Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
KUSURSUZ CİLT TEMİZLİĞİ NASIL OLUR?
PAYLAŞ

Makyaj Temizleme

KUSURSUZ CİLT TEMİZLİĞİ NASIL OLUR?

  • Temmuz 03, 2020

Cilt temizleme rutininiz cildinizin güzelliği ile doğru orantılıdır. Yani cildinizi ne kadar iyi temizlerseniz o kadar sağlıklı ve güzel görünen bir cilde kavuşursunuz. 
 

Yüzünüzde makyaj olsun ya da olmasın cildinizi sabah ve akşam temizlemelisiniz.Çünkü iyi temizlenmeyen ciltte bir süre sonra pürüzler, siyah noktalar belirir ve cilt canlılığını, tazeliğini kaybeder. O yüzden cildinizin iyiliği için onu derinlemesine temizlemelisiniz. 

 

Çift etkili temizlik = Kusursuz temizlik
 

Çift etkili temizlik, sağlıklı ve güzel bir cilt için en etkili yoldur. Yağ ile makyajı ciltten kaldırır ardından cilt tipinize uygun bir temizleyici ile yüzünüzü yıkarsanız tüm kalıntılardan ve kirden tamamen kurtulmuş olursunuz. Cildiniz tertemiz, pırıl pırıl, yumuşak ve pürüzsüz olur. 

 

Üstelik cildiniz çok iyi temizlendiğinden üzerine uygulayacağınız kremlerin etkisini daha fazla görürsünüz.
 

 

1. Adım

 

Su ile cildi temizlemek genel bir alışkanlık olsa da, yağ ile makyajı çıkarmak da çok iyi sonuç veren bir yöntem. Böylece cildiniz hem temizleniyor hem bakım görüyor. 
 

Shiseido Perfect Cleansing Oil, gözeneklerdeki temizlemesi zor ten makyajını bile etkili şekilde gideriyor. Shiseido’nun doğrudan ve etkili hızlı makyaj temizleme teknolojisini içeren bu yumuşak ve hafif yağ, suya dayanıklı makyajı bile kalıntısız temizliyor. Cildi hızlıca temizlerken yapışkanlık hissi vermiyor ve nemli bırakıyor. Kullananların bir daha asla vazgeçemediği bir temizleme yağı!
 

- Shiseido Perfect Cleansing Oil’i ellerinize birkaç damla dökün ve yüzünüze hafifçe ovuşturarak sürün. Cildiniz kesinlikle kuru olmalı. 

 

- Sonra ılık su ile durulayın. Tüm makyajın ve kirin akıp gittiğini göreceksiniz. 

 

 

2.Adım

 

Cildinizi yağ ile temizleyip duruladıktan sonra köpüren bir temizleyici ile cildinizi derinlemesine arındırın. Burada önemli olan püf noktası, cilt tipinize göre seçim yapmanız.

 

Kuru cildiniz varsa: Shiseido Ibuki Gentle'i kullanabilirsiniz. Cildin temel nem dengesine zarar vermeden kirleri ve aşırı sebum fazlasını ciltten temizleyen, suyla temas ettiğinde köpüren hassas temizleyicidir.

 

Yağlı/karma cildiniz varsa: Shiseido Ibuki Purifying Cleanser'ı kullanabilirsiniz. Kolay ve hızlı şekilde köpürür; cildin nemini kurutmadan ciltteki fazla sebum fazlasını ve pürüzleri yok eder. Canlandırıcı iki farklı granül içeren temizleyici, hafif köpük dokusu ile gözeneklerden kirleri ve ölü hücreleri derinlemesine temizler. Sebum fazlasını alan temizleyici, normal temizleyicilerin bıraktığı yağ asitlerini yakalar ve temizler, böylece sivilceleri engellemeye ve gözeneklerin görünümünü minimize etmeye yardım eder.

 

Yaşlanma karşıtı (Anti-Aging Etkili): Shiseido Benefiance Extra Creamy Cleansing Foam'ı kullanabilirsiniz. Cilt yüzeyindeki kirleri ve yaşlanmaya sebep olan ölü yüzey hücrelerini cildin ihtiyacı olan nemini almadan nazikçe arındıran zengin, köpüren temizleyicidir. Cildin doğal nemini bozmadan ciltte derinlemesine temizlik sağlar. İçeriğindeki Bio-Hiyalüronik asit içeren granüller uygulama esnasında erir ve cildi yumuşatmak için nemlendirir.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ