Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
GÜNEŞ KORUYUCULARINI NEDEN ANTİOKSİDAN İÇEREN ÜRÜNLERLE BERABER KULLANMAK GEREK?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Güneş

GÜNEŞ KORUYUCULARINI NEDEN ANTİOKSİDAN İÇEREN ÜRÜNLERLE BERABER KULLANMAK GEREK?

  • Temmuz 14, 2021

Birkaç yıl öncesine kadar, antioksidanlar yalnızca yaşlanma karşıtı kozmetiklerin bir bileşeni olarak kabul ediliyordu. Ama şimdi bu içerik her yaşta çeşitli cilt problemlerini çözmeye yardımcı oluyor. 

Özellikle güneş koruyucu ürünler ile birlikte kullanılması gerektiği son zamanlarda uzmanlar tarafından sıkça dile getiriliyor. Neden? Çünkü antioksidanlar, cilde zarar verebilecek serbest radikalleri nötralize ediyor ve bu sayede cilt hücrelerini oksidatif strese karşı da koruyup her türlü cilt problemlerine ve yaşlanmaya karşı savaşıyor. 

Antioksidan ürün kullanmak neden önemli?

Güneş koruyucu kullanıyor olsak bile güneş ışınlarının altında uzun süre kaldığımızda maalesef cildimiz bu zararlı serbest radikallere maruz kalıyor. İşte antioksidan içeren ürünler kullanmanın önemi de burada devreye giriyor. 
Ama siz siz olun özellikle yazın mutlaka bakım rutininize antioksidan bakımından zengin ürünleri eklemeyi ihmal etmeyin.

Ultimune + Güneş Ürünleri

Shiseido güneş ürünlerinin tamamı E vitamini içeriğinden dolayı antioksidan etkisine sahiptir. Antioksidan bakımından zengin ve güçlü bir diğer ürün ise Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate. İçeriğindeki botanik kokteyli ve güçlü antioksidan etkisi ile bu ürün her zaman cilt bakım rutinimizde olması gerek.

Yaş veya cilt tipi fark etmeksizin herkesin kullanabileceği bu KIRMIZI mucize cildimizin savunma gücünü artırarak zararlı iç ve dış streslere karşı daha dayanıklı olmasını sağlıyor. Sabah – akşam bakım kremlerinizden önce gündüzleri ise özellikle güneş koruyucu kreminizden önce uygulamaya özen gösterin. 

Güneş ürünleri öncesinde de Ultimune’u kullanırsanız cildinize kalkan yapmış olursunuz. Cildiniz güneşin ve yaşlanmanın etkilerinden korunmuş olur. Güçlü antioksidanlar = Güçlü cilt demektir. Güçlü cilt ise sağlıklı, genç görünümlü ve sıkı bir cilttir.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ