Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
Islak Görünümlü Makyaj Nasıl Yapılır? - Hamiyet Akpınar
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
THE MULTIPLE
NARS
Çok Amaçlı Stik
2.120,00 TL

Suya Dayanıklı Makyaj

Islak Görünümlü Makyaj Nasıl Yapılır? - Hamiyet Akpınar

  • Temmuz 11, 2020

 

Yaz aylarının vazgeçilmezi olan ıslak görünümlü makyaj uygulamasının ne kadar pratik bir şekilde yapıldığına inanamayacaksınız! Profesyonel makyaj artisti Hamiyet Akpınar sizler için ıslak görünümlü makyaj nasıl yapılır sorusunu cevaplıyor. Islak makyaj için ihtiyacınız olan tek şey Nars Multiple serisinden Copacabana ve Nars Illuminator serisinden Orgasm. 
 

Peki ıslak makyaj nasıl yapılırNars Multiple Copacabana’yı elmacık kemikleri ve burun üstüne, üst dudak çizgisine ve dudak çukuruna sürün. Nars Illuminator Orgasm’ı ise şakakların ve elmacık kemiklerinin altına doğru dairesel hareketlerle yayın. Böylece ürünlerin ışığı yansıtan yapıları cildinize ışıltı ve aldatıcı saydamlık kazandıracak. Siz de ıslak makyaj nasıl yapılır sorusunun yanıtını arıyorsanız şimdi videomuzu izleyin!
 

Yaz aylarında daha çok tercih edilen ıslak görünümlü makyajımıza Nars’ın Multiple ürününü uygulayarak başlıyoruz ve elmacık kemiklerini aydınlatıyoruz.  Bu ürün ile daha ıslak ve parlayan bir görünüm elde etmiş oluyoruz.  Devamını sağlamak için arzu ederseniz burun ve dudak üzerine de aynı uygulamayı yapabilirsiniz.

 

Sonrasında Nars’ın Illuminator ürününü renklendirme amaçlı kullanarak şakakların altına ve yanaklara sürerek ıslak ten makyajını bitiriyoruz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ