Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
ÇİĞDEM YARTAŞI: GÖZ ALTI KAPATICISI KULLANMANIN PÜF NOKTALARI
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
RADIANT CREAMY CONCEALER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Kremsi Kapatıcı
1.540,00 TL

Kapatıcı

ÇİĞDEM YARTAŞI: GÖZ ALTI KAPATICISI KULLANMANIN PÜF NOKTALARI

  • Temmuz 07, 2020

“Kapatıcı sürmeye özellikle lekelerinizin üstünde başlayın. Minimum miktar ile başlayıp, ihtiyacınız bitene kadar yavaş yavaş arttırarak kullanın. Bu şekilde en doğal etkiyi yakalarsınız.”  -Jenny Smith, Nars Makyaj Artisti

Kapatıcıların makyajdaki önemi tartışılmaz. Hem ciltteki kusurları kapatıyorlar, göz çevresini aydınlatıyorlar hem de yüze aydınlık vermeye yarıyorlar. 
 

 

Kapatıcı kullanmanın çok basit püf noktaları var aslında... Öncelikle cildinize bir makyaj bazı uygulayın. Nars Pore Refining Primer, yağsız ve gözenekleri küçültme özelliği ile makyaj için iyi bir zemin oluşturur. Sonra Nars Radiant Creamy Concealer'ı göz altlarınıza uygulayın. Bu kapatıcı ortadan yükseğe kapatıcılığı ayarlanabilir bir ölçüye sahip. Göz altlarınızdan sonra kaşlarınızın arasına, şakaklarınıza ve çenenizin üzerine de biraz uygulayıp parmaklarınızla dağıtın. Kapatıcının özelliğinden dolayı aydınlık ve radyant bir görünüme sahip olacaksınız. Kızarıklıklarınız varsa onlar da kapanmış olacak..

Bu ten makyajınızı sabitlemek için Nars Light Reflecting Setting Powder'ı yüzünüze Nars Kabuki Botan Brush ile uygulayın. Toz pudraları uygulamak ve yaymak için eşsiz bir fırçadır. Makyajda üstün performans elde edersiniz. 

 

 

Kapatıcı ile doğallığı yakalayın

 

Makyaj, her zaman doğal güzellikte olmalı, asla maske gibi suni durmamalıdır. Kapatıcı ile mükemmelliği yakalayabilirsiniz. Bunun için bazı püf noktaları var:


Kapatıcıyı kullanma amacınız, göz altını aydınlatmak, ciltteki renk eşitsizliklerini örtmek ve koyu lekeleri gizlemektir. Bu yüzden kapatıcı ile cilt tonunun uygun olması gerekir. Fondötenden daha koyu kapatıcı asla kullanmamalısınız.
 

Nars Radiant Creamy Concealer, Make Up For Ever HD Concealer, Make Up For Ever HD Foundation ve Make Up For Ever Camouflage Palette, kapatıcı olarak tercih edebilecekleriniz arasında...

“Bu ürünlerle yaptığım ten makyajında şeffaf bir pürüzsüzlük ve ‘makyaj yapılmamışcasına‘ doğallık elde ediyorum. Zaten reklam ve televizyon çekimlerinde artistlerin de yüzüne HD ürünler kullanıyoruz. Önce Make Up For Ever Ultra HD fondöteni uyguluyorum. Fondötenden sonra göz altlarına ve gereken yerlere kapatıcıyı hafifçe sürüyorum. Eğer hala gerekiyorsa kamuflaj paleti ile hafif dokunuşlar yapıyorum. Morluklar fazlaysa turuncu tonu kullanıyorum. Üzerine normal kapatıcıyı sürüyorum. Cilt kusursuz, doğal ve sanki daha önceden hiç pürüzü yokmuş gibi görünüyor.”

Shiseido'dan hem kapatıcı hem aydınlatıcı Perfect Stick Concealer! yazımıza TIKLAYIN!

Göz altı morluklarınızı bir türlü kapatamıyor musunuz? TIKLAYIN!

Nars Makyaj Artisti Jenny Smith, Nars Radiant Creamy Concealer uygulamasını anlatıyor.
 



Nars Eğitim Müdürü Pınar Gerçek'ten kapatıcı uygulaması videomuzda...

 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ