Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
2023 YAZININ 4 SAÇ TRENDİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
No. 7 BONDING OIL
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Saç Bakım Yağı
1.490,00 TL
No. 6 BOND SMOOTHER
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Saç Şekillendirici
1.490,00 TL
No. 4D CLEAN VOLUME DETOX DRY SHAMPOO
OLAPLEX
Hacim Veren Detoks Etkili Kuru Şampuan
1.490,00 TL
No. 3 HAIR PERFECTOR
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici ve Saç Kusursuzlaştırıcı
1.490,00 TL
No. 3 HAIR PERFECTOR 250 ML
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici ve Saç Kusursuzlaştırıcı
3.720,00 TL 2.950,00 TL
No. 8 BOND INTENSE MOISTURE MASK
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici &Yoğun Onarıcı & Nemlendirici Maske
1.490,00 TL
BOND TREATMENT DUO
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici &Yoğun Onarıcı & Nemlendirici İkili Bakım Seti
2.980,00 TL
BONDING & INTENSE MOISTURE DUO
OLAPLEX
Bağ Güçlendiren & Yoğun Nem Sağlayan İkili Bakım Seti
2.980,00 TL
ICONIC STYLING DUO
OLAPLEX
Saçları Şekillendirirken Etkili Bakım Yapan Bağ Güçlendirici İkonik İkili
2.980,00 TL

Saç Bakımı

2023 YAZININ 4 SAÇ TRENDİ

  • Mayıs 22, 2023

Yaza hızlı bir şekilde ilerlerken, söz konusu saçlar olduğunda da nelerin trend olacağını keşfetmekte fayda var.

Güneşin içimizi ısıttığı günleri yaşamamıza çok az kaldı. Haliyle yavaş yavaş yaz ayları için de ihtiyaçları belirlemeye ve bu doğrultuda alışveriş yapmaya da başlamış durumdayız. Mesela cilt bakımında güneş kremleri tekrar kendine güçlü bir yer edinmeye başladı bile. Makyaj konusunda da lip gloss’lar ve canlı görünüm sunan allıklar popülerliğini sürdürmeye devam edecek hiç şüphesiz. Peki ya saçlar? Kendimizi nasıl hissettiğimize dair önemli bir belirleyici konumunda yer alan saçlarımız için 2023 yazında bizleri neler bekliyor dersiniz? Cevabı merak ediyorsanız, sizi incelemeye davet ediyoruz!

2023 yazının öne çıkan saç trendleri

Balerin topuzu
Balerin topuzu denilince aklınızda çok resmi bir saç stili gelmesin. Ancak Hailey Bieber ve Sofia Richie gibi it-girl’ler, “sleek bun” denilen ve balerin topuzunu andıran bu modeli günlük hayatlarına sıkça dahil ediyorlar. Bunun için ihtiyacınız olacak şeylerin listesi de bir hayli kısa; saç tokası ve saçlarınıza hem bakım yapacak hem de daha rahat toplanması sağlayacak bir saç yağı…

Ürün önerisi: Olaplex No.7 Bonding Oil
Saçınıza topuz yapmadan önce bu yağdan sürerseniz, sadece daha rahat şekilde toplamanızı sağlamayacak, aynı zamanda bakım yapacak ve saçlarınızın çok daha parlak olmasına yardım edecek.

Kıvırcık saçlar
Özellikle kıvırcık saçlar için bu trend öne çıkıyor. Çünkü doğal bukleler artık benimseniyor ve doğru şekillendirme teknikleriyle tüm bakışları üzerinde toplamayı başarıyor. Bu aşamada katlı kesimleri tercih etmek ise buklelerin daha belirgin olmasını sağlayabilecek önemli bir püf noktası. 

Ürün önerisi: Olaplex No.6 Bond Smoother
Kullandığınız köpük ya da sprey forma sahip ürünlerle birlikte No.6 Bond Smoother’a da saç şekillendirme rutininizde yer verebilirsiniz. Zira bu ürün saçlar doğal halinde kurutulmaya bırakıldığında bukleleri yumuşak bir şekilde belirginleştiriyor.

KIVIRCIK SAÇLARA NASIL ŞEKİL VERİLİR? 


Bob kesim
Her ne kadar bob kesim modeli yeni karşımıza çıkıyor olmasa da, aramızda kalmaya devam edeceği kesin. Bunu Hailey Bieber ve Zendaya’nın seçimlerinde de görmemiz mümkün. Oldukça havalı bir görünüm yaratmanıza yardımcı olacak bu saç kesimini şekillendirmesi de bir hayli kolaylık sağlayacak. 

Ürün önerisi: Olaplex No.4D Clean Volume Detox Dry Shampoo
Bob saç kesiminin hacimli ve dolgun durması için kuru şampuanlardan destek alabilirsiniz. No.4D Clean Volume Detox Dry Shampoo içeriğindeki Ultra İnce Mikro Nişasta beyaz kalıntı bırakmadan ve gözenekleri tıkamadan temiz, ağırlıksız saçlar için güçlü bir yağ emilimi sağlar. Aynı zamanda hacim verir ve yeni yıkanmışçasına bir his bırakır.

HAILEY BIEBER'IN BOB KESİM SAÇLARI 


Soft bakır
Sadece saç şekillendirme ve kesim değil, renk konusunda da bazı trendler yükselişe geçiyor. Bunların başında ise daha soft tonlarda bakır geliyor. Saçlarında daha radikal bir değişim tercih edenlerin değerlendirebileceği bu seçenek, yaz aylarında tüm bakışları üzerinizde toplanmanın da popüler bir yolunu gösteriyor. 

Ürün önerisi: Olaplex No.3 Hair Perfector ve No.8 Bond Intense Moisture Mask
Saçlarınızın boyaya karşı yıpranmasını önlemek istiyor ve korumanın yollarını arıyorsanız, özellikle bu iki ürünü mutlaka saç bakım rutininize dahil etmelisiniz. N°3 Hair Perfector, saçtaki kırılmaları azaltıp güçlendirerek saçın sağlıklı görünümünü ve dokusunu geri kazandırırken, No. 8 Bond Intense Moisture Mask, kuru, kırılgan saçları ve yıpranmış saç bağlarını güçlendirir ve onarır. Saçlara 2 kat fazla parlaklık, 4 kat fazla nem ve 6 kat fazla pürüzsüzlük sağlar.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ