Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
EL KREMİ KULLANMAK NEDEN ÖNEMLİ? EN İYİ EL KREMLERİ HANGİLERİDİR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürün
THE GENUINE LAPLAND FACE AND SENSITIVE AREA
POLAAR
Yüz ve Hassas Bölgeler için SOS Bakım Kremi
1.050,00 TL 685,00 TL
THE GENUINE LAPLAND FACE AND SENSITIVE AREA
POLAAR
Yüz ve Hassas Bölgeler için SOS Bakım Kremi
1.545,00 TL 995,00 TL
THE GENUINE LAPLAND BODY LOTION
POLAAR
Bebekler, Çocuklar ve Yetişkinler için Nemlendirici Vücut Losyonu
1.350,00 TL 875,00 TL

El Bakım

EL KREMİ KULLANMAK NEDEN ÖNEMLİ? EN İYİ EL KREMLERİ HANGİLERİDİR?

  • Haziran 30, 2020



Ellerimiz hayat boyu çevre koşullarına en çok maruz kalan yerlerin başında gelir. Kullandığımız deterjanlardan soğuk havaya kadar her şeyden en önce ve en çok ellerimiz etkilenir. Bu yüzden lekelenme, çillenme, kuruma ve kırışmanın en önce görüldüğü yerlerden biridir. Ve maalesef ki yıpranan, yaşlanan ellerin çaresi yoktur. Dolayısıyla her daim göz önünde olan ellerimize ihtiyacı olan bakımı yapmamız gerekir.
 

Cilt ve vücudumuz için nasıl ayrı ayrı nemlendirici kremler kullanıyorsak, ellerimiz için de aynı durum geçerlidir. Ellerimizi saran cilt tabakası kalındır ve bu yüzden eller için özel olarak tasarlanmış nemlendiricileri kullanmak gerekir. Eller için üretilen nemlendiriciler de cildi koruyan, nemlendiren ve yaşlanma sürecini yavaşlatan pek çok besleyici madde vardır. 
 

Öne çıkan özelliklerine göre el kremlerini karşılaştıralım mı?
 


Yaşlanma Karşıtı (Anti-Aging) El Kremleri

 

Koyu lekelerin görünümünü azaltır
 

H2o Sea Results anti Aging Hand Cream, ellerde yağlı bir his bırakmadan hızlı bir şekilde cilt tarafından emilir ve elleri nemlendirerek cilt dokusunu aydınlatır. İçeriğindeki deniz mineralleri ile yaşlanma belirtilerini onarmaya yardımcı olur, koyu lekelerin görünümünü azaltır. 

 

İçeriğindeki yosun özleri ile cildi aydınlatır, nem bakımından zengin amino asitler ile cildi korur ve derinlemesine nemlendirir. Tahiti incisi ve vitamin açısından zengin kayısı çekirdeği yağı ile cildi besler ve doğal yaşlanma sürecini yavaşlatır. 20 yaş üstü herkes kullanabilir. 

 

 

Çok Kuru ve Hassas Ellere Besleyici Kremler 

 

Yoğun yumuşatıcı ve canlandırıcı el kremi

 

Shiseido Hand Nourishing Cream, cildinizin çok daha yumuşak ve pürüzsüz olmasını sağlayan ve ellerinizi mükemmel şekilde nemlendiren, yoğun canlandırıcı el kremidir. Ellerinizi kuruluğa, sertliğe ve ince çizgilere karşı korur. Cilt tarafından hızlıca emilerek hiçbir yağlanma hissi bırakmaz.

 

Epidermis tabakasının en üst katmanını yumuşatan Shiseido Hand Nourishing Cream, duyularınızı canlandıran ve içinizi ferahlatan muhteşem bir kokuya sahiptir. Ayrıca tırnak kenarlarındaki ölü deriyi ve kütikülleri yumuşatmak için de kullanılabilecek üstün nitelikli mucizevi bir yumuşatıcı kremdir. Özellikle kışın soğuktan ve rüzgardan zarar gören, çatlayan ve hassaslaşan cilt için vazgeçilmez bir üründür.

 


Tırnakları da besler
 

H2o Spa Hand And Nail Cream, içindeki ipek proteini ve E vitamini ile tırnakları ve tırnak çevresindeki deriyi beslemeye yardımcı olur. Ellere yumuşaklık ve pürüzsüzlük kazandırır. Ayrıca deniz mineralleri içerdiğinden yaşlanma etkileriyle de savaşır. 
 

Müthiş kokusuyla duyularınıza da hitap eder
 

Quercus Hand & Nail Lotion, eller ve tırnaklar için besleyici, nemlendirici ve güçlendirici özellikte losyondur. İçeriğinde tatlı badem yağı, kakao tohum yağı ve üzüm çekirdeği yağı vardır. Elleri ve kuru tırnak etlerini yumuşatır; tırnakları güçlendirir, besler. Güçsüz ve kırılan tırnaklara iyi gelir. Hoş kokusu da uzun süre kalıcıdır.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ