Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
GÜNEŞ KORUMA KULLANMAMAK İÇİN BAHANE BULANLARA 9 ÜRÜN ÖNERİSİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Güneş

GÜNEŞ KORUMA KULLANMAMAK İÇİN BAHANE BULANLARA 9 ÜRÜN ÖNERİSİ

  • Temmuz 09, 2020

Güneş ışınlarından korunmanın önemini artık hepimiz biliyoruz. Çünkü güneşin şakası yok! Cildimize ve dolayısıyla sağlığımıza verdiği zararları malum... Bu yüzden yaz-kış kendimizi korumalıyız. Bu konuda hala bahanesi olanlara 9 ürün önerimiz var. 
 

1) Göz çevresi ilk yaşlanacak bölgemizdir. Çünkü göz çevresi cildimizin en hassas ve en ince bölgesidir. Güneş ışınlarına karşı duyarlı ve savunmasızdır. Bu bölge mimiklerin etkisiyle sürekli hareket ettiği için de kronolojik olarak en erken yaşlanan bölgedir. Güneşe maruz kalmak, kırışıklıkların oluşumuna, var olanların artmasına, koyu renkli halkalara ve şişliklere neden olur. Bu nedenle yüzünüze koruyucu kullanırken göz çevrenizi de ihmal etmeyin. Göz çevresi için özel tasarlanmış güneş koruyucu kremleri kullanın.


 

2) Göz çevresi gibi dudaklar da çok hassastır. Koruma sürülmemiş dudaklar, güneş ışığı altında fazla kaldıklarında, bir süre sonra olumsuz bir dönüşüme uğrar. Çünkü UV ışınları dudakların kırışmasına ve dudak çevresinde ince çizgilerin oluşmasına neden olur. O yüzden göz çevreniz gibi dudaklarınıza da özen göstermeli ve bu bölge için tasarlanmış özel ürünler kullanmalısınız. Shiseido Sun Protection Lip Treatment SPF20, özellikle vücudun benzersiz hassasiyette olan narin dudak bölgesi için geliştirilmiş özel güneş koruyucu bir kremdir. Dudaklarda optimum nem dengesini sağlar. Dudakları korur ve hasarları onarır. İster Shiseido Suncare Sun Protection Lip Treatment SPF20'yi tek başına kullanın, ister rujunuzun üzerine sürün. Yaz-kış kullanabileceğiniz bir ürün.



3) Yüzünüzü istisnasız her zaman korumalısınız. Kışın makyaj altına, makyaj yapmasanız dahi tek başına güneş koruyucu sürmelisiniz. Shiseido’nun yeni serisi Wet Force ile cildiniz artık çok daha fazla korumada! Çünkü bu serideki ürünler suya ve tere dayanıklı hatta suda korumaları çok daha fazla güçleniyor. Shiseido Wet Force Expert Sun Aging P Cream SPF30, suya dayanıklı, cilt için güçlü bir koruma sağlayan yenilikçi güneş kremidir. Cildinizi nemlendirir, korur ve uzun süre dayanıklıdır. Yazın güneş altında, kışın makyaj altında kullanılabilir. Suya dayanıklı olma özelliğinden dolayı ‘suya dayanıklı’ makyaj yaptığınızda nemlendirici olarak mutlaka bu ürünü kullanmalısınız.

4) Cildimizi korurken vücudumuzu pas geçmemeliyiz. Kollarımız ve ellerimiz sürekli açıktadır örneğin.. Plajda olmanıza gerek yok, bu bölgelerinize de mutlaka güneş koruyucu sürmelisiniz. İnce tişörtlerin zararlı ışınları geçirdiğini biliyor musunuz? Wet Force Expert Sun Aging Protection Lotion SPF30, yüz ve vücut için kullanılan bir losyon. Hem nemlendiriyor hem koruyor. Yaşlanma etkileriyle güçlü şekilde savaşıyor.

 

5) Şehir hayatında kullanılması gereken bir diğer ürün ise Shiseido Urban Environment UV Protection Cream SPF50. Bu krem yüz ve vücut için kullanılabiliyor. Şehir hayatında cildi yaşlandıran faktörlerin başında gelen UV ışınları, kuruluk ve oksidasyon etkilerine karşı cildi etkin bir şekilde koruyor. Tüm bu zararlı etkenlerden cildi korurken nemlendiren, tüy gibi hafif günlük güneş kremi, 365 gün kullanılabilir. Ürün, uzun süreli nemlendirme özelliğiyle cildi pürüzsüzleştirir. Harika bir fondöten bitişi için makyaj bazı olarak da kullanılabilir.
.
6) Makyajda da SPF’li çeşitli ürünler mevcut. Bunlar muadillerinin en iyisi ve güneş makyajında tek! Sadece yazın değil, kışın da kullanılıyorlar ve cilde kalkan görevi görerek koruyorlar. Shiseido Sun Protection Compact Foundation SPF30,UVA/UVB ışınlarına karşı mücadele eden pudra fondötendir. Cilt üzerinde mat bitişle ipeksi bir doku yaratır. Yağlı, karma ve normal ciltlere önerilir. Yaşlanmaya karşı etkili özel 'SuperVeil-UV 360TM' ve 'ProfenseCELTM teknolojisine sahiptir. UV ışınları ve kuruluk gibi dış etkenlerden kaynaklanan hasarlardan cildi etkili şekilde korur. Suya ve yağa karşı dayanıklıdır. Islak ve kuru kullanılabilir. Seyahatlarde, havuz ve deniz kenarında, arabada istenilen her yerde pratik şekilde kullanılabilir.

7) Shiseido Sun Protection Stick Foundation SPF30, kremsi dokusu ile cilt üzerinde nemli ve parlak bir bitiş sağlar. Cilt üzerinde eşit şekilde yayılır. Kapatıcılığı yüksektir. Hızlı ve kolay uygulama için ideal! Tüm yüzün tamamına ya da lokal olarak ihtiyaç duyuldukça uygulanabilir. Karma, normal ve kuru ciltlilere önerilir.


8) Shiseido Sun Protection Liquid Foundation SPF30, saatler süren kalıcılık, kusursuz ve ışıltılı bir bitiş sağlar. Cilde doğal bir görünüm verir. Özellikle kuru ve kuruya dönük ciltlere önerilir ama tüm cilt tipleri rahatlıkla kullanabilir. Çok ince yapıdadır. Hafif yapısıyla ciltte asla ağırlık yapmaz.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ