Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
EMMA WATSON GİBİ GÖRÜNÜN!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
RADIANT CREAMY CONCEALER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Kremsi Kapatıcı
1.540,00 TL
SHEER GLOW FOUNDATION
NARS
Cildin Işıltısını Ortaya Çıkaran Fondöten
2.240,00 TL
THE MULTIPLE
NARS
Çok Amaçlı Stik
2.120,00 TL

Ünlülerin Makyajı

EMMA WATSON GİBİ GÖRÜNÜN!

  • Temmuz 06, 2020

EMMA WATSON GİBİ GÖRÜNÜN!

 

Emma’yı tebrik ediyoruz, hem okul başarıları hem de muhteşem bir rujla vurgulanmış başarılı makyajı ve saçı için.Emma özgüvenin en önemli şey olduğunu vurguluyor adeta... Bir mezuniyet günü diplomanızı alırken sahnede tökezlememeye dikkat ettiğiniz kadar saç ve makyajınıza da dikkat etmelisiniz. Mezuniyet töreni tıpkı mezuniyet balosu gibi hayatınızdaki en önemli günlerden biridir. Sürekli olarak bu günü düşünür, planlar ve sabırsızlanırsınız. Fakat mezuniyet töreni, tüm kızları prenses gibi hissettiren mezuniyet balosundan farklı olarak sizi ikinci plana atabilir. İşin uzmanı profesyonellere danıştık ve sıcağın altında terlemeden Emma gibi güzel kalabilmenin püf noktalarını öğrendik.

 

 

Saç

 

Mezuniyetin ana kuralı: Kate Upton gibi birçok ünlünün stil danışmanı Peter Burter “Günün tüm anlamı keptir. Dolayısıyla tüm görünümünüz kepe uygun olmalı” diyor. "Ayrıca mezuniyet günü stilinizle ilgili deneyler yapabileceğiniz yeni bir şeyi ilk defa deneyeceğiniz türden bir etkinlik değildir. Temel konunun eğitiminizi tamamlamanız olduğunu unutmamalısınız. Kep de zaten bunun bir sembolüdür.” Herşey güzel, peki ama saçlar? “Bu özel bir gün, dolayısıyla fön çektirmenizi öneririz. Hava sıcak olacağından ve hem tören esnasında birkaç saat boyunca oturacağınızdan dolayı hem de tören sonrası uzun bir gün geçeceğinden dolayı en pratik olanı fön çektirmek. Eğer töreniniz sabah saatlerindeyse fönünüzü akşamdan çektirip uyumadan önce ipek bir fularla saçlarınızı sarabilirsiniz. 


-Kuru yağlardan faydalanın-

 

Yaz aylarında olduğumuzdan rötuşlara da dikkat etmek gerek. Kuru şampuan ya da saç spreyi çok fazla doku veriyor. Onun yerine kuru yağlardan faydalanabilirsiniz. El çantanıza koyacağınız ve gün içinde saç uçlarınıza süreceğiniz kuru yağ sayesinde saçınıza ışıltı katabilirsiniz. Marrakesh Oil Light bu iş için harika bir seçim olur! Yağlı görünüm vermeden saçı parlatır, besler ve bakım yapar. İpek gibi saçlara kavuşursunuz.

 

Buklelerinizi sabitlemek için sabitleyici ürünlerden faydalanın. Kep konusuna gelince, saçınızı bitirmeden önce kepinizi takıp tokalarla sabitleyin. Böylece saçınızın son halini görüp ona göre son rötuşları yapabilirsiniz. Kep töreni sonrasında ise nemlendirici saç spreyi kullanıp saçınızı öne atın ve parmaklarınızla tarayın.


Makyaj

 

Birkez daha söyleyelim, günün tüm anlamı kep. “Kep dikkati yüzünüze yoğunlaştırır” diyor makyaj sanatçısı Jeanine Lobell. "Kaşlar, sivilceler gibi göze batabilecek tüm unsurlarla ilgilendiğinizden emin olun.” Kep göz altınıza gölge düşürecektir. Göz altı torbalarınız olmasa bile varmış gibi görünebilir. Bu nedenle o gün normalde kullandığınızdan biraz daha fazla kapatıcı uygulayabilirsiniz.” Make Up For Ever HD Concealer ya da Nars Radiant Creamy Concealer gibi bir kapatıcıyı sürün ve dağıtın.


-İnci ışıltılı far sürün-

 

Gözünüzü iri ve aydınlık gösteren her şey iyi görünecektir, örneğin göz diplerine inci ışıltılı bir far uygulayabilirsiniz. Ayrıca Emma’da da gördüğümüz gibi ışıl ışıl bir cilt kamera için olmazsa olmaz. Elmacık kemiklerinizin yüksek noktalarına aydınlatıcı uygulayın. Dudaklarda ise doğal bir ruj uygulayabilirsiniz ya da Emma’nın kırmızı ruju gibi klasik bir renk uygulayarak kişiliğinizi ortaya koyabilirsiniz. Ruj kullanmak yerine dudak kalemiyle de dudaklarınızı boyayarak makyajınızı sonlandırabilirsiniz.
Öneriler: Nars Dual Intensity Eye Shadow Andromeda ve Nars Satin Lip Pencil Mandore harika bir ikili olacaktır, güvenin bize!

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ