Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
YAZ MAKYAJI NASIL YAPILIR?
PAYLAŞ

Suya Dayanıklı Makyaj

YAZ MAKYAJI NASIL YAPILIR?

  • Temmuz 11, 2020

Yazın en güzel yanlarından biri, hafif ve renkli makyaj yapmanın tadına doyasıya çıkarmaktır. İnce giysiler gibi hafif ve ince yapılı makyaj ürünlerine geçiş yaparız, renkleri çeşit çeşit ve özgürce kullanırız. İstediğimiz kadar bronz görünsek de yadırganmayız. Işıltılarla dans ederiz, parlak ve ıslak görünümlü makyaja doyarız. Peki, yaz makyajını nasıl yaparız?

 

Bu kadar ağız sulandırıcı methiyeden sonra elbette yaz makyajı için size çok güzel önerilerimiz olacak. Biz zaten sizin için harika ürünleri bir araya getirip harika yaz setleri hazırladık. Göz atalım mı?

 


BRONZ MAKYAJ

 

Bronz makyaj 4 mevsimin olmazsa olmazı sayılabilir ama yaz mevsiminde önemi çok daha büyüktür elbette. Herkesin sevgilisi bronz makyaj için çok teferruata gerek yok, temelde ihtiyacınız olan sadece 3 ürün var: Siyah eyeliner, bronz tonlarında çok yönlü stik ve dudak parlatıcısı. Tabii ki bu hızlı ve etkili bir bronz makyaj için lazım olanlar yoksa siz sınırsız makyaj okyanusunda çok daha fazlasını yapabilirsiniz.

 

Elegan bir bronz makyaj için aradığınız her şeyi bulabileceğiniz makyaj setimiz Nars Bronze Addicted! ile nasıl makyaj yaparsınız?


Sadece 3 ürün ile bronz makyaj nasıl yapılır?

 

Palm Beach Multiple’ı allık ve aydınlatıcı olarak elmacık kemiklerinizin üzerinde kullanabilirsiniz. Bronz kahve rengiyle size harika bir görünüm verecektir. Işıltısı fazla olduğundan geniş alan yerine dar alanda kullanıp hafifçe yaymayı tercih edin. Bu şekilde etkili bir görünüm yakalarsınız. Fırça olarak Nars Mie Kabuki Brush ile ürünü yüzünüzde güzelce dağıtabilirsiniz.

 

 

Multiple’ı gözlerinizin üzerinde far olarak kullanmanız, makyajınızı tamamlayacaktır. Far fırçasıyla minik dokunuşlarla ürünü göz kapağına yayıp, dağıtın. Kaş kemiğine kadar yaymayın, göz kapağının kıvrım kısmına kadar ürünü kullanın. Gözlerinizde bu şekilde güzel bir efekt yakalamış olursunuz. Bu makyajı tamamlamak için Nars Matte Eyeshadow Abyssinia kullanabilirsiniz. Çok uçuk pembe tonuna sahip tekli far, bu makyaja çok yakışır. Nars Blending Brush #42 ile farı uygulamanızı öneririz.

 

Son dokunuşlar olarak, Black Moon siyah eyeliner’ınızı uygulayın. Kalın veya ince nasıl çizgi çekerseniz çekin, kolay bir sürümü vardır. Makyajı bitirmek için nude renkli Larger Than Life Lip Gloss Bimini Lip Gloss’u dudaklarınıza sürün.

 



TURUNCU TONLARINDA MAKYAJ

 

Turuncu yaza en yakışan renklerden biridir. Bu canlı rengi yazın makyajınızda doyasıya kullanabilirsiniz. Size, yazın rengi turuncuyu en iyi şekilde makyajınıza taşımanız için harika bir set hazırladık: Nars 'Orange My Love!

 

Sadece 3 ürünle turuncu makyaj nasıl yapılır?

 

Turuncuyu makyajda nasıl kullanırım diyenler için bu tonlarda birbiriyle yakışacak en iyi 3 ürünü bir araya getirdik. Na Pali Coast Multiple’ı allık ve aydınlatıcı olarak elmacık kemiklerinizin üzerinde kullanabilirsiniz.

 

Işıltılı şeftali rengiyle size harika bir görünüm verecektir. Işıltısı fazla olduğundan geniş alan yerine dar alanda kullanıp hafifçe yaymayı tercih edin. Bu şekilde etkili bir görünüm yakalarsınız. Fırça olarak Nars Mie Kabuki Brush ile ürünü yüzünüzde güzelce dağıtabilirsiniz. Ürünü gözlerinizin üzerinde far olarak kullanmanız, makyajınızı tamamlayacaktır. Far fırçasıyla minik dokunuşlarla göz kapağına yayıp, ürünü dağıtın. Kaş kemiğine kadar yaymayın, göz kapağının kıvrım kısmına kadar ürünü kullanın. Gözlerinizde bu şekilde güzel bir efekt yakalamış olursunuz.

 

Bu makyajı tamamlamak için Nars Matte Eye shadow Bengali kullanabilirsiniz. 

Mat kahve tonuna sahip tekli far, bu makyaja çok yakışır. Nars Blending Brush #42 ile farı uygulamanızı öneririz.

Na Pali Coast’u en iyi tamamlayan ruj Timanfaya Satin Lip Pencil’dir. Bu canlı renkteki kalem ruj yazın en çok satan rujlarından biridir. Son olarak, tırnaklarınıza turuncu renkli Madness ojeyi sürerek makyajınızı bitirin.

 

 

ŞEFTALİ PEMBE TONLARINDA MAKYAJ

 

Şeftali-pembe yazın en sevilen renklerinin başıda gelir. Bu rengi taşıyan Nars Orgasm ürünlerini ise bilmeyen yoktur, öyle değil mi? O zaman sizi Nars Sun Kissed Look! Makyaj seti ile tanışmaya davet edelim!

 

Nars Sun Kissed Look! makyaj seti, dünyanın en çok satan makyaj serisi Orgasm’dan 2 ürünü ve yaz için muhteşem bir Nars Multiple ürünü bir araya getiriyor. Renkli ve ışıltılı makyaj severler bu ürünleri makyaj çantasından ayıramayacak.

 

Sadece 3 ürünle bu makyaj nasıl yapılır?

 

Maldives Multiple’ı allık ve aydınlatıcı olarak elmacık kemiklerinizin üzerinde kullanabilirsiniz. Işıltılı bronz rengiyle size harika bir görünüm verecektir.

 

Işıltısı fazla olduğundan geniş alan yerine dar alanda ürünü kullanıp, parmak uçlarınızla hafifçe yaymayı tercih edin. Bu şekilde etkili bir görünüm yakalarsınız. Fırça olarak Nars Mie Kabuki Brush ile de ürünü yüzünüzde güzelce dağıtabilirsiniz. Nasıl uygulama yapacağınız tamamen size bağlı. Ürünü gözlerinizin üzerinde far olarak kullanmanız, makyajınızı tamamlayacaktır. Far fırçasıyla minik dokunuşlarla göz kapağına yayıp, ürünü dağıtın. Kaş kemiğine kadar yaymayın, göz kapağının kıvrım kısmına kadar ürünü kullanın. Gözlerinizde bu şekilde güzel bir efekt yakalamış olursunuz. Bu makyajı tamamlamak için Nars Christopher Kane koleksiyonuna ait Outer Limits Single Eyeshadow da kullanabilirsiniz. Parıltılı pembe altın tonuna sahip tekli far, Maldives Multiple ile güzel bir ikili olur. Nars Blending Brush #42 ile farı uygulamanızı öneririz.

 

Şeftali-pembe rengindeki Orgasm Lip Gloss ve Orgasm Nail Polish ile ışıltılı makyajınızı bitirin. Güneş eli değmiş gibi tam bir yaz görünümü!

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ