Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
MUCİZE İÇERİK: SPIRULINA
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
URBAN ENVIRONMENT AGE DEFENSE OIL-FREE SPF30
SHISEIDO
Cildi UV Işınlarına Karşı Koruyan & Yaşlanma Karşıtı Günlük Güneş Kremi SPF30 - Yağsız
2.150,00 TL

Güneş

MUCİZE İÇERİK: SPIRULINA

  • Haziran 21, 2022

Spirulina’ya Denizden gelen mucize de diyebiliriz. Spirulina dünyada çok uzun yıllardır var olan mineralli sularda, tropikale yakın iklimlerde yetişen bir yosun çeşididir. İçerdiği eşsiz besinlerle Spirulina günümüzde de adından çokça söz ettirmektedir. 

Spirulinanın içinde ne yok ki? Protein, demir, C, E, B ve B12 vitaminleri yönünden çok zengin olan bu mucize içerik sağlık dahil olmak üzere birçok alanda da kullanılmaktadır. Son zamanlarda ise kozmetik ve cilt bakımı dünyasında da sık olarak karşılaşmaya başladığımız bu içerik cilt üzerinde de olağan üstü etkilere sahiptir. 

Spirulina'nın gücünün sırrı, ışığı toplamak için antenleri kullanan özel bir fotosentez sistemidir. 

Fotosentez sırasında Spirulina, güneş ışığını büyük miktarlarda faydalı enerjiye dönüştürmekte özellikle etkilidir. Bunu ilham kaynağı olarak kullanan Shiseido araştırmacıları, zararlı güneş ışığını yararlı yaşlanma karşıtı faydalara dönüştürmeye başladı.

CİLDİ GÜZELLEŞTİREN BİR MUCİZE İÇERİK.

Her şeyden önce yüksek antioksidan etkisi ile cildi serbest radikallere karşı koruyan spirulina böylelikle erken yaşlanma belirtilerine karşı da cildi koruma altına almaktadır. Bunun yanı sıra ciltteki hücre yenilenmesini destekleyerek ciltte var olan hasarların iyileşme süreçlerini de hızlandırır ve cildi onarır. Antienflamatuar (iltihaplanma karşıtı) bileşenleri sayesinde akne tedavisine yardımcı olarak mevcut akne ve sivilcelerden kurtulmayı sağlar ve bu oluşumların tekrarlamasını da önler. 

Spirulina zengin içeriği ve cilde sağladığı faydaları nedeniyle artık cilt bakım ürünleri içerisinde de yerini aldı. 

Spirulina içeren ve özel teknolojileri ile cilt üzerinde harikalar sonuçlar almanızı sağlayan URBAN ENVIRONMENT AGE DEFENSE SPF 30 Yaşlanma karşıtı, yağsız, hafif, günlük güneş kremi şehir hayatı için ideal olarak formüle edilmiştir.
UV ışınları, kuruluk ve hava kirliliği dahil olmak üzere dış saldırganlara karşı olağanüstü koruma ve nemlendirme sağlar.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ