Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
PLAJDA GİZLİ MAKYAJA KİMSE HAYIR DİYEMEZ!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
CLEAR SUNSCREEN STICK SPF50+
SHISEIDO
Yüksek Güneş Koruyuculu Şeffaf Stik - Yüz & Vücut (Yeni Formül)
2.850,00 TL
SPORTS BB CREAM SPF50+ WETFORCE/QUICK DRY
SHISEIDO
Suya, Terlemeye Karşı Dayanıklı, Hızlı Kuruyan Güneş Koruyucu Likit BB Krem SPF50+
2.550,00 TL
SPORTS BB COMPACT SPF50+ WETFORCE/QUICK DRY
SHISEIDO
Suya, Terlemeye Karşı Dayanıklı, Hızlı Kuruyan Güneş Koruyucu Kompakt BB Krem SPF50+
2.850,00 TL

Güneş

PLAJDA GİZLİ MAKYAJA KİMSE HAYIR DİYEMEZ!

  • Temmuz 09, 2021

Makyaj artık hayatımızın her yerinde.  Son dönemlerde cilt sağlığı, modern renklendirme teknikleri ve birkaç ürünle plajda da artık kendimizi daha iyi hissetmemiz mümkün. 

Plajlarda da artık gizli bir makyaj modası var. Cildimizi sadece güneş ışınlarına karşı korumakla kalmıyor aynı ürünle şık plaj modasına da ayak uydurmak için renkli ürünleri tercih ediyoruz. Sağlıklı ve güzel bronzlaşmanın yanı sıra gün boyu cildimizi koruyacak, cildimizde ki kusurları kapatacak, cildimizin daha sağlıklı görünmesini sağlayacak ve en önemlisi de doğal görünecek ürünleri hangimiz istemeyiz ki? Hele bir de su ve tere dayanıklıysa..

İster plajda güneşlen, istersen de deniz ve havuzun tadını doyasıya çıkart. Plaj makyajı modasına zahmetsizce uyum sağlayabileceğimiz her anımızı filtre bile kullanmadan fotoğraflayarak anılarımıza anı katabileceğimiz özellikle güneşin ve denizin özlemi ile hazırladığımız tatil alışverişi listemizde listenin en başına yerleşecek bu ürünleri birlikte inceleyelim.  
Bu yaz diğer yazlardan çok farklı olacak. Bu ürünlerle cildiniz güneş ile buluştuğunda daha kusursuz ve canlı görünecek.

1. Shiseido Sports BB Cream SPF50+ / Sports BB Compact SPF50+ :  Cildi hem UVA hem UVB ışınlarına karşı koruma altına alırken aynı zamanda cildimizde ki kusurları kapatarak daha canlı görünmemizi sağlar. Su ve tere dayanıklı olduğu için deniz ve havuz’ a girerken de rahatlıkla kullanabileceğimiz özel teknolojilere sahip bu 2 ürün arasında ki fark ise birinin daha mat diğerinin ise daha parlak bir bitişe sahip olmasıdır. Hangisini tercih ederseniz edin sadece yazın değil 4 mevsim vazgeçilmeziniz olacaktır.

2. Shiseido Minimalist WhippedPowder Blush: Hafif ve yumuşacık yapısıyla sürümü kolay ve inanılmaz kalıcı köpük allıklar yüzünüzde ve gözlerinizde cildinize renk katmak, cildinizi canlandırmak ve görünümünüzü tamamlamak için nefis bir ürün.

3. Shiseido UV Lip Color Splash SPF30: Güçlü güneş ışınlarının altında bile dudaklarım hem nemli hem de göz alıcı olsun diyorsanız işte tam olarak bu ürün size göre. Ayrıca Spf30 ile güneş ışınlarına karşı da dudakları koruma altına alıyor. Daha ne olsun. İster şeffaf isterseniz de hafif kırmızı rengi ile çantanızda mutlaka yer alması gereken bir ürün.

4. Shiseido Clear Stick UV Protector SPF50+ : Yaz/kış fark etmeksizin cildimiz için yapabileceğimiz en kıymetli adımın güneş koruyucu kullanmak olduğunu artık hepimiz biliyoruz. Yazın ise özellikle tatilde, plajda koruyucu ürünümüzü sık sık yenilememiz gerekiyor. Birçoğumuz bunu ihmal ediyor veya üşeniyoruz. Artık üşenmek için hiçbir sebebimiz kalmadı. Clear Stick UV Protector şeffaf yapısı ve stick şeklinde olması ile kolay uygulama sağlıyor. Makyaj üzerine uygulanabilir olması ise büyük bir nimet. Cildi hem koruyor hem de %50’ den fazla cilt bakım içeriğine sahip olduğu için her an nemli ve bakımlı olmasını sağlıyor.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ