Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
MELEKLERİN MAKYAJLARI
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
i
SHEER GLOW FOUNDATION
NARS
Cildin Işıltısını Ortaya Çıkaran Fondöten
2.240,00 TL

Ünlülerin Makyajı

MELEKLERİN MAKYAJLARI

  • Temmuz 21, 2020

Nemli dudaklar, aydınlık bakışlar, güneş değmiş gibi sağlık fışkıran parlak tenler... Kış kasvetinin asla uğramadığı tek yer olan Victoria’s Secret şovlarından bahsediyoruz elbette! Son 2 sezondur melekleri podyuma hazırlayan Dick Page’ten, bu güzellerin podyumdaki makyaj sırlarını kaptık!
 

1) ‘Nemlendirici’ anahtar kelime! Elbette doğru miktarda kullanılırsa... Nemlendiriciyi cilde boca etmeyin, yeteri kadar miktarda kullanın. Fazla nemlendirici makyajı bozar. Yeteri miktarda olanı ise cilde ihtiyacı olan hidrasyonu verir. 

Shiseido Ibuki serisini kullanmayı tercih ediyorum. Kızların cildini çok güzel nemlendirip, istediğim tazeliği veriyor.” 

 

2) Bronzlaştırıcı olmadan bir Victoria’s Secret defilesi düşünülemez! 

“Modellerin yüzlerindeki sağlıklı parlaklığı sağlamak için Make Up For Ever Pro Bronze Fusion kullanıyorum. Bunu tüm yüze hatta dekolte bölgesine de uyguluyorum. Fırçayla dokunurmuş gibi yapıyorum o kadar, bastırmanıza ve yoğun olarak kullanmanıza gerek yok.”

 

3) Az, çoktur. Meleklerin makyajındaki felsefe bu. Ten makyajı ve görünümü çok önemli.

“Sıcak, cool ve doğal görünüm için yüzün tamamına fondöten uygulamıyorum, zaten bronzer uyguladım. Göz çevresine , burun ve dudak kenarlarına Nars Sheer Glow Foundation veya Make Up For Ever Face&Body Foundation kullanmayı tercih ediyorum. Ciltteki kırmızılıkları yok ediyorum, yağlı görünüm varsa onu alıyorum, yeterli. Pudra asla sürmüyorum, fondötenin verdiği parlaklığı pudranın almasını istemiyorum.”

 

4) “Victoria’s Secret’ın dudak rengi pembedir. Bu değişmez. Nars Larger Than Life Lipgloss Coeur Sucre pembesi son zamanlardaki favorim. Tam meleklerime yakışır pembe! Üstelik oldukça dayanıklı. Bu da şov boyunca sürekli tazeleme gerektirmediği için ayrıca memnunum.”

 

5) “Gözleri vurgula! Hafif bir gölge için Shiseido Shimmering Cream Eye Color in Sable (BR709) ,altın parıltılı boz kahverengi krem farı kullanıyorum. Tüm göz renklerine yakışıyor. Daha sonra bunu Caviar (BK912) ve Shoyu (BR623) ile karıştırıyorum. İkisi de koyu renk, Caviar siyah, Shoyu’da koyu kahve. Bu ikisinin karışımı çok güzel ve doğal bir gölge yaratıyor. Alttan da Sable’ın altın parıltıları yansıyor.”

 

6) Kirpiklere uzun ve takma kirpik havası vermeden olmaz! Babydoll görüntüyü yakalamanın son dokunuşu, kirpikler. “Kirpiklere olağanüstü hacim ve kıvrım veren Make Up For Ever Smoky Lash kullanıyorum. Altına mutlaka Make Up For Ever Lash Fiber maskara bazını sürüyorum, bunun üstüne maskara sürünce kirpikler arzu ettiğim görünüme ulaşıyor. Takma kirpik kullanmaya ihtiyaç duymuyorum.”

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ