Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
MAKYAJ PALETİ KULLANMANIN PÜF NOKTALARI
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Allık

MAKYAJ PALETİ KULLANMANIN PÜF NOKTALARI

  • Ocak 06, 2022

Sıkça seyahat eden biriyseniz hayatınızın en değerlisi olan zamanı daha iyi kullanmak istemez misiniz? 

Tek bir makyaj paleti ile kusursuz görünüm elde etmenin püf noktalarını paylaşıyoruz. Bu yazıyı okuyup aslında makyaj paletlerinin ne kadar önemli ve mükemmel bir kurtarıcı olduğunu fark edeceksiniz. 

Çok yönlü paletler tercih edin

Hem allık hem far olarak kullanabileceğiniz aynı zamanda da kontür veya aydınlatıcı olarak kullanabileceğiniz bir makyaj paleti ile kısa sürede hazırlanıp, kusursuz görünüme bir adım daha yaklaşabilirsiniz. Bunun için farklı renk ve dokudaki ürünleri tek bir palette bulunduran makyaj paletlerinden yardım alın. 

Bu şekilde yüzünüzün farklı bölgelerine sürmek için makyaj çantanızdan birkaç ürün eksiltmiş olacak ve çantanızın içerisinden anında istediklerinize ulaşabileceksiniz. 

Özellikle seyahate çıkarken ya da ani çıkan bir buluşma için hazırlanırken çantanızda böyle kurtarıcı bir palet varsa, kısa sürede hazırlanabilirsiniz. 

Doğru renk tonları

Burada dikkat etmeniz gereken tek nokta doğru renk tonlarını tercih etmenizdir. Örneğin şeftali ve pembe tonlarında bir palet aldınız hemen hemen her kadının doğal ve kullanımı kolay olarak gördüğü iki rengi hem göz hem de yüzünüze uygulayabilirsiniz . 

Doğal kahve tonlarıyla yüz anatomisini yapaylaştırmadan ortaya çıkarabilir ve parlak  bej tonlarıyla da ıslak göstermek istediğiniz bölgelere uygulayabilirsiniz.  Siz de sevdiğiniz renkleri bir arada sunan paletlerle çok fazla ürüne ihtiyaç duymadan hızlı ve pratik bir şekilde makyajınızı tamamlayabilirsiniz. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ