor. Yenilikçi ve eşi benzeri olmayan özel teknolojisi sayesinde bu serum ikilisi yüksek moleküler ağırlıklı Hyaluronik Asiti sıkıştırarak cildin derinlerine nüfuz etmesini ve orijinal boyutuna geri genişleterek cildin içeriden hacimlenmesini ve dolgunluk kazanmasını sağlar.

Ayrılmaz ikili serum, geceleri, Infill Serum cildi içinden sıkılaştırmaya hazır, kompakt haline getiren yüksek ağırlıklı HYALURONİK ASİT moleküler ile doldurur. Sabahları, Full Expansion Serum cildi içeriden dolgunlaştırmak ve kaldırmak için yüksek moleküler ağırlıklı HYALURONİK ASİT molekülünü orijinal boyutuna geri getirir.

Böylelikle Shiseido Bio-Performance Skin Filler; Sadece 1 günde cildin daha hacimli, daha dolgun, daha esnek, ince çizgi ve kırışıklıkların daha az görünür olduğu bir cilt sunar.

Hacim kaybından endişe duyan hızlı ve verimli bir sonuç arayanlar için Shiseido Bio-Performance Skin Filler Estetik prosedürlerin son derece takdir edilen sonuçlarından ilham alan bir cilt bakımı uzmanıdır.

 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ