Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
DÜZ SAÇ NASIL HACİMLİ OLUR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
VOLUME SHAMPOO
WE ARE PARADOXX
Çok Yönlü Vegan Hacim Şampuanı
1.220,00 TL
VOLUME CONDITIONER
WE ARE PARADOXX
Hacim Veren Saç Kremi
1.390,00 TL 1.112,00 TL
VOLUME BLOW DRY SPRAY
WE ARE PARADOXX
Hacim Veren Vegan Saç Spreyi
1.390,00 TL 1.112,00 TL
No. 4D CLEAN VOLUME DETOX DRY SHAMPOO
OLAPLEX
Hacim Veren Detoks Etkili Kuru Şampuan
1.490,00 TL

Düz Saçlar

DÜZ SAÇ NASIL HACİMLİ OLUR?

  • Şubat 28, 2023

Düz saçlarınızın hacim kazanmasını istiyorsanız ve bu konuda bazı önerilere ihtiyacınız varsa, sizin için derlediğimiz maddelere mutlaka göz atın!

Saç tipiniz düzse, en çok şikayet ettiğiniz konuların başında hacimsizlik geliyordur. Genellikle maşayla şekillendirmekte çare arasanız da, elde ettiğiniz model gün içinde ilk şeklini kaybedebilir. Peki, düz saç nasıl daha hacimli olur? İşte bu sorunun cevabını arıyorsanız, sizin için bazı önerilerimiz mevcut. 

Hacim veren şampuanlar kullanın
Saçlarınızın daha hacimli görünmesini istiyorsanız, yapmanız gereken ilk şey bu amaca uygun bir şampuan kullanmak. We Are Paradoxx Volume Shampoo bu noktada saçları sadece temizlemiyor aynı zamanda içeriğindeki şerbetçiotu ve ısırgan otu özleri sayesinde saçlara hacim kazandırıyor.

Saçlarınızı ağırlaştıran saç kremleriyle vedalaşın
Saçlarınız düzse ve ince telliyse, onların daha da ağırlaşmasını önlemek gerekir. Bunun için de yoğun kremlerden uzak durmak şart. We Are Paradoxx Volume Conditioner saçı ağırlaştırmayan hareketlilik sunuyor ve çok daha yumuşak olmasını sağlıyor. Aynı zamanda hacim de kazandırıyor.  

Köpük ve spreylerden destek alın
Söz konusu saçlara hacim kazandırmak olduğunda kullanılan ürünler saçlarınızda büyük değişimler yaratma gücüne sahip. Saç şekillendirme adımında köpük ve spreylere yer vermeniz ise hacim konusunda en büyük destekçiniz olacaktır. Daha hacimli ve gür görünümlü saçlar yaratan We Are Paradoxx Volume Blow Dry Spray fön öncesinde uygulandığında ve ardından kurutulduğunda saçlara ekstra hacim kazandırıyor. 

Saçlarınızı baş aşağı kurutun
Az önce bahsettiğimiz spreyi kullandıktan sonra yoğun hacim için bir de saçlarınızı baş aşağı şekilde kurutmayı deneyin. Bu da büyük fark yaratacak püf noktalarından biri.

Kuru şampuanlardan destek alın
Her ne kadar kuru şampuanların amacı saçların daha temiz görünmesini sağlamak olsa da, hacim konusunda da devreye giriyorlar. Hollywood yıldızlarının saç stilistleri genellikle doğal bir hacim kazandırma noktasında kuru şampuanlara başvuruyor.  

Saç köklerine krepe yapın
İnce dişli bir tarak alın ve başınızın tepe noktasından az miktarda bir tutam alarak saçlarınızı hafifçe kabartın.  Ardından ise kabarttığınız o saçı geriye doğru tarayarak düzeltin. Böylece saçınız pürüzsüz ama hacimli olur.

Topuz yaparak uyuyun
Herhangi bir ısıl işleme ya da ürüne gerek kalmadan saçlarınızı daha hacimli hale getirmenin en eski ancak en basit yollarından biri de saçlarınızı tepeden topuz yaparak uyumanız. Bu sayede sabah kalktığınızda saçlarınız çok daha hacimli olacaktır. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ