Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
SAÇ DÖKÜLMESİNE SON VEREN EŞSİZ ÜRÜN: SHISEIDO ADENOGEN
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Saç

SAÇ DÖKÜLMESİNE SON VEREN EŞSİZ ÜRÜN: SHISEIDO ADENOGEN

  • Temmuz 03, 2020

 

Ne kadar can sıkıcı bir durum değil mi? Saçlarınızı her taradığınızda fırçada kalan saçları görmek. Saç dökülmesi sadece erkeklerde görülen bir durum değil maalesef, biz kadınlarda da görülebiliyor. Bu durum size endişe veriyorsa, o zaman doğru yerdesiniz! Çünkü size hem kadınlar hem erkekler için saç dökülmesini önleyen gerçekten eşsiz bir üründen bahsedeceğiz.

 

Adenogen serum saç dökülmesine nasıl etki ediyor?

 

Adenogen Formula, zayıflayan saça ve saç dökülmesine karşı savaşta en yeni ve en etkili yol. Saç köklerinin canlılığını arttırarak saç derisine hacimli bir görünüm veriyor. Adenogen’i saç derisine masajla uygulamak, saç derisindeki mikro kan dolaşımını ve oksijen iletimini arttırıyor. Saçta yapışkan bir his bırakmadan uygulamanın hemen ardından saç derisinde canlılık hissini farkediyorsunuz. 

 

Dökülmeyi önleyen patentli bio-içerik: Adenosin 

 

Bu formülün etken maddesi Adenosine’dir. Bir DNA bileşeni olarak doğal yollarla oluşan Adenosine, hızlı, kesin ve eşsiz sonuçlar sağlayan bio-uyumlu bir içeriktir. Adenosine, saçın en hacimli ve en sağlıklı görünmesi için gerektiği şekilde, saç hücreleri için doğrudan ideal ortamı sağlıyor.

 

Nasıl uygulanmalı?

 

Günde iki kez, sabah ve akşam temiz saç derisine Adenogen Formula’yı uygulayın. Hacimli ve kalın görünümlü saçlara sahip olmak için yalnızca 5 dakika yeterli.
 

- Tüm saç derisine, doğrudan deriye temas edecek şekilde (saça değil) bir kaç damla damlatın. Parmak uçlarıyla nazikçe saç derisine masaj yapın. 

- Saçınızı yıkadıktan sonra ürünü uygulayacaksanız, uygulama öncesinde saçınızın ve saç derinizin tamamen kurumuş olduğundan emin olun. 

- En ideal sonuç için, uzun aralıklarla çok miktar kullanmak yerine, uygun miktarlarla düzenli olarak kullanın. 

 

Hem erkeklerin hem kadınların kullanabildiği bu ürünün kanıtlanmış sonuçlarını bilmek ister misiniz?

 

Bilimsel olarak kanıtlanmış sonuçlar

 

Shiseido Laboratuvarları ile Japonya'daki Tokushima Üniversitesi'ndeki saç bilim uzmanlarının ortak çalışması sonucunda bulunan bu mucize ürün, saç tellerinde incelme ve kayıp yaşayan erkekler ve kadınlar için özel geliştirilmiştir.

 

- İlk piyasaya sürüldüğü Mart 2005 tarihinden itibaren 1.5 milyon adet satan Adenogen, etkisi klinik deneylerde %94.1 oranında kanıtlanmıştır. Bu klinik deneyler yaşları 30-50 arası değişen 102 erkek üzerinde, 6 ay boyunca günde 2 kere kullanılarak test edilmiştir.

 

Shiseido’ya patentli etken madde

 

Formülün ana içeriği Adenosine, Japonya Sağlık Bakanlığı tarafından saç büyümesinde etkili bir madde olarak kabul edilmiştir. Adenosine, 2018 yılına kadar Shiseido'ya patentlidir. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ