Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN: 15 ÜNLÜ MAKYAJ ARTİSTİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
PURE RADIANT TINTED MOISTURIZER SPF 30
NARS
Cilde Parlaklık Veren -Yağsız- Renkli Nemlendirici SPF30
2.180,00 TL
VELVET MATTE LIP PENCIL
NARS
Kadifemsi Mat Kalem Ruj
1.370,00 TL 1.235,00 TL
LIGHT REFLECTING FOUNDATION
NARS
Cildin Işığını Ortaya Çıkaran & Cilt Bakım Etkili Fondöten
2.380,00 TL
MINI LIGHT REFLECTING PRESSED POWDER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Transparan Sıkıştırılmış Pudra
1.270,00 TL
LIGHT REFLECTING LOOSE SETTING POWDER - NEW
NARS
Aydınlatıcı Etkili Transparan Toz Pudra
2.030,00 TL
POWERMATTE LIPSTICK
NARS
Uzun Süre Kalıcı Mat Ruj
1.540,00 TL

Ünlülerin Makyajı

INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN: 15 ÜNLÜ MAKYAJ ARTİSTİ

  • Haziran 27, 2020

İtiraf edelim, ünlülerin güzellik ve makyaj sırlarını takip etmek bizler için bir tutku!

INSTAGRAM'DA TAKİP EDİN: 15 ÜNLÜ MAKYAJ ARTİSTİ

Kim Kardashian’ın kontürlenmiş yanakları, Miley Cyrus’un sürekli değişen stili ve daha birçok güzellik detayı sosyal medyada farkına varmadan saatlerimizi geçirmemize neden oluyor. 

Kendi makyajını kendi yapan bir ünlüye (Kate Middleton’un kendi yaptığı düğün makyajını saymazsak) rastlamak ise bir hayli güç. Bu da makyaj sanatçılarını bizim için daha da önemli kılıyor. Biz de sizin için araştırdık ve Pat McGrath’dan Joyce Bonelli’ye uzanan instagramda takip etmeye değer 15 ünlü makyaj sanatçısını bulduk. Onlar yeteneklerini üst düzey dergilerde, defilelerde ve kırmızı halıda sergiliyor ama instagram hesapları da gözümüzü doyuran bir ilham kaynağı.

Kardashians, Nicole Richie ve Nicki Minaj’ın muhteşem makyajlarının arkasındaki kızla tanışın: @jOYCEBONELLi. Birçok ünlünün favori makyaj sanatçısı olan Joyce, adeta bir jet set gibi dünyayı geziyor. Instagram hesabında saatler geçirmemek elde değil.

Beyonce'nin makyajının ardındaki ismi açıklıyoruz… Aynı zamanda Mally Beauty’nin de yüzü olan @MallyBeauty. Instagram hesabı sahne arkası ve ilham verici sözlerle dolu olan bu makyaj sanatçısını takip ederken çok gülümseyeceksiniz.

Jennifer Lopez ve Catherine Zeta-Jones'un makyajını yapan adamı bulunca dikkat kesilmeniz çok normal. Scott Barnes’ın mükemmelin ötesinde makyajları ve @ScottBarnes68 hesabı sizi film galalarına sürüklüyor.

Jessica Chastain, Jessica Alba ve adı Jessica olmayan birçok başka ünlünün makyaj sanatçısı olan Fiona Styles’ın Instagram’ı ilham verici çekimlerle dolu. Onu @FionaStiles hesabından takip edebilirsiniz.

Jackie Gomez yıllardır Candice Swanepoel’dan Miranda Kerr’e varıncaya dek tüm Victoria’s Secret meleklerinin makyajını yaptı. @JGMakeupxoxo hesabı makyaj, tırnak sanatı ve ünlülerle dolu.

Pat McGrath’ı henüz takip etmeye başlamamanıza anlam veremedik. Vogue ve P&G Beauty’nin kreatif direktörü tarafından dünyanın en ilham verici makyaj sanatçısı seçilen @PatMcGrathReal güzellik dünyasındaki en iyi isimlerden. 

Moda çekimlerinin, kırmızı halının ve defilelerin perde arkasında neler olup bittiğini merak ediyorsanız @LuisCascoMakeup Instagram’da takip etmeniz gereken hesap. Heidi Klum ve Charlize Theron’un da makyajının arkasındaki isim.

Kate Bosworth’un unutulmayan bordo rujunun arkasındaki isim Pati Dubroff’du. Onu @PatiPrema hesabından takip edebilirsiniz.

@SoniaKashuk kendi kozmetik markasını yaratan ve birçok çekimde yeteneğini konuşturan bir makyaj sanatçısı. #ThrowbackThursdays hashtag’iyle yayınladığı fotoğraflarda Christy Turlington ve Cindy Crawford gibi ünlüler var. Takibe değer.

Bir makyaj sanatçısının müşterileri arasında Hailee Steinfeld ve Amy Adams yer alıyorsa onu takip etmeye kesinlikle değer. @StephenSollitto’nun bir makyaj sanatçısı olarak hayatı tam da izlemeye değer türden.
 

@MakeupByMario'nun hesabı en ilham verici hesaplardan biri. Kendi çektiği fotoğraflara bayılıyoruz. Ayrıca Mischa Barton, Kim Kardashian ve Chanel Iman’ın makyajı Mario Dedivanovic’in ellerine teslim.

Isla Fisher ve Amanda Seyfried’in makyajını yapan @KateyDenno’yu görmezden gelmek imkansız. Makyajınız için ilham arıyorsanız onun hesabını mutlaka takip edin.

Mai Quynh’in müşterileri arasında Rose Byrne, Ashley Benson ve Ginnifer Goodwin var. Instagram’a koyduğu fotoğraflara bakınca arkadaşımız olsun istediğimiz bu cool makyaj sanatçısını @StoryOfMaiLife hesabından takip edebilirsiniz.

Carmindy'nin adını "What Not to Wear"dan hatırlayabilirsiniz. Güzellik yazarı ve ekran yüzü Carmindy starlarla düzenli olarak çalışıyor. @Carmindy_Beauty demek ipucu ve güzellik sektörünün içinden bilgiler demek.

Moda haftalarındaki muhteşem makyajların arkasındaki isimleri merak ediyorsanız @GucciWestman en çok karşınıza çıkan isim olur. Buna ek olarak Halle Berry ve Elle Macpherson gibi isimlerin de makyajını yapıyor ve Instagram hesabı kozmetik tutkunları için bir vaha gibi.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ