Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
OLAPLEX NEDİR VE NASIL KULLANILIR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
No. 9 BOND PROTECTOR NOURISHING HAIR SERUM
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Besleyici Saç Serumu
1.490,00 TL
No. 3 HAIR PERFECTOR
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici ve Saç Kusursuzlaştırıcı
1.490,00 TL
No. 7 BONDING OIL
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Saç Bakım Yağı
1.490,00 TL
No. 4C BOND MAINTENANCE CLARIFYING SHAMPOO
OLAPLEX
Derinlemesine Temizleyen & Bağ Güçlendiren Şampuan
1.490,00 TL
No. 4P BLONDE ENHANCER TONING SHAMPOO
OLAPLEX
Renk Koruyucu & Bağ Güçlendirici Mor Şampuan
1.490,00 TL 1.345,00 TL
No. 4 BOND MAINTENANCE SHAMPOO
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Bakım Şampuanı
1.490,00 TL
No. 5 BOND MAINTENANCE CONDITIONER
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Saç Bakım Kremi
1.490,00 TL
No. 8 BOND INTENSE MOISTURE MASK
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici &Yoğun Onarıcı & Nemlendirici Maske
1.490,00 TL
No. 6 BOND SMOOTHER
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Saç Şekillendirici
1.490,00 TL
No. 0 INTENSIVE BOND BUILDING TREATMENT
OLAPLEX
Bağ Yapılandırıcı Yoğun Saç Bakım Spreyi
1.490,00 TL

Saç Bakımı

OLAPLEX NEDİR VE NASIL KULLANILIR?

  • Ocak 20, 2023

Eğer henüz Olaplex markasıyla ve ürünleriyle tanışmadıysanız, biraz daha yakından tanımak ve bir keşfe çıkmak için yazımızı okumaya devam edin!

Söz konusu saçlar olduğunda kadınların şans vermeyeceği işlem ya da ürün yok desek yanılmış olmayız. Zira hepimiz ayna baktığımızda saçlarımızın güzel göründüğünden emin olmak istiyoruz ve bunun için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız değil mi? Ancak uygulanan işlemler zaman zaman saç sağlığını olumsuz yönde etkileyebiliyor. Özellikle de açıcı kimyasallarla saçların renklendirilmesi ve sık sık ısıyla şekillendirme, bir süre sonra saçların yıpranmasına, kırılmasına ve matlaşmasına neden oluyor. Peki, tüm bu işlemleri uygularken bir yandan da saçlarımızı sağlıklı tutabilmenin yolu yok mu? Sıkça tercih edilen ve doğal yağlarla yapılan bakımlar öne çıksa da, profesyonel bir dokunuşun önemi bu noktada çok büyük.

Olaplex nedir?
Saç bakımı konusuna biraz ilgiliyseniz, muhtemelen ikonikleşmiş bu markayı duymuşsunuzdur. Hatta “Diğer markalardan farkı ne olabilir?” sorusu da aklınızdan geçmiş olabilir. Olaplex markasını öne çıkaran ve benzerlerinden ayıran şey, moleküler düzeyde çalışarak üstün bir teknolojiyi ürünlerine dahil etmesi. Olaplex ürünlerindeki hasar görmüş disülfit saç bağlarını eski haline getirmekten sorumlu olan aktif bileşen bis-aminopropil diglikol dimaleat, başka hiçbir markada bulunmuyor.

Yani Olaplex’in patentli bileşeni. Bu sayede de saçların incelmesini, saç tellerinin zayıflaşmasını, koparak dökülmeleri, renk açma ve boyatma nedeniyle oluşan kırılmaları önlüyor. Ayrıca saçı güçlendiriyor, kopmuş bağları güçlendiriyor ve saçı çok daha canlı ve parlak hale getiriyor. Olaplex’in sunduğu saç bakımlarının en iyi yanı da kuaföre gitmek zorunda kalmadan ev konforunda gerçekleştirebilmeniz.

Olaplex ne işe yarar ? Olaplex’in saçlara sunduğu faydalar neler?

Olaplex ürünlerinin saçlar üzerinde ne gibi mucizeler yarattığını biraz da detaylı olarak inceleyelim.

Saçı Korur

Açıcı işlemler saçın kalitesini ve sağlığını etkileyebilir. Disülfit bağlarını kırar ve saçı zayıflatarak saç dökülmesine neden olur. Olaplex ürünleri ise bu disülfit bağlarını korur ve saçı daha güçlü hale getirir. Saçlarınız daha az kırılır ve daha parlak hale gelir.

Zararlı içerikler olmadan saçı sağlıklı hale getirir

Olaplex ürünlerinin içerisinde paraben, sülfat ve glüten gibi zararlı maddeler yer almıyor. Zira bu maddeler iltihaplanma, kaşıntı, tahriş ve kafa derisi kuruluğuna neden olabiliyor. Olaplex böylelikle saçlarınızı temiz içerikleriyle onarıyor.

Doğal saçlar üzerinde de etkili

Saçlarınız boya ve açıcı işlemlerden dolayı yıprandıysa elbette Olaplex sizin için çok daha önemli bir konumda yer almalı. Ancak saçlarınızda boya yoksa, bu durum Olaplex ürünlerini kullanamayacağınız anlamına gelmiyor. Hiç kimyasal işlem uygulatmadıysanız da saçlarınızı sağlıklı tutmak için saç bakım rutininize bu ürünleri dahil edebilirsiniz.

Patentli içerik

Olaplex, saçları tedavi etmek ve sağlığına kavuşturmak için sunduğu ürünlerde patentli içeriğine yer veriyor. Yani devreye benzersizliğini sokarken, saçtaki kopan bağları yeniden güçlendirmenin yolu Olaplex’ten geçiyor.

Olaplex nasıl kullanılır?

No. 3 Hair Perfector, markanın en popüler ürünü. Saçları ağırlaştırmadan güçlü bir bakım sunuyor. Hem de 30 dakika gibi kısa bir sürede. Üstelik herkes Olaplex kullanmak için kendine farklı bir rutin belirleyebiliyor. Normal olarak duşta kullandığınız şampuan ve saç kreminin ardından duş sonrası kullanabileceğiniz üç farklı şekillendirici ürün mevcut; No.6 Bond Smoother,  No.7 Bonding Oil ve No.9 Bond Protector Nourishing Hair Serum. Olaplex ayrıca özellikle sarışınlar için tasarlanmış mor bir şampuana da sahip.

Olaplex dünyasında hangi ürünler yer alıyor?

Hangi Olaplex ürününün size uygun olacağını merak ediyorsanız, tek tek ürünleri tanımaya başlayalım.

N° 0 Intensive Bond Building Hair Treatment - Hasarlı Saçlar için Bağ Güçlendirici Yoğun Saç Bakım Spreyi

Olaplex’in evde saç bakımına dair sunduğu serinin ilk ayağı olan bu ürün, yoğun onarıcı bir saç bakım spreyi. İki aşamalı saç bakımının ilk adımında yer alan No. 0 Intensive Bond Building Hair Treatment, No.3 Hair Perfector için bir astar görevi görüyor. Bununla birlikte ise saç bağlarını yeniden güçlendirmek için saç bakım tedavisinin etkinliğini artırıyor. Bir diğer özelliği de Olaplex’in patentli bağ güçlendirme teknolojisinin en yüksek konsantrasyonuna sahip olması.

N°3 Hair Perfector - Saç Kusursuzlaştırıcı

En popüler Olaplex ürünü olarak karşımıza çıkan No.3 Hair Perfector, boya, ısı, güneş ve çevresel faktörlerden dolayı yıpranmış, hasar görmüş tüm saçları eski sağlığına döndürmeyi amaçlıyor. Saçtaki kırılmaları azaltarak saçı gözle görünür şekilde güçlendirirken, hasarları onararak ve saç yapısını koruyarak saçın sağlıklı görünümünü ve dokusunu geri kazandırıyor.

Olaplex no 3 nasıl kullanılır diye merak ediyorsanız OLAPLEX NO.3 NASIL KULLANILIR? yazımızı okumak için tıklayın

N°4 Bond Maintenance Shampoo - Bağ Güçlendirici Bakım Şampuanı

Normal şampuanlardan farklı olarak Olaplex’in patentli bağ güçlendirme teknolojisine sahip olması, elbette benzerlerinden ayrışmasını sağlıyor. Yüksek oranda nemlendirici ve onarıcı özellikleri sayesinde her kullanımda saçları daha parlak ve sağlıklı hale getiriyor. Saçtaki kırılmaları azaltması ve elektriklenmeyi önlemesi de diğer özelliklerinden.

Nº.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo -  Sarı Saçlara Özel Renk Koruyucu Şampuan

Eğer sarı ve gri saçlarınız varsa, bu şampuan kesinlikle saç bakım rutininizde olmayı hak ediyor. Yüksek konsantrasyonlu sülfatsız bu şampuan en başta saç tonunu korumakla ve canlı tutmakla görevli. Diğer mor şampuanlara kıyasla da saç rengini 3 kat daha canlı hale getiriyor.

Nº.4C Bond Maintenance Clarifying Shampoo - Saçları Derinlemesine Temizleyen Bağ Güçlendirici Şampuan

Olaplex dünyasında yer alan bir başka şampuan ise saç derisini arındırmaya odaklanmış durumda. Tek kullanımda saçtaki kiri ve birikintileri nazikçe temizlerken, yağlı saç derisini kontrol altına almaya yardımcı oluyor.

Nº 5 Bond Maintenance Conditioner - Bağ Güçlendirici Saç Bakım Kremi​​​​​​

Yüksek oranda nemlendirme sağlayan Nº 5 Bond Maintenance Conditioner, saçları parlak ve sağlıklı hale getiriyor. Hasar görmüş bağları güçlendirip elektriklenmeyi kontrol altına almaya yardımcı olurken,  saçları derinlemesine nemlendiriyor.

Nº 6 Bond Smoother - Bağ Güçlendirici ve Sakinleştirici Durulanmayan Saç Şekillendirici

Saç temizliğinin ardından sıra şekillendirmeye geliyor. Durulanmayan bu saç şekillendirici, 72 saate kadar elektriklenmeyi azaltıyor. Kuru, boyalı ve kimyasal işlem görmüş tüm saçları nemlendirip güçlendiriyor. Artı olarak ise saçlar doğal halinde kurutulmaya bırakıldığında bukleleri yumuşak bir şekilde belirginleştiriyor.

Nº 7 Bonding Oil - Bağ Güçlendirici ve Şekillendirici Saç Bakım Yağı

Saç yağlarını kullanmayı seviyor ancak saçınızda bıraktığı yağlı histen hoşlanmıyorsanız, bu ürün tam size göre çünkü saçınızda asla böyle bir his bırakmıyor. Saçtaki hasarlı bağları güçlendirme göreviyle birlikte elektriklenmeyi en aza indirerek 232 dereceye kadar UV/ısı koruması sağlıyor.

Nº 8 Bond Intense Moisture Mask - Yoğun Onarıcı & Nemlendirici Maske

Yoğun onarıcı ve nem sağlayan bir saç maskesi arayışındaysanız, devreye Nº 8 Bond Intense Moisture Mask giriyor. Kuru, kırılgan ve yıpranmış saçları onarıp 4 kat fazla nem sağlıyor. Saçı pürüzsüzleştirerek daha parlak olmasına da yardımcı oluyor.

Nº 9 Bond Protector Nourishing Hair Serum - Bağ Güçlendirici Besleyici Saç Serumu

Diğer tüm Olaplex ürünlerinde olduğu gibi bağ güçlendirici teknolojiye sahip bu ürün, 232 dereceye kadar ısı koruması sağlamasının yanı sıra çevresel faktörlerin verdiği zarardan da koruyor. Saçların daha canlı ve parlak görünmesine yardımcı olurken, bukleleri belirginleştiriyor ve saç şekillendirmesini daha kolay hale getiriyor.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ