Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
EN İYİ SATAN 5 KABUKİ FIRÇA
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Fırçalar

EN İYİ SATAN 5 KABUKİ FIRÇA

  • Temmuz 04, 2020

Makyaj dünyasının son yıllardaki yükselen trendi kesinlikle kabuki fırçalar. Gerçekte bu fırçaların neden bu kadar popüler olduğunu tahmin etmek zor değil. Yoğun ve yumuşak kılları ile ürünü cilde tam olarak yediriyorlar üstelik makyaja çok doğal bir görünüm veriyorlar. 

 

En iyi cins kıllara sahipler

 

Bu fırçaların en önemli özelliği en iyi cins kıllardan yapılıyor olması. Şekillendirilirken kesme işlemi olmadan fırçaya tüm kıllar monte ediliyor ve böylece fırçalar yumuşaklığını koruyor.

 

Ürünü asla ziyan etmezler

 

Bu fırçalar yüze çok doğal bir şekilde uygulama yapmayı sağlarlar. Hatta yüze en doğal uygulamayı yapan fırçalardır diyebiliriz. Ayrıca en önemli özelliklerinden biri, ürünü ziyan etmemeleridir. Gerektiği miktarda ürünü kıllarına alır ve yüze sadece gerektiği kadar uygular. 

 

En iyi satan 5 kabuki fırça:

 

 

1) Nars Yachiyo Kabuki Fırça: Nars Yachiyo, kabukilerin en popüleri ve tüm dünyada en çok satan fırçası. Bu karakteristik fırça elbette tüm övgüleri hakediyor. Yüzün her yerinde kullanılabilir. Yachiyo ile allık, bronzer, pudra ve aydınlatıcı uygulayabilirsiniz. Ne isterseniz. Yoğun ve yumuşak kılları ile ürünü cilde tam olarak yediriyor. Üstelik makyaja çok doğal bir görünüm veriyor. Bu yüzden zengin pigmentli ürünler için en ideal fırça. Yüzünüzü boya küpüne çevirmeden olması gereken rengi veriyor.

 

Makyaj artistlerinin ve Hollywood yıldızlarının bayıldığı Yachiyo, tasarımıyla da eşsiz... Ona benzer başka bir fırça henüz tasarlanmadı. Sap kısmı çok farklı. İncecik bir çubuğa Uzakdoğu’ya özgü bir bitki olan Black Wisteria sıkıca sarılmış.... Bu da sapın orta kısmındaki tombik görünümün sebebi.

 

 

2) Nars Ita Kabuki Fırça: Kontür yapmak için en ideal fırça. Ita, Nars’ın ikonik fırçalarından biri. Dikdörtgen şekilli, düz kesim kıllara sahip bir fırça. Kılları orta sertlikte ve yoğunluğu da ne çok sık ne de fazla gevşek. Kontrollü ve rahat bir uygulama sağlıyor. Bu özel prizmatik şekli de tamamen mükemmel kontüre ulaşmanız için tasarlanmış. Ita’yı bronz pudralar, allıklar ve kontür için üretilmiş tüm ürünlerle birlikte kullanabilirsiniz. Zaten Ita, güçlü ve heykel gibi görünen belirgin elmacık kemikleri yaratmak için birebir... Bu yüzden podyum ve reklam, film çekimlerinde bu fırça ile yüze hat veriliyor. 

 

 

3) Sigma F80 Flat Kabuki Fırça: Dünyanın en çok satan fondöten fırçalarından biri Sigma'nın F80 Kabuki fırçası. Bu fırçayı bu kadar sevdiren özelliklerin başında ise düz uçlu ve kabuki olması geliyor. Yani sık kıllı yoğun ama yumuşak başlıklı bir fırça. Kıllarının düz kesilmiş olması da yüzün her yerinde eşit ve izsiz bir uygulama yapmayı mümkün kılıyor. Üstelik bu fırçayı kullananların en sevdiği özelliklerin başında ise, ürünü ziyan etmemesi geliyor. Fondöteni asla içine emmiyor ve fırçaya ne kadar ürün alırsanız, cildinize o kadar ürün uygulaması yapabiliyorsunuz.

 

 

4) Sigma F84 Angled Kabuki Fırça: Çok yumuşak ve yoğun kıllara sahip kabuki fırçadır. Krem ürünlerin cilde uygulanmasında mükemmellik sağlar. Bu fırçanın eğimli başlığı sayesinde elmacık kemiklerinize krem allıkları ve bronzlaştırıcıları kusursuz şekilde uygulayabilirsiniz. Markanın en çok satan fırçalarından biridir. 

 



5) Nars Mie Kabuki Fırça: 
Nars’ın en sevilen ve elbette en çok satan fırçalarından biridir. Geniş alanlara uygulama yapmak için idealdir. Tüm yüze pudrayı eşit şekilde dağıtır. İsterseniz pudra isterseniz allık uygulamak için kullanabilirsiniz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ