Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
GÖZ ÇEVRESİ BAKIMINDA DAHA ÖNCE DENENMEMİŞ 3 TEKNİK
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
FACE AND BODY BEAUTY GERMANIUM ROLLER
AURELIA GENEVE
Yüz ve Vücut İçin Anti-Aging Etkili Germanium Roller
1.590,00 TL 1.272,00 TL
VITAL PERFECTION UPLIFTING&FIRMING EXPRESS EYE MASK
SHISEIDO
Sıkılaştıran ve Toparlayan Anti-Aging Etkili Ekspres Göz Çevresi Maskesi -12 Çift
4.350,00 TL

Göz Çevresi

GÖZ ÇEVRESİ BAKIMINDA DAHA ÖNCE DENENMEMİŞ 3 TEKNİK

  • Temmuz 08, 2021

Hepimiz biliyoruz ki yaşımızı ve yorgunluğumuzu ilk ele veren yer göz çevremiz. Göz çevresini düzenli olarak nemlendirmenin önemini artık herkes biliyor ve bu haber çok sevindirici!

Peki, göz çevremizde hiç istemediğimiz morluklar, torbalanmalar ve şişlikler yaşa bağlı olarak oluşan ince çizgiler, kırışıklar ve sarkmalar gibi endişelerimiz için sadece nemlendirmek yeterli olur mu?  Ya da kullandığımız göz çevresi bakım kremimizin etkisini artırmak neler yapabiliriz, hiç düşündünüz mü?

İşte size daha önce belki de hiç denemediğiniz ama denediğinizde etkilerine inanamayacağınıza emin olduğumuz birkaç tüyo.

1. Herkes tarafından çok sevilen ve çok yönlü bakım yapma özelliğine sahip Shiseido Ultimune Power Infusing Eye Concentrate’ yi aynı zamanda serum olarak kullanarak göz çevresi bakım kreminizin etkisini 2’ ye katlayabilirsiniz. Özellikle 35+ yaş aralığındaysanız göz çevrenizde ki endişelerinize uygun göz bakım kreminizi Shiseido Ultimune Power Infusing Eye Concentrate ile destekleyerek kullanabilirsiniz. Çünkü Shiseido Ultimune Power Infusing Eye Concentrate’ de sadece nem verme ve anti-aging bakım yapma özelliğinin yanı sıra güzel bir özellik daha var. Göz çevresi cildinizin savunma gücünü artırır ve sürtünmeden kaynaklanan hasarları da önler.  Gün boyunca gözlerimize kaç kez dokunduğumuzu ya da ovuşturduğumuzu, makyajımızı yaparken ve temizlerken göz çevremizi ne kadar çok hırpaladığımızı düşünürsek bu özellik paha biçilemez.

2. Son zamanlarda hemen hemen herkesin haftalık bakım rutinine eklediği ekspres göz maskelerini severek kullandığını çokça görür olduk. Hem göz çevresi bakımını desteklemek hem de anında müthiş etkiler görebilmek için bu göz maskeleri birçok kişinin favori listelerinde yerini çoktan aldı bile. Shiseido Vital Perfection Uplifting &Firming Express Eye Mask özellikle saf retinol içeriği ve anında verdiği sıkılaşmış, toparlanmış ve aydınlık etkileri ile ne kadar iyi olduğunu kanıtladı. Ama birkaç küçük teknik ya da uygulama ile bu eşsiz göz maskesinin bile etkisini artırabiliriz desek. Göz çevresi bakım kreminizi sürdünüz, üzerine de göz maskenizi yapıştırdınız sırada maskenizin etkisini artırmak ve daha iyi bir sonuç almak için sadece 2 dakikanızı ayırarak Aurelia Face And Body Germanium Beauty Roller ile yapacağınız masaj hem maskenizin etkisini artıracak hem de yenilenmiş ve genç görünen bir göz çevresi için inanılmaz sonuçlar almanızı sağlayacaktır.

3. Son olarak ise haftalık bakım göz maskesinin dışında endişelerinize uygun olarak sabah akşam kullandığınız göz bakım kreminizin de etkisini artırmak istiyorsunuz ve nasıl yapacağınızı bilmiyorsunuz. İşte karşınızda yine Aurelia Face And Body Germanium Beauty Roller bu güzellik roller’ı sizin kahramanınız olacak. Kreminizi sürdükten sonra özel altıgen başlığı ve başlığın üzerinde bulunan germanyum tozu içeren 24 masaj taşı ile her gün göz çevrenize 40 saniye masaj yapmanız göz çevrenizde kan dolaşımını hızlandırarak kreminizin etkisini çok kolay ve etkili bir şekilde artırabilirsiniz.

Göz çevrem yorgun görünüyor yada yaşlanıyor diye korkmayın.
Bu birkaç tekniği uygulayarak genç ve sağlıklı göz çevresine kavuşmanız mümkün.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ