Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
MAKYAJ FIRÇALARININ TEMİZLİĞİ NASIL YAPILMALI?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Fırçalar

MAKYAJ FIRÇALARININ TEMİZLİĞİ NASIL YAPILMALI?

  • Temmuz 07, 2020

Cildinize çok iyi bakıyorsunuz ama bu geçmeyen sivilceler de neyin nesi? Makyaj fırçalarınızı uzun süredir temizlememiş olabilir misiniz acaba? Eğer öyleyse cildinizdeki pürüzlerin sebebini uzaklarda aramayın. Problemin kaynağı makyaj masanızda!
  
Temizlenmeyen fırçalar bakteri yuvasına döner!


Sağlıklı ve güzel bir cilde sahip olabilmek için makyajınızı her gün nasıl temizlemeniz gerekiyorsa, en az haftada bir kez de makyajınızı uygularken kullandığınız malzemeleri temizlemeniz gerekiyor. Özellikle makyaj fırçalarınızı ve süngerlerinizi. Çünkü fırçada kalan makyaj artıkları bakterilerin çoğalması için zemin hazırlar. Bu durum makyaj süngerleri için de geçerlidir. Temizlenmeyen fırça ve süngerlerdeki bakteriler de cildinizde sivilce ve pürüzlere sebep olur. O yüzden makyaj malzemelerinizi sık sık temizlemelisiniz.


Makyaj fırçalarınızı ne kadar sıklıkla temizlemelisiniz?

 

Fondöten ve kapatıcı fırçalarınızı haftada en az bir defa, pudra ve allık fırçaları haftada bir, eyeliner ve ruj fırçaları her kullanımdan sonra ve far fırçaları haftada en az 2 defa yıkanıp temizlenmelidir. Üşendiniz mi? Vaktiniz mi yok? Nasıl yapacağınızı mı bilmiyorsunuz? O halde size fırça temizlemenin çok basit yollarından bahsedelim.

Üstelik böylece fırçalarınızı her kullanımdan sonra temizleyebilir, cildinizin sağlığını da garanti altına almış olursunuz.


En iyi fırça temizleyiciler:


Fırça Temizleyici Eldiven

 

2X Sigma Spa® Brush Cleaning Glove, makyaj fırçalarınızı temizlemek için 8 farklı patentli doku içeren ve 2 adet başparmak içeren fırça temizleme eldivenidir.

Eldiveni elinize geçirip, ön ve arka yüzündeki dokular ile fırçalarınızı kolaylıkla arındırabilirsiniz.

Fırçaları hızlı bir şekilde temizlemenizi sağlar.

Her köşesinde yüz ve göz fırçaları temizleyebileceğiniz farklı kısımlar bulunur.


Fırça Temizleme Matı

 

Sigma Spa® Brush Cleaning Mat, hem göz hem de yüz fırçalarını temizlemek için patentli 7 doku içeren yenilikçi bir mattır.

Kullanımı son derece pratiktir; lavabo içine yerleştirilerek kullanılır. Tüm lavabolarla uyumludur. Temizleme matının lavabo içinde kaymaması ve güvenle tutunması için arkasında vantuzlu kabartmaları vardır.

Fırçalarınızı kısa sürede mükemmel şekilde temizler.

 

 

Ekspres Fırça Temizleme Eldiveni

 

Sigma Spa® Express Brush Cleaning Glove, makyaj fırçalarınızı temizlemek için 7 farklı patentli doku içeren fırça temizleme eldivenidir.

Eldiven şeklindeki esnek yapısıyla, fırçaları hızlı bir şekilde temizlemenizi sağlar. Her köşesinde yüz ve göz fırçaları temizleyebileceğiniz farklı kısımlar bulunur.

Yumuşak ve katlanabilir yapısı sayesinde seyahatlerde kolaylıkla yanınızda taşıyabilirsiniz.


2’si 1 Arada Fırça Temizleyici Aparat

 

The Palmat™ 2-in-1 Brush Cleaning Tool, göz ve yüz fırçalarının temizliği için 2’si 1 arada fırça temizleme aparatıdır. Aparatta yıkama ve durulama kısmı olarak 2 ayrı doku vardır.

Çok pratiktir; aparatı avuç içine takıp fırçalarınızı bu şekilde temizleyebilirsiniz. Sağ ve sol el için de uygundur.

Lavabo içine yerleştirilebilir; bu şekilde kullanımı da çok kolaydır. Küçük ve taşınabilir olmasından dolayı seyahatler için mükemmeldir

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ