Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
KIRMIZI HALI HAZIRLIĞI ÖNCESİ VE SONRASI: OLMAZSA OLMAZLAR VE KULLANILAN ÜRÜNLER NELER?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
ADVANCED BODY CREATOR SUPER SLIMMING REDUCER
SHISEIDO
Vücut Sıkılaştırıcı Krem
3.650,00 TL

Ünlülerin Makyajı

KIRMIZI HALI HAZIRLIĞI ÖNCESİ VE SONRASI: OLMAZSA OLMAZLAR VE KULLANILAN ÜRÜNLER NELER?

  • Temmuz 16, 2020

KIRMIZI HALI HAZIRLIĞI ÖNCESİ VE SONRASI: OLMAZSA OLMAZLAR VE KULLANILAN ÜRÜNLER NELER?

 

Oscar’ın kırmızı halı ödül törenleri içinde en görkemli, en çok izlenen ve en önemlisi olduğunu düşünürsek, yıldızların yaptığı hazırlığı gayet makul karşılayabiliriz. Birkaç hafta önce başlayan Oscar hazırlığında ünlüler neler yapıyor? Kendilerini nasıl hazırlıyorlar? Sonrasında ise cilt temizliği dahil olmak üzere, uyguladıkları özel bir ritüel var mı? 

 

 

KIRMIZI HALI ÖNCESİ CİLT VE VÜCUT BAKIMI
 

Makyaj, yıldızları kırmızı halıda mükemmel göstermek için asla yeterli değildir. Rachel Weisz ve Sofya Coppola gibi yıldızların cilt bakım uzmanı Joanna Vargas, cildi güzelleştirmek için özel bakımlar öneriyor.

 

“Cilt bir tuvaldir ve makyajın güzel olması için cildin güzel olması şarttır. Cilt güzel olursa, makyaj da ve yıldızlar da kırmızı halıda parlar!” diyor, Joanna Vargas.

 

Serum bakımları

 

Serumlar, konsantre ürünlerdir ve o yüzden çok etkilidirler. Cilt üzerindeki faydaları hızlı görülür. Cilt bakımında serumların yeri çok ayrıdır. En hızlı etki eden cilt bakım ürünüdür diyebiliriz. Bu yüzden ünlüler serum kullanımını asla ihmal etmezler. 
 

Shiseido Glow Revival Serum, cildi anında aydınlatan, cilde ışıltı veren bir bakım serumudur. Cildi daimi olarak nemlendirir ve ciltteki ton farklılıklarını giderir. Düzenli kullanımda cildinizdeki değişimi çok net gözlemlersiniz. Nars Optimal Brightening Concentrate'de özel ışık teknolojisiyle cildi aydınlatan, cildin ışığını ortaya çıkaran bir serumdur. 
 

Bu cilde ışık veren serumlar aynı zamanda yaşlılık karşıtı ürünlerdir. Erken yaşlanma belirtileriyle savaşırlar. Anti aging bakımların ünlüler arasında ne kadar önemli olduğunu düşünürsek, serum kullanmak için bir başka sebep daha!
 

Shiseido Bio-Performance Super Refining Essence'de, son teknoloji bir cilt yenileyicidir. Yenilikçi teknoloji ile geliştirilen bu esans, cildin nemini geri kazandırırken mat görünümü ve kırışıklıkların görünümünü azaltır. Cildi doyasıya neme kavuşturur. Cilt tonunu dengeleyen bu eşsiz bakım ürünü cildin çok daha pürüzsüz olmasını sağlar. Hollywood yıldızlarının da severek kullandığı özel ürünlerin başında gelir.
 

 

Maskeler 

 

Maskeler cildi nemlendiren, cildi güçlendiren ve cilt dokusunu güzelleştiren bakımlardır. Cilde güçlü şekilde etki ederler. Haftada 1 yapılan maskeler cilt için çok faydalıdır. O yüzden ünlüler en az 3 ay önceden maske kürlerine başlarlar. Genellikle cil

 

Shiseido Benefiance Wrinkle Resist 24 Pure Retinol Express Eye Mask, kırışıklıkları 15 dakikada yumuşatan retinollü göz maskesidir. Cildi yumuşatır, kırışıklık görünümünü azaltır ve göz çevresinde daha sağlıklı bir görünüm sağlar. Halkaları ve matlığı gidermek için anında parlaklık verir. Shiseido Benefiance Firming Massage Mask, daha pürüzsüz, esnek ve aydınlık bir cilt için yeniden yapılandırma ve olağanüstü nemlendirme etkisi olan sıkılaştırıcı masaj maskesidir. Yaşlanma karşıtı sıkılaştırıcı maske, masaj esnasında eriyen bakım granülleri ile cilde çok hafif peeling yaparak cildin yüzeyini pürüzsüzleştirir. Anında aydınlık, yumuşaklık ve yoğun nem verir. 

 

Shiseido Pure Retinol Instant Treatment Face Mask, cilde uzman bakımı uygulayan bir yüz maskesidir. İlk uygulamada etki göstermeye başlayan retinollü yüz bakım maskesi, kuru, mat ve kırışık cilt görünümünü ortadan kaldırır. Cildi derinlemesine nemlendiren maske, kolajen üretimini arttırarak daha genç bir görünüme erişmenizi sağlar. Bu maske ünlü yıldızların ev bakımlarında en rağbet ettiği maske...
 


Peeling

 

Peeling, cilde nefes aldıran, cildi güzelleştiren en esaslı bakımlardan biridir. Üstelik olumsuz çevre koşullarının ciltte bıraktığı izleri temizlemek için evde yapılan bakımların da en etkilisidir.

 

Shiseido Bio-Performance Super Exfoliating Discs, anında etki eden, pürüzsüz ipeksi bir cilt yaratan, aydınlık ve mükemmel parlaklık sağlayan, cildi yenileyen pratik disklerdir. Bu diskleri kullanınca başka bir peeling ürününe ihtiyaç kalmaz. Haftada bir kullanımla cildi 2 ayda yeniler. İçeriğinde maya, ve pirinç kepeği bulunur. Bu özel içerik, cildi yumuşatır ve doğal şekilde ölü hücrelerin pul pul dökülmesini teşvik eder. Böylece cilt yıpranmadan, zorlanmadan en nazik şekilde işlem sırasında kendiliğinden yenilenmiş olur. bu diskler, %100 doğal ipekten elden edilmiştir.

 

Angelina Jolie bu diskleri cilt bakımında sürekli kullanıyormuş...

 

Cilt pürüzleri için

 

Los Angeles merkezli dermatolog Dr Jessica Wu, sadece bir kaç saat içinde iltihaplı aknenin gerçek boyutunu azaltmaya yardımcı olan acil kortizon enjeksiyonu uyguluyor. Kortizon, anti-enflamatuar etkisiyle birkaç saat içinde yumruyu küçültüyor. Ünlü yıldızların pütürsüz ve düzgün ciltlerinin sırrı bu olabilir mi acaba? Belki! Bu iş kozmetik ile çözmek isterseniz, Shiseido Ibuki Multi Solution Gel ile siz de cildinizdeki pürüzleri yok edebilir, pürüz, sivilce ve kızarıklık gibi sorunların üstesinden gelebilirsiniz.

PIRIL PIRIL BİR CİLT İÇİN NELER YAPABİLİRSİNİZ? TIKLAYIN!

 

 

Selülit ve sıkılaştırıcı bakım

 

Ünlülerin en dikkat ettiği şeylerden biri de sıkılık ve selülit... Bu yüzden evlerinde her zaman bir spor odası bulunur. Elbette spor tek başına yeterli değil, sıkılaştırıcı ve selülit giderici vücut ürünlerini de her gün düzenli kullanıyorlar. Beslenme ve bol suyu da unutmuyoruz. Shiseido Super Slimming Reducer vücut sıkılaştırıcı krem, cildi sıkılaştırır ve selülitlerin oluşmasını önler. Vücut hatlarını yeniden şekillendirir. Düzenli spor ve etkili bir krem ile siz de harika bir vücuda sahip olabilirsiniz! 
 

SÜPER MODELLERİN CİLDİNE NASIL SAHİP OLURSUNUZ? TIKLAYIN!
 

KIRMIZI HALI SONRASI
 

Gece bitti... Ödül töreni sonrası yapılan parti de bitti. Şimdi tüm o görkemden arınma zamanı. 

Yapılan makyajı derinlemesine temizlemek ve cildi arındırmak çok önemli. 
 

 

Cilt bakımı

 

Ünlü yıldızlara profesyonel yani yoğun makyaj yapıldığı için cilt temizliği onlar için çok önemlidir. Ciltlerini makyajdan tamamen arındırmak için iyi bir temizleyici ve tonik kullanırlar. Ardından nem maskesi ve besleyici bir nemlendirici sürerler...

 

Make Up For Ever So Divinesuya dayanıklı olanlar dahil olmak üzere her türlü makyajı temizleyen mineralli ve rahatlatıcı bir temizleyici kremdir. Kuru ve hassas ciltleri yatıştırır ve rahatlatır. Cilde dokunduğunuzda kadifemsi bir his yaratır. Nemlendirici, yatıştırıcı, yumuşatıcı ve yenileyici etken maddeler bakımından zengin bir içeriğe sahip formülü sayesinde cildin yumuşaklığını ve esnekliğini artırır. 

 

Cildi neyle temizlerseniz temizleyin, ardından tonik kullanmak hem cildi sıkılaştırır hem de gözenekleri derinlemesine son kez arındırarak makyaj temizliğini tamamlar. Üzüm çekirdeği içeren Make Up For Ever Cool Lotion; alkol içermeyen yatıştırıcı losyondur. Cildi gündüz ve gece bakımı için hazır hale getirir. 

 

Ardından nem maskesi yapılır. Nars Aqua Gel Luminous Mask, cilde yüksek oranda nem sağlayan maskedir. Işığı yansıtan özel bir kompleks içerir. Bitki içerikleriyle zenginleştirilmiştir. Hem cildi sakinleştirir, hem nemlendirir hem de aydınlatır. Yorgun cildi hızlıca toparlar.

 

Son olarak cildi besleyen, nemlendiren, canlandıran ve tazeleyen bir krem ile bakım tamamlanır. Shiseido Ultimune konsantre bakım ile cildin bağışıklığını güçlendirmek hedeflenir, üstüne ise cildi 24 saat boyunca durmaksızın nemlendiren ve cildin ışığını ortaya çıkaran Shiseido Glow Revival Cream sürülür. Cilt böylece yenilenir ve yorgun görüntüsünden eser kalmaz!

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ