Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
GÖZ ALTI MORLUKLARIYLA SAVAŞMAK İÇİN EN KİLİT 10 ÜRÜN
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
RADIANT CREAMY CONCEALER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Kremsi Kapatıcı
1.540,00 TL

Kapatıcı

GÖZ ALTI MORLUKLARIYLA SAVAŞMAK İÇİN EN KİLİT 10 ÜRÜN

  • Temmuz 04, 2020

Yorgun ve uykusuz olunca ortaya çıkan göz altı morlukları, bazılarında kalıtımsal olabilir. Yani uykunuzu aldınız, yorgun değilsiniz, her şey yolunda ama o göz altı morlukları yerinde duruyor. Çok can sıkıcı! Bu sevimsiz görünümle savaşmanız için önerilerimiz var size!
 

1) Göz çevresi için ekspres bakım maskeleri her zaman hayat kurtarır! Sadece 15 dakika içerisinde göz çevrenizdeki sorunlar hafifler, siz de güne mutlu devam edebilirsiniz! Bu konuda Shiseido Pure Retinol Instant Treatment Eye Mask’i denemenizi öneririz. Hem çizgiler hem de koyu halkalar üzerinde oldukça etkilidir. Bu maskeyi haftada 1-2 defa ihtiyaç istediğinizde sabah ya da gece uyumadan önce kullanabilirsiniz.

 

2) Shiseido Ultimune Power Infusing Eye Concentrate, Bu ürün yaş ve cilt tipi farketmeksizin herkesin kullanabileceği ve kullanması gereken bir ürün. Cilt bağışıklığını arttıran göz çevresi için konsantre bir bakımdır. Dünyada bir ilktir! Konsantre, mevcut göz çevresi şikayetlerine çözüm sunmanın ötesinde, göz çevrenize her türlü hasara karşı savaşmak için güç verir ve üstüne uygulayacağınız göz çevresi kreminin etkisini arttırır. Bu sayede daha genç, daha sağlıklı bir göz çevresine sahip olursunuz. Çünkü cildin direnç, koruma, yenileme ve dayanıklılık gücünü arttırır. Bu yüzden göz çevresi kreminden önce sürülmelidir. 20 yaşından itibaren herkes kullanabilir. 

 

 

3) Göz çevresi kremleri de düzenli kullanıldığı sürece göz çevresi morluklarının oluşmasını önler. İnce çizgilerin, kırışıklıkların ve koyu halkaların görünümünü azaltmak için Nars Total Replenishing Eye Cream, özel içeriklerle zenginleştirilmiştir. Kolajen üretimini artırmak için Kayın Ağacı Filizi Özütü içerir. Göz çevresini aydınlatmak için NARS’ın özel Light Reflecting Complex™ teknolojisiyle formüle edilmiştir. 

 

4) Shiseido Glow Revival Eye Treatment, göz çevremizi en az bizim kadar düşünen çok özel bir krem. En azından bu prensiple üretildiğinden kendisini bu şekilde tanımlamak yanlış olmaz. 

 

“Göz çevresini yenileyen ve aydınlatan bir bakım kremi olan Glow Revival, göz çevresinin genel görünümünü düzelten ve 24 saat nemlendirici etkili göz çevresi kremidir. Göz çevresini aydınlatır ve ışıltı verir. Evet, Shiseido Glow Revival Eye Treatment kılcal damarları canlandırarak, göz çevresinin genel görünümünü düzeltmeye yardımcı olur. Koyu halka görünümünü ve ince çizgileri minimize eder. Cildi anında nemlendirerek pürüzsüz yumuşak ve esnek hale getirir.” diyor, Shiseido Eğitim Müdürü Ferda Öner

 

5) Shiseido Bio Performance Super Corrective Eye Cream, zamana karşı savaşan bir göz kremidir. Kremi düzenli kullandığınızda gözlerin etrafında oluşan yorgun görüntü eski haline döner. Göz çevresini onarır, kırışıklıkları gözle görünür şekilde azaltır ve göz altı morluklarını giderir. Shiseido Bio Performance Super Corrective Eye Cream, sıkı göz kontürü elde etmek için anahtar madde olan hyalüronik asit üretimini arttırmak adına Bio-Defining Complex ile formüle edilmiştir.

 

7) Shiseido Ibuki Eye Correcting Cream, göz çevresinin direncini arttırmak için çalışan çok yönlü serinletici kremdir. Yorgunluğun ve erken yaşlanmanın tüm izlerini yok eder. Çok yönlü göz çevresi kremi, göz çevresi cildini canlandırmak, şikayetleri önlemek için bitki ve vitamin özlerinden üretilmiştir. Işık geliştirici pudra göz çevresine ışıltıyı anında geri getirir. Shiseido Ibuki Eye Correcting Cream, 24 saat nem etkisi ile kuruluğun neden olduğu ince çizgi görünümünü azaltır. Şişkinliği elimine eder. Koyu halka görünümünü azaltır.

 

 

8) Makyajla cildimizdeki tüm kusurları örttüğümüz gibi, göz çevremizi de pürüzsüz ve aydınlık hala getirebiliriz. Göz altınızdan kaş kemiğine kadar aydınlatıcınızı nokta nokta sürün. Bu, kapatıcınızı uygulamadan önce yapacağınız ilk adım. Kapatıcının daha iyi sonuç vermesini sağlar. Shiseido Sheer Eye Zone Corrector’u kullanabilirsiniz.

 

9) Göz altına kapatıcıyı V şeklinde sürün. Şeftali tonlu olanı gözün iç kısmına bakan tarafa, sarı tonlu olanı elmacık kemikleri üzerine uygulayın. Bu çizgileri V şeklinde birleştirip, birbiriyle harmanlayın. Nars Radiant Creamy Concealer kapatıcıyı kullanabilirsiniz.

 

10) Gözün iç kısmına yoğun şekilde beyaz kalem çekin. Gözleriniz ve göz çevreniz daha parlak ve aydınlık gözükecektir. Nars Larger Than Life Long Santa Monica beyaz göz kalemini bu iş için kullanabilirsiniz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ