Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
KURU GÖZ ÇEVRESI İÇİN MÜKEMMEL İKİLİ: RETİNOLLÜ GÖZ MASKESİ + SÜPER NEMLENDİRİCİ GÖZ KREMİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER

Kırışıklıklar

KURU GÖZ ÇEVRESI İÇİN MÜKEMMEL İKİLİ: RETİNOLLÜ GÖZ MASKESİ + SÜPER NEMLENDİRİCİ GÖZ KREMİ

  • Temmuz 01, 2020

Göz çevresi yüzümüzün diğer bölgelerinden farklıdır; çok daha ince ve hassas yapıdadır. Çevresel şartlardan etkilenmeye çok açıktır.

Göz çevresi yüzümüzün diğer bölgelerinden farklıdır; çok daha ince ve hassas yapıdadır. Çevresel şartlardan etkilenmeye çok açıktır. Bu da kolaylıkla yıpranmasına sebep olur. Ayrıca göz çevresinde yüze göre daha az yağ ve ter bezi vardır, bu yüzden kurumaya elverişlidir. İşte tüm bu sebepler göz çevresinin daha fazla kırışmasına neden olur.

Kısaca, göz çevremizin sağlığını ve gençliğini korumak için göz çevresini nemlendiren bakım ürünlerini mutlaka kullanmalıyız!

Eğer göz çevrenizin vaktinden önce yaşlanmasını istemiyorsanız size önereceğimiz 2 özel ürün ile göz çevresi bakımınızı aksatmadan yapmalısınız...
 

HER GÜN KULLANIN / Cilde 24 saat boyunca nem desteği veren süper bir göz kremi

 Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing  Eye Cream , göz çevresindeki 6 çeşit kırışıklığa karşı hızlı ve etkileyici bir çözüm sunan göz çevresi bakım kremidir. Yoğun nemlendirmesi sayesinde kuruluktan oluşan ince çizgileri gözle görülür şekilde azaltır.

Göz çevresinde sebebi stres olanlar dahil olmak üzere tam 6 çeşit kırışıklıkla savaşır :

1) Gözün iç köşesindeki kırışıklıklar

2) Göz altı kırışıklıkları

3) Kaz ayakları

4) Göz kapağı kırışıklıkları

5) Göz altı halkasının altındaki kırışıklıklar

6) Stres kırışıklıkları

Teknolojisi Neuroscience’dan  ilham almıştır. Cildin kendini yenileme sürecini destekleyen ReNeura Teknolojisi+ ile üretilmiştir. Bu teknoloji cildin zamanla etkisi azalan duyusal reseptörlerini yeniden uyandırır ve cildin kırışıklıkları onarmak için kendi onarım sürecini hızlandırarak bakım ürünlerine daha verimli bir şekilde cevap vermesini sağlar. İçeriğinde AQUA PEPTIDE vardır. Kırışıklığa dayanıklılık sağlar, cildin esnekliğini arttırır.
 

 

 

HAFTADA 2-3 KEZ KULLANIN / Retinollü göz çevresi maskesi cildi nem ile dolgunlaştırır

Shiseido  Vital Perfection  Uplifting &Firming Express  Eye  Mask , anında daha sıkı, toparlanmış ve aydınlık bir göz çevresi  maskesidir.  Saf retinol içerir. Saf Retinol, yaşlanma ve yorgunluk belirtilerine karşı daha fazla direnç için cildin doğal hyalüronik asit ve kolajen üretimini artırır. 

Shiseido’nun orijinal TruStructive™ teknolojisi ve yeni Kurenai-Trulift Kompleksi ile cildin yapısını güçlendirmek ve cildi onarmak için cildin kendi doğal onarıcı fonksiyonlarını iyileştirir.

Haftada 1-2 defa rutininizin son adımı olarak maskeyi uygulayın. Ürünü paketten çıkardıktan sonra bantları gözaltına yerleştirip 10 dakika bekletin. Maskeyi aldıktan sonra kalan ürünü parmak uçlarınız ile cildinize yedirebilirsiniz. Retinol içerdiği için gündüz kullanımında üzerine SPF’li bir ürün kullanmanız tavsiye edilir.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ