Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
GÜNEŞE KARŞI KORUMA VE GÜNEŞ MAKYAJI
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Güneş

GÜNEŞE KARŞI KORUMA VE GÜNEŞ MAKYAJI

  • Temmuz 10, 2020

UV ışınları her geçen gün daha tehlikeli oluyor. Sonuç olarak, günlük güneş kremi kullanımı dünya çapında artıyor. Sadece yazın değil, şehir hayatında da cildi güneşin zararlı ışınlarından korumak gerekiyor.

 

 

FORMÜLLERİ YENİLENDİ

 

Cildin yüzey dokusu, girinti ve çıkıntıların mikroskobik ağından oluşuyor. Bu düzensiz yüzey dokusunun cildi UV ışınlarına karşı savunmasız bırakan ve hasarlara neden olan açıklara sebep olduğunu keşfeden Shiseido, güneş kremi uygulamasını optimal düzeye çıkaran anahtar bir teknoloji geliştirdi.

 

Günün herhangi bir diliminde ve herhangi bir yerde, güzel bir fondöten bitişiyle birlikte cildi UV ışınlarından korumak için Shiseido Suncare Foundations, SuperVeil-UV 360™ teknolojisini yarattı. Bu teknoloji sayesinde, fondötenlerin içeriğindeki pudranın cilt yüzeyindeki mikroskobik girintilere girmesini önleyen ve cilde bir örtü gibi eşit bir şekilde yayılan fondötenler tasarlandı. Bu fondötenler harika doğallıkta bir bitişle birlikte UV ışınlarına karşı yüksek koruma sağlıyor.

 

İSTER STİK, İSTER LİKİT, İSTERSENİZ DE KOMPAKT!

 

Dünyada ilk güneş makyajını geliştiren marka Shisedio’nun güneş fondötenleri UVA/UVB ışınlarına karşı yoğun koruma sağlıyor. Suya, yağa, tere karşı saatler boyunca yapısını ve rengini muhafaza ediyorlar. Hem mükemmel makyaj hem de mükemmel güneş koruma etkisini biraraya getiriyorlar. Asla sivilceye sebep olmuyorlar!
 

Fondötenler aynı zamanda, cildi gün içindeki kuruluktan korumak üzere özel geliştirilen Hydro-Restoring FX Complex içeriyor.

 

Sun Protection Compact Foundation: UVA/UVB ışınlarına karşı mücadele eden pudra fondötenler. Mat bitişle ipeksi bir doku veriyorlar. Hızlı rötuşlar için mükemmel!

 

Sun Protection Stick Foundation: Buğulu bitişle kremsi bir doku sağlıyorlar. Kapatıcılıkları yüksek ve suya çok dayanıklılar. Hızlı ve kolay uygulama için ideal!

 

Sun Protection Liquid Foundation: Buğulu bitişle ferah bir his bırakıyor. Bulaşmaya karşı dayanıklı. Suya çok dayanıklı. Çok ince yapıda!


GÜNEŞ KORUMA
 

Shiseido Expert Sun Wet Force serisicildi güneşin zararlı ışınlarından eşit şekilde korumak için çığır açan özel bir teknoloji Özel SuperVeil-UV 360  teknolojisi ile  geliştirilmiştir. Bu yeni teknoloji cildi UVA/UVB ışınlarından ve ışın yaşlanmasından korur. Güneş yanığı ve hücre hasarını önler; kırışıklık ve lekelere karşı cildi korur. Bu seri suya çok dayanıklıdır. Kolay temizlenir ve kum yapışmama özelliğine sahiptir. Ter veya suyla temas halinde pozitif tepki vererek ekstra güçlü koruma sağlar.

 

 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ