Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
KIŞ AYLARINA YAKIŞACAK 7 PARFÜM
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
MUCH ADO ABOUT THE DUKE EDP 75 ML
PENHALIGON'S
Eau De Parfum - Baharatlı Gül
10.370,00 TL
GINZA EAU DE PARFUM INTENSE 90 ML
SHISEIDO
Eau De Parfum Intense – Çiçeksi
5.950,00 TL
THE LEGACY OF PETRA EDP 100 ML
PENHALIGON'S
Eau de Parfum - Odunsu Oryantal
9.580,00 TL
HALFETI EDP 100 ML
PENHALIGON'S
Eau De Parfum - Çiçeksi Odunsu
9.580,00 TL
THE TRAGEDY OF LORD GEORGE EDP 75 ML
PENHALIGON'S
Eau De Parfum - Aromatik Odunsu
10.370,00 TL

Parfüm

KIŞ AYLARINA YAKIŞACAK 7 PARFÜM

  • Şubat 01, 2023

Yoğun ve dikkat çekici notalarla hayat bulan parfüm önerilerimizle kış aylarında tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. 

Parfüm seçimi söz konusu olduğunda, kış aylarında daha yoğun notalara şans verebilmek mümkün. Elbette hangi mevsim olursa olsun hoşunuza giden parfümünüz her daim favorileriniz arasında yer alabilir ancak kışın daha baharatlı ve odunsu aromalarla sıcak hisler uyandıran seçenekleri değerlendirme listenize alabilirsiniz. O halde sizler için derlediğimiz kış aylarına yakışacak parfümleri incelemeye ne dersiniz?


Penhaligon’s Much Ado About The Duke
Penhaligon’s dünyasının Portraits serisine ait 10 adet parfümden biri olan Much Ado About The Duke, baharatlı gül koku ailesine ait bir parfüm. İçerisinde ise gin, biberli gül ve derimsi odunsu notalar yer alıyor. Bir araya gelen tüm bu eşsiz aromalar ise duygularınıza sıcak bir dokunuş yapmayı garanti altına alıyor.


Shiseido Ginza Intense
Tokyo'nun Ginza bölgesinden ilham alan koleksiyonun en yeni üyelerinden olan Ginza Intense, , her kadının kendine olan güvenini ortaya çıkarmak için gösterdiği hassasiyeti ve içsel gücü kutluyor. Yani, kokusundan önce anlamı bile etkileyici olmayı başarıyor. Siyah frenk üzümü, gül, vanilya ve paçuli notalarıyla da tutkuyu ve enerjiyi yansıtıyor.


Penhaligon’s  The Legacy of Petra
Ürdün’ün gizemli antik kenti Petra’yı simgeleyen bu parfüm, oryantal-odunsu koku ailesinin bir mensubu. Mür, meyan kökü, vanilya, belambre gibi zengin ve yoğun aromalı notalarla hayat bulan koku; bergamot, rezene ve yeşil çay notalarıyla da varlığını güçlendirerek kış aylarına en yakışacak parfümlerden biri olmaya adaylığını koyuyor.


Penhaligon’s  Halfeti
Yasemin, lavanta ve menekşe gibi çiçeksi notaları tarçın, ud, sedir ağacı ve bergamotla taçlandıran Penhaligon’s Halfeti markanın Trade Routes koleksiyonuna ait parfümlerden biri ve oldukça popüler. İlhamını Şanlıurfa'nın Halfeti bölgesinde yetişen siyah güllerin büyüsünden alırken, hem erkekler hem kadınlar için uygun.

Penhaligon’s The Tragedy Of Lord George
Rom-konyak, berber sabunu ve tonka fasulyesi gibi oldukça farklı notaları barındıran The Tragedy Of Lord George, maskülen bir ruha sahip parfümler arasında yerini alıyor. 

Serge Lutens L’Eau De Paille
Tercihini doğal ve ferah kokulardan yana yapanlar için önerimiz Serge Lutens L’Eau De Paille. Kadın ve erkekler için tasarlanan bu unisex parfümün içerisinde vetiver, tahıl&tütsü ve su akorları yer alıyor. 


Serge Lutens Veilleur de Nuit
Section d'Or koleksiyonunun bir parçası olan Veilleur de Nuit, yoğun aromalarla hayat bulduğundan,  kış aylarının favorisi olmaması için hiçbir sebep yok. Tatlı ve hafif acı bir çikolata kokusunu beraberinde getiren parfüm, kakao, güve otu, bitter çikolata ve misk gibi notalar sayesinde duyulara güçlü bir şekilde hitap ediyor. Listemizde yer alan diğer tüm parfümler gibi uzun süre kalıcı olduğunun da ekleyelim. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ