Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
MEZUNİYETİNİZDE ÜNLÜLERDEN ÇALABİLECEĞİNİZ SAÇ VE MAKYAJ STİLLERİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
LACQUER ROUGE
SHISEIDO
Yoğun Renk Veren Parlak Ruj
1.090,00 TL

Saç

MEZUNİYETİNİZDE ÜNLÜLERDEN ÇALABİLECEĞİNİZ SAÇ VE MAKYAJ STİLLERİ

  • Temmuz 18, 2020

Bu çileli süreci düşünmekten ve devamlı karar değiştirmekten yoruldunuz mu? Endişelenmeyin, dünyanın en ünlü genç yıldızlarının makyaj ve saç stillerini sizin için derledik.

İlk ünlümüz sizi asla hayal kırıklığına uğratmayacak olan Blake Lively. Ülkemizde Ölümsüz Aşk adıyla gösterime giren The Age of Adaline filminin galasındaki stili tamamen filmde oynadığı karakter gibi tamamen zaman kavramından bağımsızdı. Lively’nin bu tarzı sizi bu en özel gecenizde muhteşem hissettirecek ve yıllar sonra fotoğraflarınıza nostalji için baktığınızda asla pişmanlık duymayacaksınız!


BLAKE LIVELY’NİN HOLLYWOOD STİLİ DALGALI SAÇLARI

 

Hollywood stili dalgalı saçlar size zaman ve mekandan bağımsız bir görünüm sağlar. Bu görüntüye sahip olmak için Marrakesh Oil kullanabilirsiniz.Saçı beslemek, şekil vermek ve mükemmel parlaklığa kavuşturmak için geliştirilen Marrakesh ürünlerinin sırrı içeriğindeki Argan Yağı ile Hint Keneviri’nde gizli. Yenileyici ve yaşlanma etkilerini giderici etkiye sahip bulunan Argan Yağı, yüksek oranda vitamin E ve Omega 3, 6, 9 yağları içeriyor. Bu vitamin ve yağlar saçın mevcut hasarlarını onarırken gelecekte oluşabilecek hasarlara karşı saçın direncini artırıp sağlıklı saç tellerine sahip olmanızı sağlar. (Bu ürünler çok yakında makyajtrendi.com’da!)

 

SARAH HYLAND’İN BRONZ TENİ

 

Sarah Hyland gibi gözükmek, plajdan yeni gelmiş gibi bir görüntü elde etmek istiyorsanız yanaklarınıza ve yüzünüzün diğer kıvrımlarına (elmacık kemiği, şakak,) Nars Contour Blush Gienah uygulayın. Nars Contour Blush'ın ikili kontür allık paleti, yüze derinlik ve renk verir. Yüz hatlarını çok güzel vurgular. Paletin koyu rengi hatları vurgularken, açık rengi aydınlatmaya yarar.


SHAILENE WOODLEY’İN KIRMIZI DUDAKLARI

 

Dikkat çekmek için en garanti yol Shailene Woodley’in kullandığı gibi kırmızı ruj sürmek. Genç yıldızın makyaj sanatçısı Roxy bunun için Shiseido’nun Lacquer Rouge RD413 rengini öneriyor.


ZENDEYA’NIN CESUR KAŞLARI

 

Belirgin ve cesur kaşlar önemli bir trend ve Zendaya dünya üzerinde bunu en güzel uygulayan ünlülerden biri. Belirgin bir kaş yaratmak için seyrek alanlara Make Up For Ever ‘ın çok işlevli Aqua Brow Kit’i ile uygulama yapın!


VANESSA HUDGENS’İN IŞILTILI LINER’I

 

Balo geceleri aynı zamanda nostaljinin de tavan yaptığı gecelerden biridir. Gri eyeliner ile sisli göz makyajınızı bir adım ileriye taşıyabilirsiniz. Bunun için Make Up For Ever Aqua Liner Iridescent Anthracite kullanabilirsiniz.


RIHANNA’NIN DAĞINIK TOPUZU VE KOYU RUJU

 

Makyajınızı Rihanna gibi dağınık ve tepeden bir topuzla kombine etmeyi deneyin. Koyu bir ruj ile de makyajınıza sofistike bir hava katın. Make Up For Ever Rouge Artist 48 Satin Black Current’in koyu bordo rengi nefis!
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ