Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
KAYAKTA NEDEN SPF’Lİ ÜRÜNLER KULLANMALIYIZ?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
SPORTS BB CREAM SPF50+ WETFORCE/QUICK DRY
SHISEIDO
Suya, Terlemeye Karşı Dayanıklı, Hızlı Kuruyan Güneş Koruyucu Likit BB Krem SPF50+
2.550,00 TL
SPORTS BB COMPACT SPF50+ WETFORCE/QUICK DRY
SHISEIDO
Suya, Terlemeye Karşı Dayanıklı, Hızlı Kuruyan Güneş Koruyucu Kompakt BB Krem SPF50+
2.850,00 TL
SPORTS INVISIBLE PROTECTIVE MIST SPF50+
SHISEIDO
Suya, Tere Dayanıklı Transparan Güneş Koruyucu Sprey SPF50+ (Yüz ve Vücut)
3.150,00 TL
CLEAR SUNSCREEN STICK SPF50+
SHISEIDO
Yüksek Güneş Koruyuculu Şeffaf Stik - Yüz & Vücut (Yeni Formül)
2.850,00 TL

Güneş

KAYAKTA NEDEN SPF’Lİ ÜRÜNLER KULLANMALIYIZ?

  • Ocak 31, 2022

Yaz tatili denilince ilk aklımıza gelen şey güneş koruyucusu oluyor. Peki ya kış tatilinde?

Yazın cildimizi güneşin zararlı etkilerine karşı korumaya gayret ediyoruz. Kışın ise yaptığımız kayak tatillerinde birçok kişi SPF’li ürünler kullanmayı ihmal ediyor adeta güneş ürünlerini rafa kaldırıyor. Fakat yalnızca yaz aylarında ve yaz tatillerinde değil kış aylarında kayak tatillerinde de SPF mutlaka bakım rutinimizde olmalı.

Çünkü güneş ışınları tüm yıl boyunca bizimle ve cildimize zarar veriyor. Güneş kendini göstermese de ve bulutların ardında olsa bile ışınlarını yaymaya devam ediyor. Kayak tatillerinde rakım olarak daha yüksek yerlerde bulunduğumuz için güneş ışınları daha da etkili oluyor ve maalesef tıpkı deniz gibi kar da güneş ışınlarını yansıtarak cildin daha fazla güneş ışınına maruz kalmasına sebep oluyor. Soğuk hava ve sert rüzgarlarda işin içine girince cildimiz bir çok yönden olumsuz etkileniyor.  Cilt kuruyor, nem kaybediyor, hassaslaşıyor, çatlıyor ve soğuk yanığı olarak adlandırılan yanıklar meydana gelip ardından ciddi lekelenmelere sebep olabiliyor.

Her zaman vurguladığımız Güneş koruyucuları her mevsim, tatilde ya da şehir hayatında yaptığımız her aktivitede mutlaka bakım rutinimizin en önemli parçası olmalı ve asla ihmal etmemeliyiz.
Sizlere kayak tatilinizde de cildinizi güneşin zararlı ışınlarına karşı etkili bir şekilde koruyacak, cildinizin güvende olduğunu bilerek keyifli bir tatil geçirmenizi sağlayacak harika ürün önerilerimizi incelemeden ve tatil valizinize eklemeden tatil planı yapmamanızı tavsiye ediyoruz.

Shiseido Clear Stick UV Protector SPF50+:  Yüksek koruması ile cildinizi zararlı UVA ve UVB ışınlarına karşı koruma altına alan tamamen şeffaf yapıda ki bu güneş koruyucu stick, tüm yüz hatta göz çevrenizde bile kullanabileceğiniz harika bir koruyucudur. İçeriğinde ki cilt bakım bileşenleri ile cildinize bakım yapar ve nem kaybetmesini de önler. Aynı zamanda suya dayanıklı olması ve pratik uygulanması ile birlikte kayak tatilinizde mutlaka sizinle olması gerekenlerden.

Shiseido Sports BB Cream SPF50+ / Shiseido Sports BB Compact SPF50+: Kayak tatilinde bol bol fotoğraf ve video çekicem bu yüzden hem cildim iyi bir şekilde korunsun hem de makyajlı olayım diyenlerdenseniz o zaman SPORTS BB ürünleri tam size göre  Cildi iyi bir şekilde UV ışınlarına karşı korurken aynı zamanda cildinizde ki kusurları kapatan, ciltte renk eşitliği sağlayan, suya dayanıklı bu BB kremler ile cildiniz de güzelliğiniz de koruma altında. 


 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ