Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
İLK RANDEVUDA BUNLARI ASLA YAPMAYIN!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
ZEN (100ML)
SHISEIDO
Eau De Parfum - Çiçeksi Parfüm
5.450,00 TL 4.360,00 TL

İlk Buluşma Makyajı

İLK RANDEVUDA BUNLARI ASLA YAPMAYIN!

  • Haziran 30, 2020

İlk randevu her zaman önemlidir. Hiçbir zaman unutulmaz... Bu yüzden ilk randevuda yapılmaması gerekenleri 14 maddede listeledik. İşte, erkeklerin hiç hoşlanmadığı ve itici bulduğu makyaj hataları... 
 

1. Çok fazla fondöten ve pudra sürmek

 

Fondöten, kapatıcı ve üzerine pudra ile Barbie bebeğe dönebilirsiniz, evet , ama erkekler bu fondöten ve pudra kovasına girip çıkmış gibi görünen yüzlerden hiç hoşlanmıyorlar! Üstelik bu kadar kat kat makyaj yapmak, giysinizin yakasını da ister istemez boyar. Kirli bir bluz ile görünmek istemezsiniz değil mi?

Öneri: Hafif makyaj yapın. İnce dokulu bir fondöten veya BB krem kullanın. Cildiniz doğal gözüksün. Shiseido Perfect BB Cream harika bir seçim olur. Hem doğal ve taze hem de bakımlı görünürsünüz. 

 

2. Bakımsız kuru cilt görünümü

 

Dikkat! Dünyanın en seksi elbisesini giymiş olabilirsiniz ama dirsekleriniz, dizleriniz ve topuklarınız lekeli, kuru ve bakımsız görünüyorsa her şeyi berbat edebilirsiniz. Üstelik bu sizin hakkınızda da kötü bir imaj yaratır.

Öneri: Bu bölgelere peeling yapmayı unutmayın. Pul pul olmuş, çatlamış, lekeli görünüm zamanla düzelir. H2o Sea Moss Black Sand Body Peeling, içeriğindeki volkanik kumlar ile vücut için eşsiz bir peeling ürünüdür. Cildi yumuşacık ve pürüzsüz yapar. Cilt tonunu eşitler. 

 

 

3. Ruj lekeli dişler

 

Çok utanç verici! En güzel rujunuzu sürüp keyifle karşınızdakine gülümsüyorsunuz, konuşuyorsunuz ama o da ne? Tuvalete gittiğinizde aynada görüyorsunuz ki; dişiniz rujdan nasibini almış. Berbat bir his olmalı...

Öneri: Rujdan dişlerinizin boyanmasını önlemek için, ruj sürdükten sonra parmağınızı ağzınıza sokup bir kere emme hareketi yapın. Bulaşma ihtimali olan kısım çıkacaktır.

 

4. Hepsi bir arada

 

İlk buluşmada tüm kozlarınızı oynamak istiyorsunuz, normal. Ama lütfen bir Picasso tablosuna dönmeyin! Gözler, yanaklar, dudaklar, kaşlar hepsine ayrı ayrı makyaj yapıp, renklere bulanmayın. Bu, güzel değil kesinlikle itici görünecektir. Siyah kaşlar, pembe dudaklar, şeftali rengi yanaklar hatta yeşil far sürülmüş gözler? Ne dersiniz?

Öneri: Tek bir noktaya odaklanın, gerisini doğal bırakın. Çok daha çekici bir görünüm elde edeceksiniz.

 

5. Parlak dudaklar

 

Yapış yapış görünen parlak dudaklar kesinlikle hoş değil. Erkeklerin de en sevmediği şeylerden biri budur. Daima şeker yemiş gibi görünen bir dudaktan kim hoşlanır ki?

Öneri: Ruj kullanın, dudak parlatıcılarından uzak durun. 

 

 

6. Çok fazla parfüm sıkmak

 

Tüm parfüm şişesini üzerinize döküp çıkmış gibi bir his uyandırmak istemezsiniz, değil mi? Bu, cidden çok ‘geri-püskürtücü’ bir davranış olabilir. Kokunuzla etkileyici olmak ve akılda kalmak için sakın bu yola başvurmayın.

Öneri: Parfümünüzü havaya sıkın ve içinden geçin. Bileklerinize ve boynunuza da tek bir ‘fıs’ yeterli. Böylece hafif bir rüzgar estiğinde ya da yürüdüğünüzde ardınızda hoş bir koku bırakmış olursunuz.

 

7. Cildinizin rengi turuncu mu?

 

Bronzlaştırıcı krem ile güneşte yanmış gibi görünen bir tene kavuşma arzusunun sonu genelde hüsrandır. Çünkü turuncuya yakın bir renk ortaya çıkar. Çok büyük hata!

Önlem: Cilt tonunuzdan bir ton koyu olan bronzlaştırıcılar kullanın. Nars Laguna Bronzer gibi... Ya da bronzluk veren nemlendiriciler tercih edin. Her zaman için kendi kendinize bronzlaşmak için altın tonu vaadeden kremlere yönelin.

 

 

8. Kalıp gibi saçlar

 

Kuaförden taze çıkmış, yapılı, spreyli, kalıp gibi görünen saçlardan erkekler pek hoşlanmaz. Özel bir davete ya da düğüne mi gidiyorsunuz? Genelde algılar bu yöndedir.

Önlem: Doğal görünen, ipeksi, yumuşak ve hareket eden saçlar her daim seksidir! Saçınıza şekil verebilirsiniz ya da kuaförde fön çektirebilirsiniz tabii ama saçı sertleştiren ürünlerden uzak durun.

 

9. Mükemmellik

 

Saçınızdan ayağınıza kadar kusursuz bir görüntü kesinlikle çok mükemmel. Fazla mükemmel! Ve fazla mükemmellik korkutucu olabilir bazen. Özellikle hayale hiç yer bırakmıyorsa...

Öneri: Kimse size bakımsız olun, hazırlanmayın demiyor. Sadece bütünüyle ihtişamlı olmayın diyor. Kıyafetiniz sade ise saç ve makyajla bunu şıklaştırabilirsiniz. Ya da elbiseniz göz alıcıysa makyajınızı ve saçınızı natürel bırakabilirsiniz.

 

10. Koltuk altı ıslanması

 

Heyecandan terlemek çok normal. Hava da çok sıcak olabilir. Bir de uzun kollu giyindiniz ve önlem almadınız. Eyvah... Islak kol altları bu ilişkiyi başlamadan silip süpürebilir.

Önlem: Kolsuz bluz ve ceket, kolsuz elbise ve hırka gibi ikililerden giyin. Sıcak gelince çıkarırsınız. Kolunuzun altına da mutlaka roll-on sürün. Bir de ne giyerseniz giyin, terlediğinizi hissettiğinizde tuvalete gidip kağıt havlu ile kol altlarınızı kurulayın.

 

 

11. Uzun tırnaklar ve çok fazla aksesuar

 

Uzun sivri tırnaklar, simli ojeler ve yüzükler... Fazla kalabalık. Bu şekilde sadece görüntü kirliliği yaratmış olursunuz.

Önlem: Ayak tırnaklarınız daima kısa olmalıdır. Tercihen de desensiz, düz renk ojeli. Elleriniz de de abartıya kaçmayın. En azından uzun tırnaklarınız varsa, desenli ve simli ojelerden uzak durun. İnanın, güzellik abartıda saklı değil.

 

12. Telaşlı olmak

 

Acele etmek, telaşlı olmak sizi sinirli ve endişeli gösterir. Kontrollü olun.

Önlem: Aceleci olmayın, sakin davranın. Geç kaldığınızı düşündüğünüz anda bile yavaş yavaş yürüyün. Aksilikler her zaman olur, bazen beklemek bazen bekletmek zorunda kalabilirsiniz. Bunu bilin.

 

13. Topuklu ayakkabı giymek

 

Gece bir restoran buluşması değilse, gündüz giyilen topuklu ile hareketlerinizi kısıtlayabilirsiniz. Bu da karşılıklı sıkıcı bir durum yaratabilir.

Önlem: Topukluya alternatif spor ayakkabı veya az topuklu şık bir ayakkabı giyebilirsiniz. Üstelik rahat yürürsünüz.

 

14. Övgüye şüpheyle yaklaşmak

 

Erkek arkadaşınız elbisenizi, saçınızı veya makyajınızı beğendiğini söylediğinde , “bence beni şişman gösteriyor, öyle değil mi?”, “makyajımı pek beğenmedim ama senin beğenmene sevindim” gibi cümlelerle karşılık vermeyin. Yanlış anlaşılabilirsiniz.

Önlem: Övgü aldığınızda her zaman sadece teşekkür edin. Kendinize güvensizliğinizi gösterecek cümleler etmeyin.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ