Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
MAKYAJ TEMİZLEMENİN EN ETKİLİ 5 YOLU NEDİR? EN İYİ MAKYAJ TEMİZLEYİCİLER HANGİLERİ?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
PERFECT CLEANSING OIL
SHISEIDO
Makyaj Temizleyici Yağ
2.200,00 TL
INSTANT EYE AND LIP MAKEUP REMOVER
SHISEIDO
Suya Dayanıklı Göz ve Dudak Makyajı Temizleyicisi
1.750,00 TL
GENTLE OIL-FREE EYE MAKEUP REMOVER
NARS
Yağsız Göz Makyaj Temizleyici
1.350,00 TL

Makyaj Temizleme

MAKYAJ TEMİZLEMENİN EN ETKİLİ 5 YOLU NEDİR? EN İYİ MAKYAJ TEMİZLEYİCİLER HANGİLERİ?

  • Temmuz 03, 2020

Cildinizin genç ve güzel görünmesi için sadece kozmetik ürünleri kullanmak yetmez. Cildinizin en temel ihtiyacı öncelikle iyi bir temizliktir.


Yüz yıkamak, çoğu zaman ertelenebilir ve önemsiz bir iş gibi gelebilir. Ama sağlıklı bir cildin temel kuralı temizliktir. Eğer cildinizde makyaj varsa, mutlaka makyajınızı temizlemelisiniz. Asla yatağa makyajlı girmemelisiniz. Çünkü makyajla uyuduğunuz zaman, cildinize tüm kirler dolar ve gözenekleriniz tıkanır. Gece yenilenen cilt, olağan işlevini yapamaz ve sabah uyandığınızda yorgun ve çökkün gözükürsünüz. Üstelik bu sürekli tekrarlandığında cildiniz yıpranır ve gençlik görüntüsünü, ışıltısını kaybeder. Bu yüzden sağlıklı ve güzel gözüken bir cildin ilk koşulu, makyajı ciltten atmak olmalıdır. 
 

Cildinizi makyajdan arındırmanın birçok yolu var. İşte, makyaj temizlemenin en etkili 5 yolu ve en iyi makyaj temizleyicileri: 
 


1) Cilt temizleme suyu

 

Cildin PH dengesiyle uyumlu, ten-dudak ve göz makyajını çıkaran cilt temizleme suyu oldukça pratik bir temizleyicidir. Tek ürünle tüm makyajınızı çıkarabilirsiniz. Yağlı ve karma ciltler için idealdir. Yağsız ve alkolsüzdür. Cildin yağ ve nem dengesini kurmasına yardım eder. 
 

Shiseido Pureness Refreshing Cleansing Water, kiri ve makyajı en iyi şekilde temizlemeye yardımcı olur. Hassas ciltlere de uygun nazik bir temizleyicidir. Cildi tazeler, temizler, nemli ve rahat hissetmesini sağlar. Ayrıca sivilce gibi problemlere dayanıklı hale getirir. Yağsız ve alkolsüz olan cilt temizleme suyu, cildinizin pH dengesini düzenler.

 

2) Temizleyici yağlar

 

Ciltteki tüm kiri ve makyajı arındıran temizleme yağları da çok etkili temizleyicidirler. Kuru ve nemsiz ciltler için çok ideal olan temizleme yağları, hem makyajı çıkarır hem de cilde bakım yapar. Tüm makyajınızı bu yağ ile çıkardıktan sonra cildinizi ekstra nemlendirmeye bile ihtiyaç duymazsınız.
 

Shiseido Essentials Perfect Cleansing Oil, gözeneklerdeki temizlemesi en zor ten makyajını bile etkili şekilde giderir. Shiseido’nun doğrudan ve etkili hızlı makyaj temizleme teknolojisini içeren bu yumuşak ve hafif yağ, suya dayanıklı makyajı bile temizler. Cildi hızlıca temizler ve yapışkanlık hissi vermeden, nemli bırakır.

 

Make Up For Ever Extreme Cleanser, yoğun etkili cilt temizleme yağıdır. Ciltteki kirleri anında temizler. Suya dayanıklı olanlar da dahil olmak üzere her türlü makyajın ciltten temizlenmesini sağlar.
 

 

3) Jel temizleyici

 

Cildini su ile temizlemekten hoşlananlar için jel temizleyiciler idealdir. Cilde ferahlık ve tazelik verirler. Cildin nem dengesini korurlar.

 

Shiseido Skincare Rinse off Cleansing Gel, yenileyici nazik jel temizleyicidir. Makyajı, kiri ve yağ fazlasını siler. Cildi yice temizler ve cilde nem sağlar. Cildi pürüzsüzleştiren jel temizleyici, cildin temiz ve rahat olmasını sağlar.
 

4) Temizleme sütü

 

Temizleme sütü, cildi nemlendirir ve aynı zamanda suya dayanıklı makyajı bile çıkarır. İçeriği zendin olduğu için kuru ve hassas ciltler için çok etkili temizleyicidir. Cildi temizlerken gerekl nemi de sarfederek ona bakım yapar. 
 

Make Up For Ever Gentle Milk, yüz ve göz makyajını etkili bir şekilde çıkaran ve cildi arındıran yumuşak, zengin içerikli ve nemlendirici bir temizleme sütüdür. Nemlendirici ve yeniden yapılandırıcı maddelerin yanı sıra yumuşatıcı meyve özleri içeren formülü sayesinde cildi daha yumuşak ve sakin hale getirir. Hafif, canlılık verici ve enfes badem bazlı bir kokusu vardır.
 

5) Temizleme kremi

 

Temizleme kremi ile makyajı çıkardığınızda cildiniz ferahlar ve rahatlar. Nem açısından zengindir. Neme ihtiyaç duyan tüm ciltler kullanabilir.
 

 

Shiseido Creamy Cleansing Emulsion, cildi zengin kremiyle sarmalayarak pürüzsüzlüğe kavuşturur. Bio-compatible temizleyici faktörlerle makyajı ve kiri nazikçe ve etkili bir biçimde temizler. Shiseido Creamy Cleansing Emulsion, cilde yumuşaklık ve rahatlık hissi veren Shiseido nemlendiricisi Bio-Hyaluronic Complex ile cildi nemlendirir. Göz makyajı temizleyicisi olarak kullanılabilir.
 

Shiseido Essentials Gentle Cleansing Cream, kuru veya ıslak kullanıma olanak veren, krem yapıda nazik temizleyicidir. Cildi ipek pürüzsüzlüğünde bırakır. Cildin temel nemini bozmadan, kirleri tamamen temizler. Ciltte yapışkanlık hissi bırakmaz. 
 

Make Up For Ever So Divine, suya dayanıklı olanlar dahil olmak üzere her türlü makyajı temizleyen mineralli ve rahatlatıcı bir temizleyici kremdir. Kuru ve hassas ciltleri yatıştırır ve rahatlatır. Cilde dokunduğunuzda kadifemsi bir his yaratır. Nemlendirici, yatıştırıcı, yumuşatıcı ve yenileyici etken maddeler bakımından zengin bir içeriğe sahip formülü sayesinde cildin yumuşaklığını ve esnekliğini artırır. 
 

Temizliğin ardından Make Up For Ever Cool Lotion şart! 

 

Cildinizi neyle temizlerseniz temizleyin, ardından tonik kullanmanız hem cildinizi sıkılaştırır hem de gözenekleri derinlemesine son kez arındırarak makyaj temizliğini tamamlar. Üzüm çekirdeği içeren Make Up For Ever Cool Lotion; alkol içermeyen yatıştırıcı losyondur. Tonik yerine kullanabilirsiniz. Cildi gündüz ve gece bakımı için hazır hale getirir. 


 

Göz ve dudak için ayrı temizleyici mi istiyorsunuz?

 

Göz ve dudaklarınız için spesifik makyaj temizleyicileri isterseniz de size 2 mükemmel önerimiz var:
 

Nars Gentle Eye Makeup Remover, ovalamaya gerek kalmadan suya dayanıklı makyaj bile olsa bütün göz ve dudak makyajını çıkaran yüksek performanslı, son derece hafif yağsız bir makyaj temizleyicidir. Hassas gözler için harikadır ve kontakt lens takanların kullanımı için yeterince naziktir. Hassas göz alanını yatıştırdığı bilinen salatalık ve papatyayla zenginleştirilmiştir.
 

Shiseido Essentials Instant Eye Lip Makeup Remover, suya dayanıklı ve uzun süre kalıcı etkili göz makyajı ve ruju anında çıkarabilen makyaj temizleyicisidir. Gözleri ve dudakları çevreleyen hassas cildin nemliliğini korumak için ksilitol içermektedir. Hiçbir şekilde gözlerde yanmaya, bulanık görmeye ya da alerjik reaksiyonlara sebep olmayan Shiseido Instant Eye Lip Makeup Remover, ciltte yağlı bir his bırakmaz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ