Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
KIVIRCIK SAÇLAR İÇİN 3 PRATİK MODEL
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
VOLUMIZING BLOW DRY MIST
OLAPLEX
Hacim Veren & Saçı Isıya Karşı Koruyan & Saç Kurutma Süresini Kısaltan Saç Spreyi
1.490,00 TL
SUPER SHINE & VOLUMIZING DUO
OLAPLEX
Bağ Güçlendiren & Saçları Parlatan & Hacim Veren İkili Set
2.980,00 TL
No. 6 BOND SMOOTHER
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Saç Şekillendirici
1.490,00 TL
VIRAL BUN TRIO
OLAPLEX
Olaplex Bun Trendi İçin Bağ Güçlendirici Üçlü Saç Bakım Seti
4.470,00 TL
SMOOTH YOUR STYLE HAIR KIT
OLAPLEX
Saç Pürüzsüzleştirici & Onarıcı & Bağ Güçlendirici Üçlü Saç Bakım Seti
2.640,61 TL 2.240,00 TL
ICONIC STYLING DUO
OLAPLEX
Saçları Şekillendirirken Etkili Bakım Yapan Bağ Güçlendirici İkonik İkili
2.980,00 TL

Kıvırcık Saçlar

KIVIRCIK SAÇLAR İÇİN 3 PRATİK MODEL

  • Kasım 22, 2023

Kıvırcık saçlar için kolay saç modelleri arayışındaysanız sizin için bir araya getirdiğimiz önerilere göz atabilirsiniz.

Kıvırcık saçlar her ne kadar hacimli ve daha canlı görünse de, zaman zaman yönetmesi de oldukça zordur. Bazen hiç şekil almaz bazen de istediğiniz o doğal bukleleri ne kadar uğraşırsanız uğraşın elde etmekle mücadele edersiniz. Eğer böyle günlerde kıvırcık saçlarınızı nasıl şekle sokacağınıza dair kararsızlık yaşıyorsanız, Kıvırcık saçlar için kolay saç modelleri önerilerimize göz atabilir, böylelikle şık kıvırcık saç görünümleri elde edebilirsiniz. 

1- Yandan keskin bir şekilde ayrılarak tek bir tarafta toplanan modeller
Dalgalı ya da kıvırcık saçlarınıza tek bir adımda çok daha romantik ve şık bir hava katmanın yolu, saçınızı sağ ya da sol taraftan derince ayırmak. Ayırdığınız tarafı gergin bir şekilde tokayla tutturarak, buklelerinizin diğer tarafta toplanmasını sağlayabilirsiniz. Bu şekilde saçlarınız da çok daha hacimli bir görünüme kavuşmuş olur.

İsterseniz Olaplex Volumizing Blow Dry Mist ya da We Are Paradoxx Volume Blow Dry Spray gibi hacim veren spreyler yardımıyla hacim miktarını artırabilirsiniz. Yandan ayırdığınız kısmı düz şekilde toplamak yerine örerek de farklı bir hava katmanız mümkün. 

2- Yarım at kuyruğu
Saçınızı yukarıdan mı toplayacaksınız yoksa açık mı bırakacaksınız karar veremediğiniz günler için harika bir model! Hızlı kıvırcık saç şekillendirme fikirleri arasında yer alan yarım at kuyruğu için ihtiyacınız olan tek şey lastik ya da klipsli bir toka.

Saçlarınızı yarım şekilde yukardan topladıktan sonra aşağıda kalan tutamlara maşayla daha belirgin bukleler yapabilirsiniz. Eğer elektriklenmeyi önlemeyi ve saçlarınızın daha da parlamasını isterseniz Olaplex No.7 Bonding Oil kullanabilirsiniz. 


3- Dağınık topuz
Şık kıvırcık saç görünümleri arıyorsanız ancak hızlı ve pratik olmasını da istiyorsanız, dağınık topuzu denemenizi öneririz. Bu görünümü elde etmek için, buklelerinizi belirginleştirmek ve elektriklenmeyle mücadele etmek amacıyla nemli veya kuru saçınıza Olaplex No.6 Bond Smoother uygulayabilirsiniz.

Sonrasında isterseniz ensenizde isterseniz de daha tepede atkuyruğu yaparak saçınızı toplayın. Ardından da tel tokalar yardımıyla saçınızı dağınık topuz olacak şekilde farklı noktalardan tutturun. Yüzünüzün etrafında birkaç tel bırakarak topuzunuzun daha doğal olmasını sağlayabilirsiniz. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ