Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
GERÇEK BİR EFSANE: DOLCE VITA
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
BLUSH
NARS
Allık
1.770,00 TL
LIQUID BLUSH
NARS
Likit Allık
1.720,00 TL
AIR MATTE LIP COLOR
NARS
İpeksi Matlık & Uzun Süre Kalıcı Kremsi Ruj
1.420,00 TL
AIR MATTE LIP COLOR
NARS
İpeksi Matlık & Uzun Süre Kalıcı Kremsi Ruj
1.420,00 TL

Allık

GERÇEK BİR EFSANE: DOLCE VITA

  • Haziran 27, 2020


Onu duymayan var mı? Dünyanın gelmiş geçmiş en popüler rujlarından biri: Nars Velvet Matte Lip Pencil Dolce Vita... Peki, Dolce Vita’yı efsane yapan özellik ne?
 

“Rujlar arasında bir numaram tartışmasız Dolce Vita kalem ruj! Çünkü dudakta çok doğal duruyor. Bir şekilde her ten ve dudak rengine yakışıyor.” – Hamiyet Akpınar
 

Geçtiğimiz yıl hiçbir yerde bulunamayan, satış rekorları kırıp tükenen ve yeniden piyasaya çıktığında stoklanan bir ruj, Nars Dolce Vita. Ünlü, ünsüz tüm kadınlar ona bayılıyor!

 

 

Dolce Vita kalem rujun sırrı 

 

Dolce Vita’nın sırrı, rengi. Aslen çilek pembesi bu ruj, ilginç bir şekilde her dudak rengine ve ten rengine yakışıyor. Dudak rengine göre kimisinde daha koyu kimisinde ise daha pembemsi duruyor. Ama herkese sanki kendi dudak rengiymiş gibi çok doğal ve çekici bir pembelik veriyor. Dudak rengi de diyebiliriz. Başka hiçbir rujda bu kadar dudak rengine yakın bir ton yok. Sır bu!
 

Velvet Matte kalem ruj ailesine ait olan Dolce Vita, sürümü kolay, yarı mat ve dudakları kurutmayan bir yapıya sahip. Rengini tam olarak verip dudakları düzgün gösteriyor. Pigmentasyonu yüksek. Yaklaşık 5 saate kadar kalıcılığı var, kalem formda olduğu için dudak kalemi kullanmanıza gerek kalmıyor, istediğiniz an ve yerde uygulama yapabilirsiniz. Yumuşacık ve kadifemsi bir bitiş sağlıyor.

Daha ne olsun?


ECom.



Ünlüler de ona bayılıyor!

Şu sıralar ortalığı kasıp kavuran Kiralık Aşk dizisinin yıldızı Elçin Sangu’dan dünya yıldızlarından Anne Hathaway, Christina Hendricks, Emily Blunt, Mary Olsen, Emma Stone’a kadar herkes Dolce Vita tutkunu! Üstelik Dolce Vita rujlarını Dolce Vita allık ile tamamlıyorlar. 

Eğer sizin hala bir Dolce Vita rujunuz yoksa, dikkat! Her an yine tükenebilir! 

“Her kadının makyaj çantasında en az 1 tane Dolce Vita kalem ruj olmalı!" – Erkan Uluç

 


DOLCE VITA ALLIK, LIPGLOSS VE DOLCE VITA KLASİK RUJ

Dolce Vita ‘ nın bir de klasik ruju , gloss ‘ u ve allığı bulunuyor. Nars Air Matte Lip Color , dudakta uzun süre kalıcı  ve mat bitişli bir rujdur. Dudaklara anında rahatlık hissi verir ve kremsi yapısı dudakta ağırlık yapmaz. Mat renge bir alternatif olarak ışıltılı versiyonuyla ruj olarak karşımıza çıktı. Mat formu gibi parlak versiyonu da çok çekici! Gloss ise rengi iyice vurguluyor.

Bir diğer Dolce Vita ise allık olarak hayatımızda. Her tene ve her makyaja yakışan Dolce Vita allık, yanaklara doğal bir pembelik veriyor. Rujları gibi allığı da ‘bestseller’lar arasında! 

Son zamanlarda likit allıkların ne kadar popüler olduğunu söylememize gerek yok! Özellikle yaz aylarında yanaklara doğal bronzluk etkisi veren likit allıklar herkes tarafından seviliyor. Dolce Vita’ nın son zamanlarda en çok tercih edileni  Nars  Liquid Blush , saten bitişli, ipeksi formüle sahip likit allık. Ayarlanabilir formülüyle  hızlı ve kolay bir uygulama sağlayabilirsiniz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ