Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
LIFTING ETKİLİ YÜZ MASAJ ALETİ: T- BAR
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
-T- SHAPED ENERGY BEAUTY BAR
AURELIA GENEVE
Sarkma Karşıtı & Çizgi Giderici Titreşimli -T- Güzellik Masaj Aleti
1.590,00 TL 1.431,00 TL

Cilt Bakım Aletleri

LIFTING ETKİLİ YÜZ MASAJ ALETİ: T- BAR

  • Nisan 06, 2022

Yüz masaj aletlerine yeni nesil güzellik ve estetik aletleri de diyebilir miyiz? Evet, bizce diyebiliriz. 

Son dönemlerde oldukça popülerleşen ve tercih edilen yüz masaj aletlerine biz de birçok kez yazılarımızda yer verdik, fakat bu güzel ve özel yüz masaj aletlerinin öyle çok çeşitleri geliştirilmeye ve satışa sunulmaya başladı ki her biri sayfalarca anlatılabilir.

Gördüğümüz her masaj aletinin farklı özellikleri, farklı şekilleri ve farklı çeşitleri olsa da halen aralarındaki farkları ya da hangisini seçeceğimiz konusunda belirsizlikler yaşayabiliyoruz. 

Bu yazımızda ise sizlere tamamen lifting etkili olan, çok özel olarak geliştirilmiş ve alışılmışın dışında çok yeni olan bir yüz masaj aletinden bahsedeceğiz. 

Bizler bu özel masaj aletini çok beğendik ve çok sevdik, bu yazımızdan sonra sizlerin de bu eşsiz özelliklere sahip masaj aletini çok seveceğinize eminiz. Hele bir de cildinizdeki etkilerini görseniz asla vazgeçemezsiniz. 

Peki, nedir bu lifting etkili yüz masaj aleti?

Bahsettiğimiz ürün AURELIA GENEVE -T- SHAPED ENERGY BEAUTY BAR

Bu yüz masaj aletinin en büyük özelliklerinden biri pembe altın renkli özel bir metalden elde edilmiş olması. Bir diğer güzel özelliği ise T şeklinde olmasıdır. Bu şekli sayesinde yüzün her bölgesinde zahmetsizce ve rahatlıkla uygulama kolaylığı sağlıyor. Ve tabii ki eşsiz güzelliklerinden biri de titreşimli olması, pil ile çalışan ve titreşimli olan bu yüz masaj aleti dakikada 6000 titreşim yayarak ciltte kan dolaşımını hızlandırıyor. Ve bu sayede ciltte lifting etkisi yaratarak cildi sıkılaştırıyor, toparlıyor, elastikiyet kaybını önlüyor ve cildi canlandırıyor. Masaj esnasında stresi azaltarak da rahatlama sağlıyor. AURELIA GENEVE -T- SHAPED ENERGY BEAUTY BAR Tüm cilt tiplerinin kullanımı için uygundur. 

Sadece yüz bölgesinde değil, göz çevresinde, boyun, dekolte bölgesinde ve eller üzerinde de kullanımı uygun olup aynı zamanda su geçirmez özelliği ile duşta da rahatlıkla kullanılabilir. 

Bakım rutininize ekleyerek bakım kremlerinizi veya bakım serumlarınızı AURELIA GENEVE -T- SHAPED ENERGY BEAUTY BAR ile uygularsanız krem ve serumlarınızın da etkisini artıracaktır. Günde 2-3 dakika cildinize bu harika yüz masaj aleti ile masaj yapmanız cildinizde mükemmel sonuçlar ile karşılaşmanız için yeterli olacaktır.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ