Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
MURAT BEKLER: GECE MAVİSİ GÖZ MAKYAJI NASIL YAPILIR?
PAYLAŞ

Röportajlar

MURAT BEKLER: GECE MAVİSİ GÖZ MAKYAJI NASIL YAPILIR?

  • Temmuz 07, 2020

Profesyonel makyaj sanatçısı Murat Bekler’e gece için lacivert tonlarda makyaj nasıl yapılır, püf noktaları var mıdır, merak ettiğimiz her şeyi sorduk. 

 

Gece mavisi göz makyajı hangi makyaja alternatif olabilir?

 

Siyah-gri renklerin ağırlığından sıkılan, değişiklik arayan, hem şık hem de modern bir makyaj isteyen herkes gece mavisi tonlarında göz makyajı yapabilir.
 

 

Bu renk kimlere yakışır?

 

Mavi gözlüler hariç herkese çok yakışır. Özellikle kahverengi gözlüler, esmer ve buğday tenliler bu rengi mutlaka denemeliler. 
 

Peki, gece mavisi göz makyajına nasıl başlanmalı?

 

Lacivert tonlarda göz makyajı yapmadan önce ten makyajınızı yapın. Cildinizin mükemmel olması gerek. Bu yüzden baz ve fondöten kullanarak cildi kusursuzlaştırın. Boynunuz ve yüz arasında ton farkı olmamasına dikkat edin, hatta fondöteni sürerken boynunuza doğru da biraz kaydırın.
 

Cildin kusursuz olması neden önemli?

 

Gözlerde yoğun bir renk kullanılacaksa, odak noktası tamamen burası olacaktır. Ve düzgün, homojen bir ciltte, göz makyajları daha iyi görünür. 
 

 

Makyaja başlıyoruz... Neler yapalım?

 

Göz kapağına baz olarak, Make Up For Ever’in Intense Blue 20 Aqua Cream farını komple yayın. Kremsi yapıda olduğu için çok iyi dağıtın. Bu, suya dayanıklı bir ürün olduğu için üstüne sürülen toz farın kalıcılığını arttırır. Göz makyajının dağılıp bozulmasını engeller. Makyajınız ilk anki tazeliğini korur. Ayrıca güçlü bir renk olduğu için, gece makyajında çok idealdir. Kaş altına kadar rengi kaydırabilirsiniz. Biraz ‘smoky’ bir görünüm olur böylece...
 

Sonra çarpıcı bir etki yaratmak için göz pınarlarına aydınlatıcı far sürün. Ve 2 rengin iç içe geçmesini sağlayın, fırça ile üzernden geçin. Kaş altına da biraz aydınlık verin. Bu, göz kapağındaki farın çok daha iyi görünmesini sağlar. 
 

Göz kalemi kullanmak gerekli mi?

 

Evet. Göz içine siyah kalem çekin. Siyah kalem makyajın etkisini arttırır. Gece makyajında mutlaka kullanın. Sonra mavi farı alt kirpik diplerine de çok hafif uygulayın.
 

En önemli püf noktası nedir?

 

Gözü daha iri, çekik ve etkileyici göstermek için gözün dış köşelerinde farı mutlaka kullanın. Badem göz etkisi yaratır. Buraya far sürdükten sonra fırça ile yukarı doğru hafifçe rengi çekerek dağıtırsanız bu efekti elde etmiş olursunuz. 
 

Ne renk maskara kullanılmalı?

 

Ben Smoky Lash’ın mavi maskarasını tercih ediyorum. Göz makyajını iyice vurguladığı için bu rengi uygulamayı seviyorum. 
 

Ruja geldik...

 

Kesinlikle ve kesinlikle koyu renklerden uzak durulmalı. Yumuşak pembe, hafif renkli rujlar sürülmeli bu göz makyajında...

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ