Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
DOĞAYA DUYARLI YENİ AMBALAJLI GÜNEŞ ÜRÜNLERİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
AFTER SUN – INTENSIVE DAMAGE SOS EMULSION
SHISEIDO
Güneş Sonrası Yoğun Onarım & Bakım Emülsiyonu - Yüz
1.650,00 TL

Güneş

DOĞAYA DUYARLI YENİ AMBALAJLI GÜNEŞ ÜRÜNLERİ

  • Haziran 20, 2022

Yaşadığımız dönemde nüfusun artması, tüketimin artması, teknolojik gelişmeler derken ihtiyaçların artması ile birlikte üretimde arttı buna bağlı olarak ise maalesef çevre kirliliği de oldukça arttı. 

Dolayısıyla çevre dostu ve doğaya duyarlı ürünler, ambalajlar üreterek ve tercih ederek yarınlarımızı, geleceğimizi ve doğamızı koruyarak sürdürülebilir üretime de katkı sağlayabiliriz. 

Ablajların asıl görevi içerisinde ki ürünün tazeliğini, kalitesini ve dokusunu korumakken artık doğayı da korumak gibi önemli bir görevleri var.

Shiseido her zaman çevre dostu ve doğaya saygı duyan bir marka olmuştur. Bu sezon yeni ambalajlı güneş ürünleri ile de doğaya olan duyarlılığını devam ettirmektedir.

Cildimizi güneşin zararlı etkilerine karşı iyi bir şekilde koruma altına alırken doğaya saygı duymayı da ihmal etmiyoruz.
Bir bakım ürününü kullanırken içerikleri kadar ambalajı ile de çevreye karşı duyarlı olmamanızı ve doğamızı korumanızı sağlayan yeni ambalajlı Expert Sun Protector Face Cream SPF 50+  ve After Sun – Intensive Damage SOS Emulsion  %48 daha az petrol ile plastikten yapılmış doğaya duyarlı özel bir ambalaja sahiptir.

Shiseido Expert Sun Protector Face Cream SPF 50+: UV ışınlarından, kuruluktan, yaşlanma belirtilerinden ve lekelerden kaynaklanan hasarlara karşı cildi yüksek SPF ile koruyan güneş koruyucu yüz kremidir. Özel teknolojileri ile suya, tere ve ısıya karşı dayanıklıdır. Beyaz iz bırakmaz ve tüm cilt tipleri için uygundur.

Shiseido After Sun – Intensive Damage SOS Emulsion: Güneş sonrası yüz için özel tasarlanan rahatlatıcı ve onarıcı yoğun bakım emülsiyonudur. Aloe Vera ve yumuşatıcı Nane Özü sayesinde ciltte güneş sonrası oluşan kuruluk veya rahatsızlık hissini hafifletilir, cildi rahatlatır.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ